- Poruka
- 3.407
Kakve sve gluposti ovde čovek može pročitati. Prosto da se zapita da li je moguće da je sada 2011. godina. Ili živi u srednjem veku. Srednji vek okupirao Internet. Ha ha ha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
netacno
cim nesto mora da se menja znaci da nije valjalo.I zapamti krstenje je zamena obrezivanja a ti prijatelju budi ljubazan pa dokazi da to nije tako.
Dokazi da je netacno!!! a ja cu dokazati da je tacno.

AAAA joj prijatelju tek sad vidim da "VEZE NEMAS" Sta ti to znas, svaki hriscanin zna za poslednju veceru ki NZ, sta ja tu imam tebi oblasnjavati domaci srbinu koji unistavate srpsko dostojanstvo, iako sam gastarbajter veci sam srbin od tebe, ja sam pravoslavac, a ti nisi ti si, kako mi se ciniti si neki jevrejin tj srbin jevrejskog porekla ili *********, neznam tacno ko si, ali znam da nisi hristov.Po tvom ponasanju se to vidi.
Necu ti nista dokazivati dok ti meni ne dokazes svoju tvrdnju, pazi se od mene ja sam opasan, od mene se mnogi forumasi plase jer govorim istinu i samo istinu, a svedok mi je rec bozja tj biblija.
A Demon-Possessed Man Healednetacno
I ti meni nisi prijatelju odgovorio zasto bi hriscanin morao da se obrezuje.
zato sto bi svaki hriscanin trebao da se ugleda na hrista????
Prvo, ništa me nisi ni pitao, no si samo izložio tvrdnju, pri tome prenebregavši da sam argumente za svoj stav, bazirane na Hristosovim sopstvenim rečima u Svetom pismu, već izneo.Za razliku od tebe u srpskom jeziku, ja govorim ,citam,i pisem na jos 5 jezika, priznao sam da mi srpski neide jer nisam rodjen u srbiji, nego na zapadu, a razlika je ogromna u gramatici, i ovo je poslednji put da ti to objasnjavam, ja bi hteo da se vratimo na temu, ovo nije tema srbska gramatika ti si prvi na ovoj temi koji ima pretenzije na mom srpskom, jer neumes da odgovoris na postavljeno.
Jesam, samo ne pratiš diskusiju.I ti meni nisi prijatelju odgovorio zasto bi hriscanin morao da se obrezuje.
No, ne odgovori ti meni na pitanje: gde se tačno u Svetom pismu mogu naći Isusove reči u kojima on sklapa novi zavet ili kaže da se hrišćani ne moraju obrezivati?
Tvrdiš da si hrišćanin, pa onda valjda možeš da to nađeš. Ili si možda pavlikijanac, pa nam navodiš stav apostola Pavla.
Kad smo već kod toga, apostol Jakov, Hristosov brat, beše protiv Pavlovog odustajanja od obrezivanja i govorio i pisao je protiv toga.
Što ne daš prvenstvo Jakovu, a ne Pavlu?![]()
Matej [5:17-19]
Ne mislite da sam ja došao da pokvarim zakon ili proroke: nisam došao da pokvarim, nego da ispunim.
Jer vam zaista kažem: dokle nebo i zemlja stoji, neće nestati ni najmanje slovce ili jedna titla iz zakona dok se sve ne izvrši.
Ako ko pokvari jednu od ovih najmanjih zapovesti i nauči tako ljude, najmanji nazvaće se u carstvu nebeskom; a ko izvrši i nauči, taj će se veliki nazvati u carstvu nebeskom.

zato sto bi ???
Samo da proverim da li sam te dobro razumeo.Da se ugleda na suštinu Hrista, ne na formalnosti.
Obrezan čovek se ne razlikuje suštinski od obrezanog, već se razlikuje formalno.
Suštinske razlike su one, koje se manifestuju preko duše i duha čovečijeg.
...samo formalnost? Reči avramskog boga lično su samo formalnost?Postanak [17:1; 17:10-14]
A kad Avramu bi devedeset i devet godina, javi mu se Gospod i reče mu: Ja sam Bog Svemogući, po mojoj volji živi, i budi pošten.
A ovo je zavet moj između mene i vas i semena tvog nakon tebe koji ćete držati: da se obrezuju između vas sve muškinje.
A obrezivaćete okrajak tela svog, da bude znak zaveta između mene i vas.
Svako muško dete kad mu bude osam dana da se obrezuje od kolena do kolena, rodilo se u kući ili bilo kupljeno za novce od kojih god stranaca, koje ne bude od semena tvog.
Da se obrezuje koje se rodi u kući tvojoj i koje se kupi za novce tvoje; tako će biti zavet moj na telu vašem zavet večan.
A neobrezano muško, kome se ne obreže okrajak tela njegovog, da se istrebi iz naroda svog, jer pokvari zavet moj.

