Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije citirao svaku od tih 39. Jel citirao Knjigu o Jestiri kad? Ne bih rekao. Ali to ne znači da treba izbaciti tu knjigu iz SZ.
Rekoh ja da te je tvoja vera dovela dotle da si ti odbacio i Boga biblije i Hrista i apostole.
Samo je ogrtac ostao sa natpisima a ispod nista od pomenutih.
Ako apostoli kazu celo onda je celo.
Luka 24,27I poče od Mojsija i svih proroka i tumačio im, što pisano stoji o njemu u svim Pismima

U 7 glavi je jasno da je mali rog deo rima.
Jer je na njegovoj glavi.
Tako je i u 8 glavi mali rog i rim a i papstvo.
Jer vlada horizontalno politicka vlast rim, a onda vertikalno ka nebu kada preuzima papstvo.
Ne, nije jasno jer mali rog dolazi na kraju vladavine grčkih carstava. Zar ne misliš Glasniče da malo ponižavate Boga ako kažete da je papa toliko postao moćan da je oskrnavio i nebesku svetinju?

Ne, nije jasno jer mali rog dolazi na kraju vladavine grčkih carstava. Zar ne misliš Glasniče da malo ponižavate Boga ako kažete da je papa toliko postao moćan da je oskrnavio i nebesku svetinju.
Pa ako niije jasno kazi nam na cijoj glavi se nalazi mali rog i 10 rogova koje citiras?

A jer te nije sramota da dajes Epifanu toliku moc?

Svestensvo ste mu uzeli i vi...i oskrnavili isto...i uvite narod da je svestenstbo kod vas...
A svestenstvo koje obavlja Hristos je pravo i doboljno.

Ali ne igrate ulogu u poslednjim dogadjajima...

A jer to sramota sto je djavo dobio toliku moc da je preuzeo ovu zemlju odlazio na nebo da je i Hristos morao da ju kupi nazad svojom krvlju?
Jel vi to cutite o tome?

Pa ako niije jasno kazi nam na cijoj glavi se nalazi mali rog i 10 rogova koje citiras?
A šta radim u ovoj temi?

A jer te nije sramota da dajes Epifanu toliku moc?
A što bi me bilo? Jel tebe sramota da toliko uzdižeš papu?

Svestensvo ste mu uzeli i vi...i oskrnavili isto...i uvite narod da je svestenstbo kod vas...
A svestenstvo koje obavlja Hristos je pravo i doboljno.
Nije Hristos tako slab.

A šta radim u ovoj temi?

A što bi me bilo? Jel tebe sramota da toliko uzdižeš papu?

Nije Hristos tako slab.
Onda nam kazi na cijoj glavi se nalaze 11 roga?

Gde to uzdizem papu?
Od kada je reci ta nekoga da je antihrist uzdizanje?
Ti ga uzdizes jer ga branis da nije'antihrist jer clanovima ekumene je zavranjeno da ga smatraju antihristom.
Zamenjujes teze.

A ko je rekao da je slab?
A je li sotona preoteo zemlju jeli Hristos platio krvlju svojom?

To ne znas ili zloupotrebljavas trenutno?

1. Petrova 1,18Znajući, da nijeste otkupljeni raspadljivim srebrom ili zlatom iz grješnoga svojega življenja, koje vam je predano od otaca,
1. Petrova 1,19Nego skupocjenom krvlju Krista kao nedužna i neokaljana janjeta,

Onda nam kazi na cijoj glavi se nalaze 11 roga?
Pa naveo sam. Zvijer sa deset rogova i onda mali rog. Deset careva i Antioh 11.

Gde to uzdizem papu?
Od kada je reci ta nekoga da je antihrist uzdizanje?
Ti ga uzdizes jer ga branis da nije'antihrist jer clanovima ekumene je zavranjeno da ga smatraju antihristom.
Zamenjujes teze.
Ne, ja papu osuđujem kao jeretika ali ne mogu reći da će on biti Antihrist kad neće. Antihrist će biti Jevrejin. Tako uče Sveti Oci.

Pa naveo sam. Zvijer sa deset rogova i onda mali rog. Deset careva i Antioh 11.

Ne, ja papu osuđujem kao jeretika ali ne mogu reći da će on biti Antihrist kad neće. Antihrist će biti Jevrejin. Tako uče Sveti Oci.
A na rimu.
Znaci nikako ne moze da bude na Grckoj.
Epifan cak nije ni bio grcki vladar.

Pa nekada je tvoja crkva jasno govorila da je antihrist ali ovim pomodarcima sada nije jer im ekumena to zabranjuje.

Taj argument nije validan jer mozemo da kazemo da pominju i apojrife jer se i u apokrifima nalaze stvari koje i apostoli govore.

Mozemo da kazemo da je deda hriscanin jer stvari koje on pominje pominju apostoli.
Izvini ali meni nije validan ni argument da to ne treba biti u Bibliji jer su tako jevrejski rabini, nasljednici fariseja, tako odredili. Ipak je mišljenje Otaca relevantnije.

Sveti Bože. Šta reći na ovo da Antioh IV nije bio grčki vladar?
Seleukidski vladar.
Anticka grcka se odavno raspala pre njega.
On je vladao Seleukidima.
Otac mu je Makedonac majka portugalka.

Istorija ti kaze ne ja.

Antioh IV. Epifan ("Objava (boga)",[1] "Glasoviti"; grčki: Ἀντίοχος Ἐπιφανὴς, fonetski: ænˈtɑi̯əkəs ɛˈpɪfəniːz; cca. 215. pr. Kr. - 164. pr. Kr.) bio je vladar Seleukidskog Carstva od 175. pr. Kr. do svoje smrti 164. pr. Kr.

Istoroja ti kaze ne ha.
3 puta ti to pokazujem i opet de blef cudis?

Sveti Bože. Šta reći na ovo da Antioh IV nije bio grčki vladar?

Epifan je sotonski pokusaj da napravi nesto slicno, pandem pravom malom rogu i namesti tako neke povrsne.
Kada se tacno pogleda vidi se da on ne moze ni da bude slika toga.
Jer car tirski je recimo imao slicnosti sa sotonom.

Dok ovaj izgleda laiku kao da ima, ali kada tacno pogleda nema ni jednu.

А ко о њима говори? Ја говорим о проклетим фарисејима.
Po tebi su dakle fariseji bili jaci od Boga ???
Jel citas bre ti sta pises,sta je tebi ?
Да си је ти укључио на 5 секунди не би био суботар..
A sto ne bi bio,hteo sam sluziti Bogu onako kako On to trazi u Pismu i eto me u drustvu onih koji svetkuju subotu u skladu sa Bozjim zakonom.
Трагично је постојање суботарства једино.
Tragicno kazes ?
Daj mi iskreno reci zasto toliko mrzis 4-tu Bozju zapovest ????????
Jel zato sto ona trazi da aktivno i kvalitetno radis u toku sest dana ?
Dali zato sto ona objavljuje Boga kao Stvoritelja ?
Dali zato sto je ona jedan od uslova za spasenja ?
Каже ми човјек који слиједи групу америчких превараната и продавача магле.
Budimi iskreni Maki,ovde na forumu jedini koji se kune u ljudske faktore si uporavo ti,javno se deklarises da bezrezervno verujes nekim starim prevarantima koji su se osudili menjati Bozje zapovesti...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back