Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Oni to verovatno i nisu govorili iz svoje glave nego su to bile pretpostavke njihovih savetnika.Proizilazi da mi u stvari ni za šta nemamo stručnjake.Ni za ekomomiju ni za politiku ni za šta.
PreCednik drzave ne mora da se razume u ekonomiju na nivou strucnjaka, zato i ima ekonomskog savetnika (uz ostale savetnike). Znam da je tadasnjem preCedniku Tadicu medijski savetnik bio Bata Krle, ne znam ko je bio ekonomski ali je medijski trebao da ga uputi na mogucnost posledica pogresne price. No, svi znamo da Bata Krle nije bio iskren ni prijatelj a bogami ni dobar medijski savetnik, nije ni danas strucan u tome.
Postoje strucni ljudi i u Srbiji za mnoge oblasti no problem je sto se oni ocito ili ne pitaju ili ne usvajaju njihovi odgovori na ta pitanja, politicari na vlasti su presudni u svemu a kao sto znamo oni su samozaljubljene narcisoidne osobe. I to je stalni i goruci problem Srbije.
Od svih navedenih mi je kao ličnost najsimpatičniji Koštunica, mada ne mogu reći da je njegovo vreme bilo najbolje. To su zaista bila smutna vremena, a nesrećni neobavešteni Koštunica samo paravan.
Od svih navedenih mi je kao ličnost najsimpatičniji Koštunica, mada ne mogu reći da je njegovo vreme bilo najbolje. To su zaista bila smutna vremena, a nesrećni neobavešteni Koštunica samo paravan.
Kostunica je jedini od njih koji se strogo pridrzavao zakonskih ovlascenja i postovao zakone i Usatav, svi ostali su ga savijali kako i je trebao (pogotovo u zadnjih 12-13 godina, savija se vise nego kad svetlost prolazi pored crne rupe). On je jedini od svih pobrojanih premijera izasao iz toga kao covek koji finansisjki nije nista bogatiji nego sto je bio pre stupanja na duznost premijera.
Pandan Kostunicinom postenju je i preCednik Tadic, on je iz politike izasao sa cistim bankovnim racunima tako da je na tudju milostinju morao da se okuci.
Ta Kostunicina "neobavestenost" je nesto sto su proturali njegovi politicki protivnici, ekipa iz DS-a i ponajvise iz LDP-a. Pokazace se kasnije hostlaperi kojima je politika i valst bila samo odskocna daska za licno bogacenje.
Sećam se odlično.Dopremili posmrtne ostatke iz Sarajeva u Saveznu skupštinu kako bi stanovništvo moglo da oda počast.Bili ogromni redovi .Posle ga vratili u Sarajevo.Cirkus pravi.