- Poruka
- 76.576
Ја сам експерт за политику,посебно геополитику.Onda ti o politici poima nemas
Е сад ми ти појасни политички,како то папизам влада над целим светом?
Јел влада и над Православном Русијом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам експерт за политику,посебно геополитику.Onda ti o politici poima nemas
Ko je kazao da vlada nad celim svetom i gde??Ја сам експерт за политику,посебно геополитику.
Е сад ми ти појасни политички,како то папизам влада над целим светом?
Јел влада и над Православном Русијом?
Ovog raspada arhijeretickog da neko sluzi.Glava svih crkava.
Sano me prihvatite svi kao glavu, a ja cu vam sluziti, sluziti, u vasem jedinstvu...
Nasem, a ja da strcim kao mali rog...
Niije on bitan, dodje opet drugi, vec njegov sistem i uticaj.Ovog raspada arhijeretickog da neko sluzi.
Otkrivenje 13,17 | Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina |
Otkrivenje 13,15 | I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj |
Boli me ja radim privatno.Mnogi ce se pobuniti tome da mu sluze kao ti sada.
Za takve sledi ovo:
Totalna blokada tvojih racuna:
Papa je lazni prorok.Папа неће бити Антихрист али нимало не сумњам да ће му служити. Папство након отпада од Цркве јесте антихрист са малим а које припрема терен за главног бају са великим А.
Sve je on lazni.Papa je lazni prorok.
Antihrist će biti Jevrejin iz Danovog plemena. Jevreji još čekaju Mesiju.Sve je on lazni.
Ali njegova titula je zastupnik Hristov na zemlji, Vicar Hristi.
A antihrist ne znaci samo protiv vec na mesto Hrista
A on tvrdi da je na mesto Hrista ovde na zemlji.
A u stvarnosti to je DS.
Dakle oteo je i sluzbu DS sto je greh protiv DS i oteo je i svestenstvo Hristovo jer je Hristos svestenik na nebu nije uspostavio svestenstvo na zemlji..
Oteo je i to da je Hristos glava crkve ne papa.
Lazni prorok ce biti otpali mericki protenstatizam koji ce prvi priznati papstvo.
Ajdeee..Antihrist će biti Jevrejin iz Danovog plemena. Jevreji još čekaju Mesiju.
To je verovatno po majci iz Danovog plemena?Antihrist će biti Jevrejin iz Danovog plemena. Jevreji još čekaju Mesiju.
Opet nisi citao ispravno.To je učenje Sv. Otaca a ne papa.
Prestani takijati. Jesi čitao ikad sv. Andreja Kesarijskog?Opet nisi citao ispravno.
Svuda po nesto znas ali ne celinu.
Ovako sam napisao:
Tako su oni doradili i usavrsiloi ove teorije koje su vec postojale ali ne u ovakvom obimu.
Ova 2 papska teollga su dobila zadatak da to uccenje razrade i prosire medju hriscanima.
Biblijski se ta ucenja uopste ne slazu sa otkrivenjem.
Samo neznalice mogu da ih propagiraju.
Ona su nacinjena za totalne laike ili blefere koji ih svesno zloupotrebljavaju.
Nisi citao pazljivo i leteo si pred rudu i sada ja takijam.Prestani takijati. Jesi čitao ikad sv. Andreja Kesarijskog?
Pa nije to rimokatoličko učenje to ti govorim. Sv. Andrej Kesarijski nije bio rimokatolik. Čak nije ni živio u zapadnoj Evropi.Nisi citao pazljivo i leteo si pred rudu i sada ja takijam.
Kakvi su ti to islamski izrazi?
Kada poznajes original kako je zapisan u Otkrivenju, neces moci da postavljas te prosirene katolicke zablude jer odma prepoznas krivu nauku.
Bavis se cipelom a ne kamenom u njoj.
Kriva ti je cipela a ne kamen koji zulja?
Opet se on bavi necim sto niko nije kazao.Pa nije to rimokatoličko učenje to ti govorim. Sv. Andrej Kesarijski nije bio rimokatolik. Čak nije ni živio u zapadnoj Evropi.
Evo.Tako su oni doradili i usavrsiloi ove teorije koje su vec postojale ali ne u ovakvom obimu
Shvati da meni nije bitno ko je i šta širio. Za mene je jedino relevantno učenje Pravoslavne Crkve i njenih Otaca i svetitelja. Ako se nešto od toga poklapa sa rimokatoličkim shvatanjima to znači da su u tome i oni u pravu.Opet se on bavi necim sto niko nije kazao.
On bi da se bavi cipelom a ne kamenom u njoj?
Dokle si ti spao?
To ucenje kakvo je danas smatra se njiovim jer su ga oni razradili i prosirili u hriscanskom svetu.
Lepo sam gore napisao da je vec postojalo u odredjenoj formi.
Evo.
Opet ti o cipeli a ne kamenu u njoj.Shvati da meni nije bitno ko je i šta širio. Za mene je jedino relevantno učenje Pravoslavne Crkve i njenih Otaca i svetitelja. Ako se nešto od toga poklapa sa rimokatoličkim shvatanjima to znači da su u tome i oni u pravu.
Pa ja sam i rekao da će pape služiti Antihristu.Ali ti iznosis i prosireno katolicko ucenje.
Mi zibimo u vremenu dabss gd3 bolje mozemo da vidimo konje antihrist nego neki pre papstva.
Oni nisu mogli da vide kako se dogadjaji rszvijaju.
Ps Isus kaze sada vam kazem da znate kada se zbude.
Tboja tvtdjenja du kao nekada sto su auti jurili 30.kmh.
I ti danss tvrdis da auti ne mogu vise da jure od 30.kmh
Jer su osnivaci tih auta tada tako rekli.
I da auti danas idu brze jedte zabluda i laz i sve je izmanipulirano da izgleda da jure brze.
I da se ti drzis onoga sto je tada jos receno?![]()