- Poruka
- 11.573
Где то пише да су потомци античких Македонаца, дедер подебљај/подвуци ми?
бугари су дошљаци као и срби (Према староседеоцима Македонцима)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где то пише да су потомци античких Македонаца, дедер подебљај/подвуци ми?
бугари су дошљаци као и срби (Према староседеоцима Македонцима)
Па староседеоци у односу на остала словенска племена - тај део Балкана је насељаван Словенима од 5. века, док су Бугари па Срби дошли нешто касније.
Ne razumes coveka,dansnji Makedonci su potomci antckih Makedonaca,znaci da su starosedeoci na Balkanu...
Teško da današnje Makedonce možemo poistovetiti sa antičkim.
Al' kad istoriju ucis iz youtube klipova mozes svasta da tvrdis...
a prozivas posle druge kako ne znaju srpskiЈа из видиш Српских и Грчких књига...
То ти .....
Ја из видиш Српских и Грчких књига...

a prozivas posle druge kako ne znaju srpski![]()
Ја имам право Da pisem kako hocu..Јер нисам Србин...И да Грешим колико хоћу,a ostali koji su veliki srbi grese...
Ti rece da ti je majka Srpkinja...onda si polu-Srbin...
Ма јок бре....Аргентинка је...
pa Kriva Palanka pricala srpski ( jok makedonski ) do 1945, tako da... nije fora da ti unuk tih ljudi ciji je maternji jezik bio srpski, sad pises tako nesuvisle receniceЈа имам право Da pisem kako hocu..Јер нисам Србин...И да Грешим колико хоћу,a ostali koji su veliki srbi grese...

! Makedonija je jedna od oblasti u Grčkoj,i nema nikakve veze sa BJRM .Neko treba da se vrati u 1. razred .

pa Kriva Palanka pricala srpski ( jok makedonski ) do 1945, tako da... nije fora da ti unuk tih ljudi ciji je maternji jezik bio srpski, sad pises tako nesuvisle recenice![]()
Па староседеоци у односу на остала словенска племена - тај део Балкана је насељаван Словенима од 5. века, док су Бугари па Срби дошли нешто касније.
Брсјаци, Милинзи, Драгувити, Смољани, Велегезити...Којим словенским племенима пре Бугара и Срба? Како су се звала та племена?
Брсјаци, Милинзи, Драгувити, Смољани, Велегезити...
Taj Gandeto je, neki vas lik iz Australije valjda, koji je najverovatnije promenio prezime,