Danas, za razliku od drugih pochetaka nedelje, mogu retji da je dosta fino pocheo dan... Mislim da bi svaki dalji komentar pokvario utisak nedelje
... Super, skrooz..
... Super, skrooz..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... Super, skrooz..Eto i mene...radim...i iscitavam sta ste iskuckali ovog vikenda...ima svasta...Jandrla:J. je on lajn. Gde ste?
kakoje vama pocela nedelja???Sve mi se cini da u Bgd vlada neki grip...u svakom slucaju ja sam bolesna...pa eto to i nije bas neki slavni pocetak nedelje, ali je vikend bio cak i previse buran,mozda je to doprinelo..... :?mell:cao!!!kakoje vama pocela nedelja???
kako kisno????danas je bas divan dansunrise:

pa dobro najbolji lek za grip je dooobro preznojavanjedevojka_bgd:Sve mi se cini da u Bgd vlada neki grip...u svakom slucaju ja sam bolesna...pa eto to i nije bas neki slavni pocetak nedelje, ali je vikend bio cak i revise buran,mozda je to doprinelo..... :?mell:cao!!!kakoje vama pocela nedelja???
odma ce ti biti bolje 
divan danmell:kako kisno????danas je bas divan dansunrise:![]()
((((((bar si se najela rostilja priznaj!sunrise:divan danmell:kako kisno????danas je bas divan dansunrise:![]()
... ma ja bila u leskovcu danas tamo kishilo.... oblachno
((((((
...znam...ali to je "nemoguca misija"...bar u ovom momentu, ni levo ni desno nema ni caja, a kamoli nekog tipa da me preznoji...mell:pa dobro najbolji lek za grip je dooobro preznojavanjedevojka_bgd:Sve mi se cini da u Bgd vlada neki grip...u svakom slucaju ja sam bolesna...pa eto to i nije bas neki slavni pocetak nedelje, ali je vikend bio cak i revise buran,mozda je to doprinelo..... :?mell:cao!!!kakoje vama pocela nedelja???
odma ce ti biti bolje
![]()
melli:bar si se najela rostilja priznaj!sunrise:divan danmell:kako kisno????danas je bas divan dansunrise:![]()
... ma ja bila u leskovcu danas tamo kishilo.... oblachno
((((((
![]()
U odsustvu nekog blizeg evo ja ti zelim srecuCourtney:CaoVerila sam se
![]()