Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sa studijama odavno zavrsio,ovo 1975 to mi je godina rodjenja,ocigledno,a inace sam iz Arandjelovca i trenutno tu zivim.Mada trazim vec duze vreme posao u Beogradu, i nadam se da cu skorije da se preselim.
Ako nije tajna,sta studiras i koja dva ispita su ti ostala?

antigona:
Srpski jezik i knjizevnost...a o ispitima necemo :lol:
Svaka cast!To je bas zahtevan fax,tako da ta dva ispita verujem da za tebe nece predstavljati neki problem cim si stigla dotle.
Ako nije tajna,posto niste htele da odgovorite odakle ste,i znam da to i nije bas lepo pitanje za gospodjice,ali posto mislim da vi jos uvek nemate te komplekse,mogu li da saznam kada ste rodjene?

bobitza7:
...sto se mene tice ja cu uvek biti ponosna na svoje godine...(1980)
Posto smo se ovako lepo ispricali reci cu vam nesto o sebi,mislim na fizicki izgled.
Plave oci,plava kosa, visina 165,oko 65 kg.
Posto mi je ovo bio prvi put da chatujem sa neki na ovaj nacin drago mi je da sam sreo dako fine sagovornike.Uvek sam mislio da ove net. pricaonice koriste marginalni likovi koji inace nemaju sa kim da porazgovaraju u svakodnevnom zivotu.
Bilo bih mi drago da chatujem sa vama jos neki put!

antigona:
opet sam bila bez veze...a je si li ti maligni ili benigni rak?
Pa kad vec tako pitas onda si mogla i sama da zakljucis.Mislim da ti nije potreban moj odgovor.
A ja sam vas malopre bas pohvalio.
Ali nema veze,hvala na komentaru u svakom slucaju.
Mislio sam da vam ostavim mejl adresu ako budete htele nekad da se javite,ali sad mislim da to i nije dobra ideja,a primecujem da to nebiste ni zelele!

Back