- Poruka
- 76.576
Које доказе? Неки чланак у новинама?Dobio si dokaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Које доказе? Неки чланак у новинама?Dobio si dokaze
Ivan Stambolić je ugasio emisiju "Beograde, dobro jutro" koju je vodio Dušan Radović. Čašu žuči prelila je ova Duškova rečenica, izgovorena u etru:Иван Стамболић
Treba Samardzic da napise clanak na njegovom sajtu da bi bila istina ?Које доказе? Неки чланак у новинама?
Свакако код Самарџића у једном његовом чланку има више истине него у свим зборницима тзв. НОБ-а.Treba Samardzic da napise clanak na njegovom sajtu da bi bila istina ?
Kad bi se zzajebavaliСвакако код Самарџића у једном његовом чланку има више истине него у свим зборницима тзв. НОБ-а.![]()
Јесте тако. На пример, сви се сећамо оног историјског дуела кад је Самарџић урнисао оног комунисту, Ђенића.Kad bi se zzajebavali
Denic je cistio patos sa samardzicom, na pocelo je da ga je raskirinkavanjem posto se samardzic lazno predstavlja kao istoricarЈесте тако. На пример, сви се сећамо оног историјског дуела кад је Самарџић урнисао оног комунисту, Ђенића.
Ђенић не зна датум ниједне битке у другом светском рату, не зна да наведе партизанске јединице, не зна ко се борио у бици на Сутјесци, не зна немачке докемунте, не зна партизанске документе, није прочитао ниједну књигу о тој тематици, не зна датуме одигравања мартовских преговора као ни о чему је разговарано, итдDenic je cistio patos sa samardzicom, na pocelo je da ga je raskirinkavanjem posto se samardzic lazno predstavlja kao istoricar
Sta Samardzic zna ? Da lupeta i da falsifikuje. Kada ga je Djenic prozivao za Vranice, a Samardzic se smeje....Ђенић не зна датум ниједне битке у другом светском рату, не зна да наведе партизанске јединице, не зна ко се борио у бици на Сутјесци, не зна немачке докемунте, не зна партизанске документе, није прочитао ниједну књигу о тој тематици, не зна датуме одигравања мартовских преговора као ни о чему је разговарано, итд
Једном речју, нема појма . Самарџић га је појео. Буквално.
Ђенић се показао као тотална незналица у тој емисији. Човек нема елементарно знање о историји другог светског рата.Sta Samardzic zna ? Da lupeta i da falsifikuje. Kada ga je Djenic prozivao za Vranice, a Samardzic se smeje....
Samardzic je najveci lazov i falsifikator, i jos se lazno predstavlja kao istoricar
Samardzic nema pojma nego laze i falsifikuje, vec milion puta je uhvacen u lazi.Ђенић се показао као тотална незналица у тој емисији. Човек нема елементарно знање о историји другог светског рата.
Да ли знаш да наведеш колико су дивизија и бораца имали партизани 1 септембра 1943?Samardzic nema pojma nego laze i falsifikuje, vec milion puta je uhvacen u lazi.
DaДа ли знаш да наведеш колико су дивизија и бораца имали партизани 1 септембра 1943?
Изволи, да чујемо?
Ti si ucitelj da ispitujes ovde ?Изволи, да чујемо?

Па да видимо твоје ,,знање"? Дакле?Ti si ucitelj da ispitujes ovde ?![]()
Tvoje znanje smo videli, izmisljas i ono sto si izmislio predstavljas ovde kao ''istorijsku cinjenicu''"Па да видимо твоје ,,знање"? Дакле?
Значи, не умеш да набројиш дивизије и колико су бораца имали?Tvoje znanje smo videli, izmisljas i ono sto si izmislio predstavljas ovde kao ''istorijsku cinjenicu''"
Ti si na moja pitanja kada sam trazio izvore, govorio to se ',zna''Значи, не умеш да набројиш дивизије и колико су бораца имали?
Толико о твом знању.

Јасно је да ти нису познате партизанске јединице и дивизије и њихово бројно стање.Ti si na moja pitanja kada sam trazio izvore, govorio to se ',zna''
Sada ces ti meni da postavljas pitanja![]()
Tvoje nezanje smo videli, a onda si spom,injao neku knjigu za martovkse pregovre, i naravno pobegao sa teme...Јасно је да ти нису познате партизанске јединице и дивизије и њихово бројно стање.
Да ли бар знаш од кад до кад су трајали мартовски преговори?
Значи, није ти познато од ког до ког датума су се водили мартовски преговори и о чему су разговарали?Tvoje nezanje smo videli, a onda si spom,injao neku knjigu za martovkse pregovre, i naravno pobegao sa teme...
Znaci ne znas nista o istoriji Drugog Svetskog rata na podruciju Jugoslavije, nego samo izmisljas i na svako moje pitanje odgovaras pitanjem.Значи, није ти познато од ког до ког датума су се водили мартовски преговори и о чему су разговарали?
Ја сам теби прво поставио питање. На које ти ниси одговорио, него пишеш неке фразе.Znaci ne znas nista o istoriji Drugog Svetskog rata na podruciju Jugoslavije, nego samo izmisljas i na svako moje pitanje odgovaras pitanjem.