gospodarica
Domaćin
- Poruka
- 4.421
koje budalastine, zakoni fizike

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hrist jeste dosao u telu a ne Bog
sam sebe demantujes...
a ti govoris suprotno tome da je Bog dosao u telu.. a lepo pise Isus Hrist...
zbunio se![]()
Ovaj... ja tebe 'ič ne razumem. Probaj da pišeš srpskim jezikom.![]()
(otkr 19:13)13 I beše obučen u haljinu crvenu od krvi, i ime se Njegovo zove: Reč Božija.hahahahaha kakva budalastina... Niko od pisaca evandjelja ga nije video?! Ljudi su ziveli 20-25 godina?!!! Haha decko, daj malo se zainteresuj, istrazi, pa onda kreni da postavljas teme, a ne da se ovako, ocigledno bez ikakvog znanja, blamiras....
hoces da kazes da je bog pogresio???Ja pricam srpskim jezikom skoro vrlo dobro, roden sam u sveckoj i nisam izucavao srpski jezik, kao ti samouk sam, pa se izvinjavam ako je nesto do gramatike!
Pricao si nesto ranije o obrezivanju da hriscani treba biti obrezani nije tacno jer pavle i petar su resili taj spor na saboru apostola da se mi nemoramo obrezivati jer mi nismo zidovi i nismo sklapali pashu s
bogom izraela a sa bogom novog zaveta gospodom isusom hristom bog se njima javi pod imenom (JHVH) a nama pod imenom (REC) Jovan 1(otkr 19:13)13 I beše obučen u haljinu crvenu od krvi, i ime se Njegovo zove: Reč Božija.
tj isus hrist ima snama pashu jer u NZ, on oslobadja sve ljude a ne samo jevreje, i on je licno odmenio staru pashu jer on je bog, i samo onaj koji je postavio pashu moze je i odmeniti.. Zato smo i hriscani a jevreji imaju starozavetnu pashu, zato se i obrezuju procitaj malo bolje o tome u 1 mojsijevoj gde je bog rekao to avraamu jer je od njega i poceo zavet obrezivanja.
A savetovao bih te da procitas cuvenu raspravu petra i pavla na saboru apostola, bice ti od koristi prosto da nebudes u zabludi.
Isa. 63:2, Jn. 1:1
Nemoj samo reci da i sad nista nerazumes, ja sam ti rekao u onom postu da ces biti iznenadjen i ti i na forumu, prosto treba bolje istrazivati po internetu, a mozes to naci i na wikipediji.
hoces da kazes da je bog pogresio???
i sta on ima da sklapa ugovore sa ljudima? kakav new deal?
i ko je pregovarao sa njim u ime ljudi???
kakve tvrdnje....
nije mogao da umre jer je BOG besmrtan...
treba samo malo razmisliti...
svesti Boga na nivo coveka je hula...
takodje Bog koji je tvorac univerzuma moze stati u telo coveka?????
to su zakoni fizike...

I NIKO od pisaca jevandjelja ga NIJE VIDEO.
I kako bi bilo da ti malo pocnes da citas, a ne da mene prozivas?
Dovoljna ti je vikipedija i videces da ga ni jedan od pisaca jevandjelja nije ni video.
hoces da kazes da je bog pogresio???
i sta on ima da sklapa ugovore sa ljudima? kakav new deal?
i ko je pregovarao sa njim u ime ljudi???
kakve tvrdnje....
Ajoj, druga generecija gastarbajtera... pa onda mi je jasan tvoj stav.Ja pricam srpskim jezikom skoro vrlo dobro, roden sam u sveckoj i nisam izucavao srpski jezik, kao ti samouk sam, pa se izvinjavam ako je nesto do gramatike!
Pricao si nesto ranije o obrezivanju da hriscani treba biti obrezani nije tacno jer pavle i petar su resili taj spor na saboru apostola da se mi nemoramo obrezivati jer mi nismo zidovi i nismo sklapali pashu s
bogom izraela a sa bogom novog zaveta gospodom isusom hristom bog se njima javi pod imenom (JHVH) a nama pod imenom (REC) Jovan 1(otkr 19:13)13 I beše obučen u haljinu crvenu od krvi, i ime se Njegovo zove: Reč Božija.
tj isus hrist ima snama pashu jer u NZ, on oslobadja sve ljude a ne samo jevreje, i on je licno odmenio staru pashu jer on je bog, i samo onaj koji je postavio pashu moze je i odmeniti.. Zato smo i hriscani a jevreji imaju starozavetnu pashu, zato se i obrezuju procitaj malo bolje o tome u 1 mojsijevoj gde je bog rekao to avraamu jer je od njega i poceo zavet obrezivanja.
A savetovao bih te da procitas cuvenu raspravu petra i pavla na saboru apostola, bice ti od koristi prosto da nebudes u zabludi.
Isa. 63:2, Jn. 1:1
Nemoj samo reci da i sad nista nerazumes, ja sam ti rekao u onom postu da ces biti iznenadjen i ti i na forumu, prosto treba bolje istrazivati po internetu, a mozes to naci i na wikipediji.

