KO JE DOMAGOJ MARGETIC..??

Дакле није рекла ту твоју НВО будалаштину, вероватно је измишљено да би је дискредитовали.

Ovaj, ona je jedna od prvih NVO u Srbiji, i to jeste rekla u tom kontekstu, ne mogu da se seim od reci do reci, jer to sada ne moze da se nadje na netu nigde. Naravno, zasto bi bila diskreditovana time, to nije nista za diskridetaciju, vec fenomenalan i jako dobar moralni stav.

Poslednja izmena:
Eh,Maric...Kad bi ga neko prikljucio na
aparate za sisanje misli,masina vredna
100,000 evra bi otkazala.

Али зато би ти као учењак осмислио такву машину која би могла да усиса све велике мисли срБских националиста, све заједно са вашом мега-звездом 'Алеком'.

Poslednja izmena:
Covek poziva svakoga ,ali bukvalno...
Kao svojevremeno Vanja u emisiji ''Biseri''

Па нека позива, то му је посао. Ни мени се некада не свиђају гости , рецимо када гостују морони из фашистичких НВО, Младен Обрадовић и остали.
Немој гледати оно што ти се не гледа.

Али зато би ти као учењак осмислио такву машину која би могла да сиса мисли срБских националиста, све заједно са вашом мега-звездом 'Алеком'.

Ko ti garantuje da takva masina ne postoji?
Tebi bas para usi termin srbskih nacionalista,
ali ne bi ti smetalo da cujes nesto o nemackim
nacionalistima....Ili,francuskim....
Mega -zvezda?! Cuti tu, da ti covek da fotelju
prvo bi sazvao konferenciju opajdara koje bi
zadovoljile tvoje ''Patriotske'' moci.
Uziveo bi se u ulogu ,boga....Zato i jesi
kriticar,samo te to i nadahnjuje

Па нека позива, то му је посао. Ни мени се некада не свиђају гости , рецимо када гостују морони из фашистичких НВО, Младен Обрадовић и остали.
Немој гледати оно што ти се не гледа.

Ali,zato se rado udobno smestis i intelektualno
prekrstis noge ,kad pocne ''Cirilica'' sa onom
fasistkinjom Sonjom Biserko i ostalim NVO,budalama!

Nitko ozbiljan Domagoja Margetića ne može shvaćati ozbiljno.

Početkom 90-tih je bio predsjednik "Hrvatske mladeži", ultradesne i ultrakonzervativne organizacije.
Nakon toga postaje urednikom "Hrvatskog slova", također ultradesnog časopisa, rezerviranog za one s proustaškim stavovima.
Nakon smjene s mjesta urednika osniva "Stranku hrvatskih branitelja", opet ultradesničarsku. Rezultati na izborima su potpuno poražavajući.
2002. je Domagoj Margetić je iznio javnosti spisak osoba srpske nacionalnosti, zaposlenih u policiji, po njegovom mišljenju odgovornih za ratne zločine nad Hrvatima - drugim rječima, pozvao je na javni linč.

I odjednom, dotičnome se sinapse drugačije spoje, i od okorjelog neoustaše postaje osoba koje se ni najzadrtiji velikosrbin ne bi posramio.

Ono što je sasvim sigurno je da je Margetić potpuno neuračunljiv.

Nitko ozbiljan Domagoja Margetića ne može shvaćati ozbiljno.

Početkom 90-tih je bio predsjednik "Hrvatske mladeži", ultradesne i ultrakonzervativne organizacije.
Nakon toga postaje urednikom "Hrvatskog slova", također ultradesnog časopisa, rezerviranog za one s proustaškim stavovima.
Nakon smjene s mjesta urednika osniva "Stranku hrvatskih branitelja", opet ultradesničarsku. Rezultati na izborima su potpuno poražavajući.
2002. je Domagoj Margetić je iznio javnosti spisak osoba srpske nacionalnosti, zaposlenih u policiji, po njegovom mišljenju odgovornih za ratne zločine nad Hrvatima - drugim rječima, pozvao je na javni linč.

I odjednom, dotičnome se sinapse drugačije spoje, i od okorjelog neoustaše postaje osoba koje se ni najzadrtiji velikosrbin ne bi posramio.

Ono što je sasvim sigurno je da je Margetić potpuno neuračunljiv.

Pa i ja sam nešto tako mislio o njemu.

Ali mora se priznati da puno zna. Odakle mu sve te informacije?

Pa i ja sam nešto tako mislio o njemu.

Ali mora se priznati da puno zna. Odakle mu sve te informacije?

Ne znam!
Činjenice ja da mnogo zna, i na žalost to slabo vrijedi.
Da je ozbiljniji, onda bi i te informacije imale težinu, ovako ga svi slušaju s podsmjehom.

Ono u što sam siguran je da je najmanje 90% toga što govori točno: na žalost, zbog 10% pizdarija koje voli izmišljati ovih 90% ne vrijedi ništa.

Ne znam!
Činjenice ja da mnogo zna, i na žalost to slabo vrijedi.
Da je ozbiljniji, onda bi i te informacije imale težinu, ovako ga svi slušaju s podsmjehom.

Ono u što sam siguran je da je najmanje 90% toga što govori točno: na žalost, zbog 10% pizdarija koje voli izmišljati ovih 90% ne vrijedi ništa.

90% ? Nema teorije. Nije ni 20%.
Ne samo što je luđak, tip je halucinirajući babac, nešto kao piljarica na speedu.

Slušao si o Hypo banci?
Uvjeren sam da je dobar dio toga istina.

Tu ima i puno više, no on je naklapao jedino o slučajevima
korupcije- samo njekim- o kojima se i inače znalo (n.pr. o Zagrebačkoj
banci i dečkima iz Hennessyja). No, to svatko zna.

Taj je tip prepun bizarnih fantazija o svjetskoj politici, urotama,
tajnim vezama i računima, političkim ubojstvima i sl. On je, a ne
onaj jadni Frančišković, zreo za žutu kuću.

Tu ima i puno više, no on je naklapao jedino o slučajevima
korupcije- samo njekim- o kojima se i inače znalo (n.pr. o Zagrebačkoj
banci i dečkima iz Hennessyja). No, to svatko zna.

Taj je tip prepun bizarnih fantazija o svjetskoj politici, urotama,
tajnim vezama i računima, političkim ubojstvima i sl. On je, a ne
onaj jadni Frančišković, zreo za žutu kuću.

Obojica.

Back