Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto je Jovan Otkrivenje pisao na Grckom a u grckom izvnornom tekstu imamo sledeca slova a ne borj 666

109-cac9ee2207676e2261ac7e0c6b43329a.jpg

,, onda slova imaju vrednost.
Chi ima 600
XI 60
Stigma 6

= 666

Zato jovan kaze da izracunamo.
A u prevodima je vec izracunato.

Tako je...samo treba znati gdje nije izračunato pa trebamo izračunati slova koja se pojavljuju kao brojevi. Muslimnima se pojavljuju kao slova u slavu Allaha a Grcima kao brojevi zvijeri, pa stoga muslimani ne znadu da se njihov šehadet ili vjernička zakletva koju nose na čelima kao traku Grcima razotkriva kao Antikrist.
Što bi ti o ovome znao? Neću ići do kraja u objašnjavanju, dalje tragaj sam. Prepametan si...

Tako je...samo treba znati gdje nije izračunato pa trebamo izračunati slova koja se pojavljuju kao brojevi. Muslimnima se pojavljuju kao slova u slavu Allaha a Grcima kao brojevi zvijeri, pa stoga muslimani ne znadu da se njihov šehadet ili vjernička zakletva koju nose na čelima kao traku Grcima razotkriva kao Antikrist.
Što bi ti o ovome znao? Neću ići do kraja u objašnjavanju, dalje tragaj sam. Prepametan si...
Ne treba racunati da bi tamo otkrili nekoga.
Jovan to ne kaze.
Vec izracunati samo njegova slova.
I nista vise.
I to samo u sklopu zveri.

Ako je 666 nacin, onda za svakog antihrista treba da se uklapa.
Ne samo za nekoga.
A nije tako.

I kao sto si vidio:
20231016_205633.jpg

Što ti je..imaš vrtoglavicu ? Što ti gore dokazuješ? Dokazuješ da ste zaboravili dodati i slovo za njeno djevojačko prezime. Pa to sam ti i ja objasnio. Ajde spavati momak...jutro je pametnije od noći...valjda će ti sinuti.
H se podrazumeva samo se ne pise kid skracenice.
Nego izracunaj 666 na cirilici?

Ebo izaberi varijantu.
Sve se koriste a ne samo koju si izabrao.
Screenshot_20231016_210815_Chrome.jpg

Poslednja izmena:
H se podrazumeva samo se ne pise kid skracenice.

Ti si mi dao sliku knjige od Jelene na srpskom i tamo piše E. G. Vajt ... pa mi recdi gdje je tu taj tvoj famozni H. Nema ga. Pa o tome ti pričam, pa tog slova nema ni na naslovnicama knjiga na engleskom jeziku. Još mi samo treba slika naslovnice njene knjige koja je izdata za vrijeme njenog života, da vidim kako je ona sama sebe identificirala.
Nego izracunaj 666 na cirilici?

Glupost. Kao prvo Jelena je djelovala i živjela na engleskom govornom području i sa te pozicije je važna nomerološka obrada. Sama čirilična slova bi se trebala prije svega numerološki obraditi da bi se neka riječ na čirilici numerološki obrađivala
Ebo izaberi varijantu.
Sve se koriste a ne samo koju si izabrao.
Što sadrži neka datoteka je stvar onog tko uređuje datoteku...pa u toj datoteci neko je mogao tražiti da se unese i ime nekog roditelja.
Gledaj...ti si intelektualno prosta osoba i kao takav si mi postao opterećenje, ja za takve primitivne dijaloge nisam spreman gubiti vrijeme.

Ti si mi dao sliku knjige od Jelene na srpskom i tamo piše E. G. Vajt ... pa mi recdi gdje je tu taj tvoj famozni i H. Nema ga. Pa o tome ti pričam, pa tog slova nema ni na naslovnicama knjiga na engleskom jeziku. Još mi samo treba slika naslovnice njene knjige koja je izdata za vrijeme njenog života, da vidim kako je ona sama sebe oslovljavala.

Glupost. Kao prvo Jelena je djelovala i živjela na engleskom govornom području i sa te pozicije je važna nomerološka obrada. Sama čirilica bi se trebala prije svega numerološki obraditi da bi se neka riječ na čirilici numerološki obrađivala

Što sadrži neka datoteka je stvar onog tko uređuje datoteku...pa u toj datoteci neko je mogao tražiti da se unese i ime nekog roditelja.
Gledaj...ti si intelektualno prosta osoba i kao takav si mi postao opterećenje, ja za takve primitivne dijaloge nisam spreman gubiti vrijeme.
Objasnio sam ti da se uvek podrazumeva u skracenicama.

Ali vidio si sva njena imena.
Ne postoji samo jedno.
Sto nisi sva uzeo pa proracunao nego samo jedno?

Po kom biblijskom principu koristis 666

Eto hitler.
On mora 100% da se uklapa.
Izracunaj nam...

Antihrist je verovatno jevrejski Mesija. Koliko sam video po netu Nettanjahu se sprema da ga predstavi javnosti. Krunisanje čini mi se 24.aprila naredne godine kada crvene junice budu napunile dve godine da budu ritualno žrtvovane, a pepelom od paljenica biće posuti Jevreji radi očišćenja. Onda će za tri dana biti podignut treći hram. Svi elementi hrama od blokova do detalja unutrašnjosti su već spremni.

Poslednja izmena:
Antihrist je verovatno jevrejski Mesija. Koliko sam video po netu Nettanjahu se sprema da ga predstavi javnosti. Krunisanje čini mi se 24.aprila naredne godine kada crvene junice budu napunile dve godine da budu ritualno žrtvovane, a pepelom od paljenica biće posuti Jevreji radi očišćenja. Onda će za tri dana biti podignut treći hram. Svi elementi hrama od blokova do detalja unutrašnjosti su već spremni.
Lazni mesija uvek treba to naglasiti.

u međuvremenu potrebno je da se sruši Al Aksa da bi se hram podigao na njenom mestu. Tom cilju služe sadašnji sukobi u Izraelu. Zalutaće kao neka raketa Hamasa....ili će sukob do te mere eskalirati da će Jevreji porušiti Al Aksu u znak odmazde..

možda je Jevrejima pravi...kakav im je bio bog takav će im biti i i Mesija..okrutan...traži slepu poslušnost....Isus nema veze sa tom pričom...on nikad ne pominje Jahvea nego Oca.
Isus je suštinom pljuniti Jahve ne treba urlati Jahve Jahve ..Malo zakamufliran s par citata.
Jos i gori cak jer Jahve nema vjecni pakao.
Govorimo sirovo na najprizemnijem nivou kako si postavio stvari jer stari zavjet nije tako crn.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back