Deset razloga zašto je pivo bolje od Isusa
1. Ako ste posvetili svoj život pivu, postoje grupe koje mogu da vam pomognu da prestanete.
2. Uvek možete dokazati da pivo postoji.
3. Pivske etikete vas ne lažu.
4. Ne morate čekati više od 2000 godina na drugo pivo.
5. Niko nikad nije spaljen na lomači, obešen ili mučen zbog toga što voli drugačije pivo.
6. Kad imate pivo vi ne kucate ljudima na vrata pokušavajući da im ga uvalite.
7. Ljude koji ne umeju da misle niko ne prisiljava da uzmu pivo.
8. Pivo nikad nije izazvalo rat.
9. Pivo vam ne određuje kako da upražnjavate sex.
10. Niko vas neće ubiti zato što ne pijete pivo.
Samo da proverim da li sam te dobro razumeo.
Ti tvrdiš da je ovo:
...samo formalnost? Reči avramskog boga lično su samo formalnost?
Podseti me, molim te, koja ono beše tvoja veroispovest?![]()
Zamolio bih te da se izvinis za to sto oskrbljujes hriscane, tj moga gospoda i boga, u protivnom ja cu uvrediti muslimane tj muhameda i alaha istom merom.

Da li je napisao bilo šta netačno?Zamolio bih te da se izvinis za to sto oskrbljujes hriscane, tj moga gospoda i boga, u protivnom ja cu uvrediti muslimane tj muhameda i alaha istom merom.

Koliko ja znam, jevanđelje po Mateju jeste deo Novog zaveta...Nisi dobro razumeo.
Govorim o Novom Zavetu.

Koliko ja znam, jevanđelje po Mateju jeste deo Novog zaveta...![]()
Tu se navodi deo sadržaja zakona i zaveta, koji Hristos, prema sopstvenim rečima zabeleženim u jevanđelju po Mateju [5:17-19], podržava.Kakve veze ima Postanak [17:1; 17:10-14] sa Jevanđeljem po Mateju?
Lele, junače, pa zar tako brzo propade?E ovako momci!! vidim ja da ste vi neki provokatori na forumu, i necu vam odgovarati na vase provokacije, osim ako se ne radi o temi .
Molio bih vas da se vratimo temi:Ko je isus hristos!!! U protivnom necu vam vise odgovarati na postavljena pitanja.Pozdrav

Ne samo što si opasan, nego te se mnogi forumaši plaše, a još ti je svedok Sveto pismo, ma nije valjda.pazi se od mene ja sam opasan, od mene se mnogi forumasi plase jer govorim istinu i samo istinu, a svedok mi je rec bozja tj biblija.

Tu se navodi deo sadržaja zakona i zaveta, koji Hristos, prema sopstvenim rečima zabeleženim u jevanđelju po Mateju [5:17-19], podržava.
Tu se navodi deo sadržaja zakona i zaveta, koji Hristos, prema sopstvenim rečima zabeleženim u jevanđelju po Mateju [5:17-19], podržava.
Lele, junače, pa zar tako brzo propade?
Setimo se kako si se šepurio kao paun:
Ne samo što si opasan, nego te se mnogi forumaši plaše, a još ti je svedok Sveto pismo, ma nije valjda.![]()
No, kada je došlo do toga sa Svetim pismom nešto dokazuješ onda tuc-muc... provokatori...
Mnogo si mi ti opasan, izgleda da smo očerupali još jedno pile za supicu.
Samo mi nije jasno kad su stigli da te se forumaši plaše, ako si se registrovao pre manje od nedelju dana.![]()
Kakve veze ima ovo:
i Jevanđelje po Mateju 5:17-19?A kad Avramu bi devedeset i devet godina, javi mu se Gospod i reče mu: Ja sam Bog Svemogući, po mojoj volji živi, i budi pošten.
A ovo je zavet moj između mene i vas i semena tvog nakon tebe koji ćete držati: da se obrezuju između vas sve muškinje.
A obrezivaćete okrajak tela svog, da bude znak zaveta između mene i vas.
Svako muško dete kad mu bude osam dana da se obrezuje od kolena do kolena, rodilo se u kući ili bilo kupljeno za novce od kojih god stranaca, koje ne bude od semena tvog.
Da se obrezuje koje se rodi u kući tvojoj i koje se kupi za novce tvoje; tako će biti zavet moj na telu vašem zavet večan.
A neobrezano muško, kome se ne obreže okrajak tela njegovog, da se istrebi iz naroda svog, jer pokvari zavet moj.
Cim ti leleces sve mi je jasno odkudesi, ja se jos nesmejem i ne lelecem, ko se poslededji smeje najsladje se smeje!!!!
Jos cemo se mi sresti prijatelju samo polako, bio sam prosto nespreman, cekaj dok se spremim pa cemo videti koliko sam opasan, ja svoje rekoh a ti kako hoces.
Ja jesam opasan i gorim od zelje da ti dokazem to, vreme je moj problem radim puno troje dece itd ,nemam vremena mnogo da spremim odgovore na tvoje provokacije ali bice obecavam ti to pokajaces se za svoje reci tj provokacije.

Gle ovako... pretpostavimo da si u pravu. Može?Da pokušam da dam moje viđenje o Isusu.Ko je bio on.
Politička ličnost toga vremena,odnosno nepriznati kralj prestola Izraela.Ništa božanskoga nema u njemu.Običan čovek koji je težio da svet bude rajski vrt.
verovatno zbog svojih ideja je i ubijen.Samo ,zašto je razapet na krstu a ne na jednoj gredi,to je za drugu priču.
Ideje su mu bile vanvremenske i neprihvatljive za većinu tadašnjeg sveta a naročito za tadašnju vlast.Naravno,veliki čovek toga vremena.