Ko je pobedio u "ratu mitinzima"?

Vučić.

On je na nacionalnoj frekfenciji prikazao veličanstvenu borbu i pobedu protiv rasturanja Srbije. Bitno je kako se stvari predstave a ne šta je istina.

To klinci i pristalice blokaderski šetači ne mogu da skontaju. Zato gube u startu.
rasturanje Srbije ?
oni koji favorizuju demokratiju i institucije, rasturaju Srbiju? Bez Vučića je Srbija muva bez glave ?
pa gde nam je Kosovo (ako ćemo o rasturanju), a da li jaše Kurta ili Murta, narodu je mala razlika ( jedino, oni što duže jašu misle da je i konj njihov ).

a, tek ovo sa istinom te diskredituje totalno.. pa, ja ustvari ne znam ni zašto ti se obraćam,.. Ne trebaju nama cirkusi - predstave, rijaliti,... To lako napravi onaj ko ima medije.
nama baš istina treba,. a nju nam trebaju osvetliti institucije.

rasturanje Srbije ?
oni koji favorizuju demokratiju i institucije, rasturaju Srbiju. Bez Vučića je Srbija muva nez glave ?
pa gde nam je Kosovo (ako ćemo o rasturanju), a da li jaše Kurta ili Murta, narodu je mala razlika ( jedino oni što duže jašu misle da je i konj njihov ).

a, tek ovo sa istinom te diskredituje totalno.. pa, ja ustvari ne znam ni zašto ti se obraćam,.. Ne trebaju nama cirkusi - predstave. To lako napravi onaj ko ima medije.
nama baš istina treba,. a nju nam trebaju osvetliti institucije.
Ne shvataš poentu.

Rekoh u onom postu, nebitno je šta je istina već kako se vest servira.

Небитно је што има снимак како се смејао ... а битно је што све оптужује да 'не лажу'

Извини тебе 'ложи' његова дерњава .. Онако .. 'сладак кео мргуд'.. треп-треп

:bljak:

ЈЕДИНО што је 'позитивно' код овога МОНСТРУМА је да је подпуно ГО ... не фолира ... Вероватно Вас 1 000 000 и привлачи такав

који ради шта хоће .. оно што бисте и ви ... да смете и можете

Ko je bio ubedljiviji?

Kad vođa kaže da su strani elemnenti hteli da unište Srbiju, a dosta zvaničnika po Evropi i šire se slažu sa tom izjavom, onda znaj ko je tu pobedio.

Притом званичници из ЕУ кажу да Србију уништава Русија и Кина .. а званичници из Русије и Кине кажу да Србију уништава ЕУ и УСА

а онима од 5 000 000 да су уништавани од стране 1 000 000 за интерес АВа

Kad vođa kaže da su strani elemnenti hteli da unište Srbiju, a dosta zvaničnika po Evropi i šire se slažu sa tom izjavom, onda znaj ko je tu pobedio.
zar zvaničnici po Evropi nisu strani elementi?

Ti zvaničnici koji pružaju tihu podršku da bi sačuvali svoje neometane prilive vezani su vladavinom interesa a ne prava.
tu niko nije pobedio.

Ko je bio ubedljiviji?

Što je tebi "dosta" (zvaničnika) - meni je muka, jer znam da se nadaju da neće pasti, pre nego krenu bagerima na Jadar.
Oni paze na svoje investicije,.. politika je samo alat,.. za ekonomiju (a ekonomija za demokratiju).

Ko je pobedio u "ratu mitinzima"? Studenti 15.03. ili Vučić 12.04.?

Studenti naravno.

Bilo je više ljudi i oni su došli dobrovoljno. Nije bilo prinude, dovođenja autobusima, ograđivanja u kavez, plaćanja dnevnica i "besplatne" hrane.

Pravi miting vs predstava mitinga. A ta predstava je sve nas papreno koštala, nije to Vučić platio iz džepa nego iz budžeta, i sve u cilju da se napravi obmana kako režim ima podršku. Dovoljno je videti Šarivićeve snimke kakvi su to ljudi bili tamo, prosti, siromašni, ucenjeni... baš ono tužno slika kakva se sve manipulacija radi.

Studenti naravno.

Bilo je više ljudi i oni su došli dobrovoljno. Nije bilo prinude, dovođenja autobusima, ograđivanja u kavez, plaćanja dnevnica i "besplatne" hrane.
Bilo je politicke zloupotrebe maloletnika, a za to se u razvijenim drustvima ide u aps.:kafa:
zar zvaničnici po Evropi nisu strani elementi?
Ti zvaničnici koji pružaju tihu podršku da bi sačuvali svoje neometane prilive vezani su vladavinom interesa a ne prava.
tu niko nije pobedio.
Da, zivite pod EU tiranijom zapravo a zalite se na podizvodjace. Dok glavne tirane Kineze ne smete ni da pomenete (oni su valjda pravi "nepomenici").

Back