Ne znas da je Bog postavio sve zakone????
Zakoni fizike i bog???
![]()

Ajoj, druga generecija gastarbajtera... pa onda mi je jasan tvoj stav.
Nego, ja sam itekako upoznat sa Prvim jerusalimskim saborom, kada su Pavle i Petar preuzeli vođstvo hrišćanskog pokreta umesto Hristosove porodice, a takođe sam upoznat i sa stavom koji Jakov, Hristosov brat ima o njima.
No, budi ljubazan pa nam objasni gde se tačno u Svetom pismu mogu naći Isusove reči u kojima on sklapa novi zavet ili kaže da se hrišćani ne moraju obrezivati.
Razmatramo Isusove reči, a ne propagandni potez Pavlov, kojim je hrišćanstvo učinio privlačnijim i onima koji nisu judaisti.![]()
Ajoj, druga generecija gastarbajtera... pa onda mi je jasan tvoj stav.
Nego, ja sam itekako upoznat sa Prvim jerusalimskim saborom, kada su Pavle i Petar preuzeli vođstvo hrišćanskog pokreta umesto Hristosove porodice, a takođe sam upoznat i sa stavom koji Jakov, Hristosov brat ima o njima.
No, budi ljubazan pa nam objasni gde se tačno u Svetom pismu mogu naći Isusove reči u kojima on sklapa novi zavet ili kaže da se hrišćani ne moraju obrezivati.
Razmatramo Isusove reči, a ne propagandni potez Pavlov, kojim je hrišćanstvo učinio privlačnijim i onima koji nisu judaisti.![]()
AAAA joj prijatelju tek sad vidim da "VEZE NEMAS" Sta ti to znas, svaki hriscanin zna za poslednju veceru ki NZ, sta ja tu imam tebi oblasnjavati domaci srbinu koji unistavate srpsko dostojanstvo, iako sam gastarbajter veci sam srbin od tebe, ja sam pravoslavac, a ti nisi ti si, kako mi se ciniti si neki jevrejin tj srbin jevrejskog porekla ili *********, neznam tacno ko si, ali znam da nisi hristov.Po tvom ponasanju se to vidi.
Necu ti nista dokazivati dok ti meni ne dokazes svoju tvrdnju, pazi se od mene ja sam opasan, od mene se mnogi forumasi plase jer govorim istinu i samo istinu, a svedok mi je rec bozja tj biblija.
Ni srpski ne umeš da pišeš kako treba, a busaš se u grudi srpstvom.Ti da si neki hriscanin ili srbin ti bi znao ko je pavle ,a on je isusov sud njega je isus izabrao da postrada najvise od svih apostola ,nacitani hriscanin to zna a ti sigurno neznas. Sv pavle je desna ruka isusa!!!
I zapamti krstenje je zamena obrezivanja a ti prijatelju budi ljubazan pa dokazi da to nije tako.

Ni srpski ne umeš da pišeš kako treba, a busaš se u grudi srpstvom.
Pri tome, to busanje opravdaš time što ti je vera novogrčko-judejska, a ne srpska.
No, ne odgovori ti meni na pitanje: gde se tačno u Svetom pismu mogu naći Isusove reči u kojima on sklapa novi zavet ili kaže da se hrišćani ne moraju obrezivati?
Tvrdiš da si hrišćanin, pa onda valjda možeš da to nađeš. Ili si možda pavlikijanac, pa nam navodiš stav apostola Pavla.
Kad smo već kod toga, apostol Jakov, Hristosov brat, beše protiv Pavlovog odustajanja od obrezivanja i govorio i pisao je protiv toga.
Što ne daš prvenstvo Jakovu, a ne Pavlu?
P.S. Nego, to stradanje Pavlovo... najveće beše njegovo stradananje, a umro je od bolesti 68. godine. Zanimljivo stradanje.![]()
Ni srpski ne umeš da pišeš kako treba, a busaš se u grudi srpstvom.
Pri tome, to busanje opravdaš time što ti je vera novogrčko-judejska, a ne srpska.
No, ne odgovori ti meni na pitanje: gde se tačno u Svetom pismu mogu naći Isusove reči u kojima on sklapa novi zavet ili kaže da se hrišćani ne moraju obrezivati?
Tvrdiš da si hrišćanin, pa onda valjda možeš da to nađeš. Ili si možda pavlikijanac, pa nam navodiš stav apostola Pavla.
Kad smo već kod toga, apostol Jakov, Hristosov brat, beše protiv Pavlovog odustajanja od obrezivanja i govorio i pisao je protiv toga.
Što ne daš prvenstvo Jakovu, a ne Pavlu?
P.S. Nego, to stradanje Pavlovo... najveće beše njegovo stradananje, a umro je od bolesti 68. godine. Zanimljivo stradanje.![]()
znam.Ne znas da je Bog postavio sve zakone????
On je tvorac svega sto postoji...

znam.
isus je isterivao demone iz ljudi. i pricao je da su oni uzrok svih bolesti.
danas svi znamo da je to tako![]()