Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ian:
Jandrla:
ian:
je l' neko rekao kafa ili meni samo na to mirishe?
Ja jednu upravo popio.Mora da si je namirisala...Nes s' mlekom...
i ja sam dve popila od jutros sa svom srecom da nijednu nisam sama spremila.. ali dizna ili shta vec.. oh, nes ..pa i ja bih nes.. ove tursko-srpske mi ne prijaju...

DOBRO JUTRO SVIMA!KAKO TI NE PRIJAJU TURSKO-SRPSKE KAFE?JA SAM SE JAKO UZELELA JEDNE TAKVE!HOCE NEKO DA MI SKUVA A JA CU MU ISPUNITI ZELJU? :wink:

DOBRA VILA:
ian:
Jandrla:
ian:
je l' neko rekao kafa ili meni samo na to mirishe?
Ja jednu upravo popio.Mora da si je namirisala...Nes s' mlekom...
i ja sam dve popila od jutros sa svom srecom da nijednu nisam sama spremila.. ali dizna ili shta vec.. oh, nes ..pa i ja bih nes.. ove tursko-srpske mi ne prijaju...

DOBRO JUTRO SVIMA!KAKO TI NE PRIJAJU TURSKO-SRPSKE KAFE?JA SAM SE JAKO UZELELA JEDNE TAKVE!HOCE NEKO DA MI SKUVA A JA CU MU ISPUNITI ZELJU? :wink:
Moze...kol'ko secera

Ma znaš i sama da se uželiš onoga čega nemaš i obratno.. Eto mili Jandrla danas, ja ću ti skuvati sutra, a što se tiče željice :oops: volela bih štapić samo na koji dan, da nasmejem sve ljude oko sebe...

ian:
Ma znaš i sama da se uželiš onoga čega nemaš i obratno.. Eto mili Jandrla danas, ja ću ti skuvati sutra, a što se tiče željice :oops: volela bih štapić samo na koji dan, da nasmejem sve ljude oko sebe...

A STO STE SVI DANAS TAKO TUZNI? :( EVO TI STAPIC PA SE SMEJTE DO MILE VOLJE! :wink:

oh ne ja sam divne volje.. u raznim bojama odevena, srećna bez nekog bitnog razloga(možda zato što mi je neko skuvao kafu od ranog jutra i nisam samo mrnjao slušala)... a sa štapićem, moraš priznati, bi bilo mnogo brže.. da ne pričam viceve i dogodovštine, da ne golicam moje mile koleginice... :wink:

ian:
oh ne ja sam divne volje.. u raznim bojama odevena, srećna bez nekog bitnog razloga(možda zato što mi je neko skuvao kafu od ranog jutra i nisam samo mrnjao slušala)... a sa štapićem, moraš priznati, bi bilo mnogo brže.. da ne pričam viceve i dogodovštine, da ne golicam moje mile koleginice... :wink:

ALA SI TI DOBRA! :wink: SVAKA CAST!

DOBRA VILA:
ian:
srećna.. to je sve... :wink:
što nisi prijavljena?

A,JEL TO VAZNO?A STO SI TI NA SLICI ONAKO TUZNA?MENJAJ SLIKU!BE HAPPY!
nije bitno,čisto radoznalost... što? slika je baš simpa.. i ima veze sa svim tim techno dogadjanjima, chill-ovima, energijama, iscedjenim emocijama.. što ne znači da sam i ja takva.. čisto kao podsećanje da je ovaj urban life već jednak svima, već ispričan, masovan.. i tako...sve te lazne ego lestvice..ali da te gnjavim, jer lep je dan.. samo sam mali revolucionar vec izvikanih stvari... rebel soul..

DOBRA VILA:
Jandrla:
DOBRA VILA:
JAO,STO SI TI DOBAR DECKO! :wink: MOZE KASICICA SECERA I DA BUDE JAKA!
Izvolite dobra vilo...Probudio sam se 'glatkog' mozga...Nema vijuge ni jedne...al' kad budem skontao sta ce biti zelja, javicu ti! :wink:

UUUUH,BAS MI JE PRIJALA!MNOGO HVALA!ZA ZELJU VEC MOZES DA JAVIS JER VIJUGE SU TI PRORADILE! :wink:

Posalji mi sliku...da vidim vilu. :wink:

Back