Ko je pobedio u "ratu mitinzima"? Studenti 15.03. ili Vučić 12.04.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rasturanje Srbije ?Vučić.
On je na nacionalnoj frekfenciji prikazao veličanstvenu borbu i pobedu protiv rasturanja Srbije. Bitno je kako se stvari predstave a ne šta je istina.
To klinci i pristalice blokaderski šetači ne mogu da skontaju. Zato gube u startu.
Ne shvataš poentu.rasturanje Srbije ?
oni koji favorizuju demokratiju i institucije, rasturaju Srbiju. Bez Vučića je Srbija muva nez glave ?
pa gde nam je Kosovo (ako ćemo o rasturanju), a da li jaše Kurta ili Murta, narodu je mala razlika ( jedino oni što duže jašu misle da je i konj njihov ).
a, tek ovo sa istinom te diskredituje totalno.. pa, ja ustvari ne znam ni zašto ti se obraćam,.. Ne trebaju nama cirkusi - predstave. To lako napravi onaj ko ima medije.
nama baš istina treba,. a nju nam trebaju osvetliti institucije.
pa objasni ,.. ja volim da saslušamNe shvataš poentu.
Rekoh u onom postu, nebitno je šta je istina već kako se vest servira.pa objasni ,.. ja volim da saslušam
iii,... tebi se svidelo kako je to Informer (ili Pink) preneo ?Rekoh u onom postu, nebitno je šta je istina već kako se vest servira.
Ko je bio ubedljiviji?iii,... tebi se svidelo kako je to Informer (ili Pink) preneo ?
A kako je Šarović, to je bilo provokacija incidenta ?,..,.. ili to nisi gledao ?
Rekoh u onom postu, nebitno je šta je istina već kako se vest servira.
Ko je bio ubedljiviji?
Kad vođa kaže da su strani elemnenti hteli da unište Srbiju, a dosta zvaničnika po Evropi i šire se slažu sa tom izjavom, onda znaj ko je tu pobedio.
. . , nereseno, igraju .!?se produžeciKo je pobedio u "ratu mitinzima"? Studenti 15.03. ili Vučić 12.04.?
nije bitna ni "istina" vala, već ko je trćen na domaćem terenu...nekako se čini da studenti tu imaju razvojnu maršutu.Ko je bio ubedljiviji?
Kad vođa kaže da su strani elemnenti hteli da unište Srbiju, a dosta zvaničnika po Evropi i šire se slažu sa tom izjavom, onda znaj ko je tu pobedio.
zar zvaničnici po Evropi nisu strani elementi?Kad vođa kaže da su strani elemnenti hteli da unište Srbiju, a dosta zvaničnika po Evropi i šire se slažu sa tom izjavom, onda znaj ko je tu pobedio.
Što je tebi "dosta" (zvaničnika) - meni je muka, jer znam da se nadaju da neće pasti, pre nego krenu bagerima na Jadar.Ko je bio ubedljiviji?
To su prijateljski a oni drugi su neprijateljskizar zvaničnici po Evropi nisu strani elementi?
Bilo je politicke zloupotrebe maloletnika, a za to se u razvijenim drustvima ide u aps.Studenti naravno.
Bilo je više ljudi i oni su došli dobrovoljno. Nije bilo prinude, dovođenja autobusima, ograđivanja u kavez, plaćanja dnevnica i "besplatne" hrane.
Da, zivite pod EU tiranijom zapravo a zalite se na podizvodjace. Dok glavne tirane Kineze ne smete ni da pomenete (oni su valjda pravi "nepomenici").zar zvaničnici po Evropi nisu strani elementi?
Ti zvaničnici koji pružaju tihu podršku da bi sačuvali svoje neometane prilive vezani su vladavinom interesa a ne prava.
tu niko nije pobedio.
Jedino što ja videh servirano su pljeske ispred javnih wc-aRekoh u onom postu, nebitno je šta je istina već kako se vest servira.
Ko je bio ubedljiviji?