Jovan Prezviter
Iskusan
- Poruka
- 5.532
Vi niste normalni sta pisete.
Čekaj Arianna, hajde reci ko je Lucifer? Ako sam dobro razumeo iz tvog pisanja ti tvrdiš da Lucifer nije Satana. Ok..ko je onda? Nešto sam video da pominješ da se radi o caru vavilonskom tj. čoveku. Da li on ima pozitivno ili negativno svojstvo..da li on recimo podučava glavno telo JS? Kakav odnos imaju JS prema tom "čoveku" šta već? Da li možeš išta o ovome reći...jer si svojim stavom o Luciferu mnogo pitanja pokrenula.
Ali bilo bi dobro da svima kažeš ko je Lucifer i kakvo svojstvo on ima danas? Šta organizacija misli o tome?
ariana je posteno, bar deklarativno rekla da su to dve osobe, jedna je covek [lucifer], a druga pali andjeo [satana],
Nije do kraja pojasnila..koji čovek?
Evo ti ako si u stanju razjasni na šta je ona ovde mislilia:
"Jednostavno je Biblija nigde ne dovodi njega u kontekst Satane Djavola", Ari...
"Ne moze svetlnosa biti Sotona kad on donosi mrak a ne svetlo", Ari...
Da li si prmetio da naša Ari tvrdi da "svetlonoša.... donosi... svetlo"...znači 100% pozitivan lik. Je li moje pitajne neopravdano ako pitam da se razjasni ko je ta ličnost koja donosi svetlo a nije Satana..Ari lepo kaže da "on donosi mrak". Ok, to je tačno..on donosi mrak ali Lucifer koji je neko drugi mora biti suprotnost Satani tj. Lucifer koji donosi svetlo. Dakle ko je? Pitanje logično da ne može biti logičnije.
Evo ako ti možeš i razumeš njeno tumačenje iznesi ti ali mislim da je najbolje da nam Ari kaže ko je Lucifer dakle?