Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.076
Ali ti nije nilako moguce da je on antihrist.Pa ja sam i rekao da će pape služiti Antihristu.
I tu se vidi da si nasro na njihovu propagandu.
Jer su tvoji ranije u govorili da jedte.
Pre ekumene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ti nije nilako moguce da je on antihrist.Pa ja sam i rekao da će pape služiti Antihristu.
Antihrist sa malim a možda. Preteča Antihrista.Ali ti nije nilako moguce da je on antihrist.
I tu se vidi da si nasro na njihovu propagandu.
Jer su tvoji ranije u govorili da jedte.
Pre ekumene.
Pa to je cilj da ga viids sa malim.Antihrist sa malim a možda. Preteča Antihrista.
Otkrivenje 17,8 | Zvijer koju si vidio bješe i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nijesu u knjigu života od postanja svijeta, kad vidi zvijer koja bješe, i nije, i doći će opet. |
Otkrivenje 17,11 | I zvijer koja bješe i nije, i ona je osmi, i jest od sedmorice i u propast ide. |
I podmetnuće im, i njima (adv.) i jehovcima antihrista kao Hrista i njegovo carstvo koje će trajati 1000 godina nakon njegova drugog dolaska a pre smaka sveta i sudnjeg dana.Dok se vi opsjedate papama podmetnuće vam talmudaši svog Mesiju.
Antihrist će 3 i po godine vladati.I podmetnuće im, i njima (adv.) i jehovcima antihrista kao Hrista i njegovo carstvo koje će trajati 1000 godina nakon njegova drugog dolaska a pre smaka sveta i sudnjeg dana.
To je rezultat krivog tumačenja Otkrivenja 20:1-6.
Pa vi ste vec u narucju antihrista.I podmetnuće im, i njima (adv.) i jehovcima antihrista kao Hrista i njegovo carstvo koje će trajati 1000 godina nakon njegova drugog dolaska a pre smaka sveta i sudnjeg dana.
To je rezultat krivog tumačenja Otkrivenja 20:1-6.
Kada dodje ponovo.Antihrist će 3 i po godine vladati.
Papa nije antihrist kako adv. tvrde.Pa vi ste vec u narucju antihrista.
Bili, oteli se i sada ponovo i ne vidite.
Po neki vide.
Cekate sntihrista o kojem u bibliji ni reci nema kakvog vi cekate.
Ali onakvig kakav je opisan u otkrivenju odbacujete?
Duhovno slepilo do maksimuma.
Atikan trlja ruke.
Pogledajte prilog 1571064
Tako su jevreji tada gledali Mesiju uzivo a nisu ga videli.
Zato sro dädu däsebi nakupili ucenja koje biblija nije ucila o Mesiji.
A ona sto je ucila pomeli pod tepih.
Pogresna ucenja ih zaslepila da su gledali Mesiju a ne vide ga.
Nasumice određujete početak i kraj tog perioda i tu svaka priča vaša otpada.Kada dodje ponovo.
A prvi put je vladao 1260 god.
Ali nece ni biti 3, 5 jer ce se ono vreme skrqaiti jer niko ne bi ostao.
Odredjuje Bog ne mi.Nasumice određujete početak i kraj tog perioda i tu svaka priča vaša otpada.
Наравно Гласниче. Почећемо од Књиге Постања.Odredjuje Bog ne mi.
Eto iznesi to tvoje ucenje jevrejskog abäntihrista i podkrepi ga otkrivenjem ako mozed?
Izvoli?
Bice, zbog toga se skracuje na 3.5 godina vladavine.Kada dodje ponovo.
A prvi put je vladao 1260 god.
Ali nece ni biti 3, 5 jer ce se ono vreme skrqaiti jer niko ne bi ostao.
ma kakvi?Kratka molitva (iz RPC) protiv antihrista: "Gospode izbaci me od antihrista, demonske sile i vradžbina. Amin".
Da pozovemo SVETOSAVLJE u pomoc i potvrdimo ovo receno unzad jer novotarvi ne znaju nista o tome jer ih spremaju za drugu vladavinu malog roga papstva.Bice, zbog toga se skracuje na 3.5 godina vladavine.
Papaska vlast je već globalna više od ovoga što je sad je samo da bude univerzalna. Antihrist se odavno pokazao ali mnogi to ne vide.Kako se ovo sto kaze Svetosavlje uklapa u bibliju!
Zar svet ne vidi da se sprema globlana Papaska vlast.