Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Pa pobogu Glasniče jesu li germanska plemena nastala IZ RIMA ili su ona POKORILA RIM? Ne može i jedno i drugo. I otkad je to papa iz germanskih naroda? Koje je to germanske narode pokorio papa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rim se ne raspada na 10 germanskih naroda...to je kao da NATO pobedi Rusju a ti kažeš da se Rusija raspala na 20 NATO zemalja koje su zauzele delove Rusije...ili kao da ja i Maki osvojimo tvoj stan a ti kažeš da si se raspao na mene i Makija....Opet bi da preskaces?
Danilo 7,23 Ovako reče: četvrta zvijer ( Rim) biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svijeh carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti. Danilo 7,24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara. Danilo 7,25 I govoriće riječi na Višnjega, i potiraće svece višnjega, i pomišljaće da promijeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vrijeme i za vremena i za po vremena.
Rim.
Onda se on raspada na 10 germanskih naroda a iz tih naroda dolazi mali rog.
Redosled dogadjanja.
1. Vavilon.
2. Medopersija.
3. Grcka.
4.Rim.
5. Mali rog.
6. Sud na nebu.
7.Hristov dolatak.
E to je Bozji redosled istorije sveta.
Nismo jos stigli do pape polako ne bezi.Kakva rastava o čemu pričaš? Rimsko carstvo je nastavilo postojati i poslije 476. na istoku. Dakle nije uništeno. Pitao sam te kad je dolazilo do smjena ranijih carstava da li su ona nestajala skroz ili pola? Zašto sad kod Rima mijenjaš priču?
Država koja je kontrolisala Balkan, Italiju, Sjevernu Afriku, dijelove Španije, Egipat, Bliski Istok i Malu Aziju nije svjetsko carstvo za tebe?
Lijepa pričica ALI GDJE SU DOKAZI? Kako je papa zavladao 538. godine?
Pokorila Rim.Pa pobogu Glasniče jesu li germanska plemena nastala IZ RIMA ili su ona POKORILA RIM? Ne može i jedno i drugo. I otkad je to papa iz germanskih naroda? Koje je to germanske narode pokorio papa?
"I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara."Pokorila Rim.
Nisu iz Rima.
I to bas 10 kako prorocanstvo kaze.
Zapadni Rim se izmesao sa njima.
To je danasnja Evropa.
Ne.Rim se ne raspada na 10 germanskih naroda...to je kao da NATO pobedi Rusju a ti kažeš da se Rusija raspala na 20 NATO zemalja koje su zauzele delove Rusije...ili kao da ja i Maki osvojimo tvoj stan a ti kažeš da si se raspao na mene i Makija....
nabroji tih 10 ...pa ćemo da vidimo da li si nekog izostavio a nekog veštački ubacioPokorila Rim.
Nisu iz Rima.
I to bas 10 kako prorocanstvo kaze.
Zapadni Rim se izmesao sa njima.
To je danasnja Evropa.
Jer du se narodi zspadnog rima pomesali u nadosla 10 germanska plemena."I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz toga carstva, a poslije njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara."
Nastati iz tog carstva. Ne piše da će pokoriti to carstvo. Dakle ti carevi moraju poticati iz tog carstva. Već sam ti naveo da je broj germanskih plemena koji je učestvovao u invazijama na Rim bio daleko veći od deset.
Pa ne možeš i jare i pare. Ili su nastali iz tog carstva ili su ga pokorili. Ti bi i jedno i drugo.Jer du se narodi zspadnog rima pomesali u nadosla 10 germanska plemena.
Nisu oni isparili.
Ja nabrojim 15. 10 je malo. Pa bruka plemena je učestvovalo.nabroji tih 10 ...pa ćemo da vidimo da li si nekog izostavio a nekog veštački ubacio
A ti bi da srusis Bozje prorocanstbo?Pa ne možeš i jare i pare. Ili su nastali iz tog carstva ili su ga pokorili. Ti bi i jedno i drugo.
Sacu.nabroji tih 10 ...pa ćemo da vidimo da li si nekog izostavio a nekog veštački ubacio
Nabrojao sam ti i više od deset.A ti bi da srusis Bozje prorocanstbo?
Ili znas ti koji du to 10?
I šta sad sa tim?A gde su isparili?
Nisu.
Stopili se sa germanskom plemenima.
I tako su nastao nobi Evropski narodi.
nabroji tih 10 ...pa ćemo da vidimo da li si nekog izostavio a nekog veštački ubacio
| Danilo 7,7 | Potom vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, četvrta zvijer, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svijeh zvijeri pređašnjih, i imaše deset rogova. |
| Danilo 7,8 | Gledah rogove, i gle, drugi mali rog izraste među onijema, a tri prva roga iščupaše se pred njim; i gle, oči kao oči čovječije bjehu na tom rogu, i usta koja govorahu velike stvari. |
Postavi ih...Nabrojao sam ti i više od deset.
I šta sad sa tim?
nije mi sveže znanje istorije...na prvu loptu imam sledeće zamerkeTo su:
1. Franci, 2. Burgundi, 3. Alemani (Huni), 4. Vandali, 5.Svevi, 6.Istočni Goti (Ostrogoti),
7.Zapadni Goti (Vizigoti), 8.Saksonci, 9 i 10. Lombardi - Heruli.
Rec je o najdominantnijim na tom podrucju.nije mi sveže znanje istorije...na prvu loptu imam sledeće zamerke
Heruli su deo Ostrogota... Alemani nemaju veze sa Hunima...
fale Langobardi, Gepidi...
Oni su pod 10 lose napisano.Heruli su deo Ostrogota... Alemani nemaju veze sa Hunima...
Samo jos ovo.nije mi sveže znanje istorije...na prvu loptu imam sledeće zamerke
Heruli su deo Ostrogota... Alemani nemaju veze sa Hunima...
ima to rezona...Rim je nasledila vladavina raznih plemena i potomaka Germana svetom...i to traje od pada Rima preko germanskih zemalja kao kolonijalnih sila do dan danas u obliku NATO pakta...šta su Amerikanci, Britanci i narodi iz zapadne Evrope nego potomci Germana... R1b pleme je čak bolje koristiti nego termin Germani... Italija, Španija, Francuska i Portugal takođe imaju veze sa germanskim plemenima i njihovom krvlju..šire gledano sve je to i Itali, i Kelti i Germani ista R1b haplogrupa u zapadnoj Evropi samo različite graneRec je o najdominantnijim na tom podrucju.
Vecinom su svi oni srodni.
Pa su se onda udruzivali jedni sa drugima pa razdruzivali i medjusobno se tukli.
Vazan je redosled iz Danila.
Vavilon.
MP.
Grcka.
Rim.
10 roga i mali rog medju njima, a cupaju se 3 da bi taj jedan narastao.
Zapadni rim se raspao pomocu ovih 10 najdominantnijih.
I istorijski vidimo da su oni 3 plemena medju sebe delom unistili delom proterali.
I to bas one koji nisu dozvoljavali Papsku stolicu.
Kada'su to troje pali, da li treba pricati o Papakoj vladavini kroz mracni srednji vek i renesansu.
To je mali rog.
Vladace 1260 god kaze Danilo
Tako je i bilo.
I on ce na kraju jos jednom vladati.
Ali tada samo 3, 5 god.
Ali skracenih.
| Otkrivenje 17,12 | I deset rogova, koje si vidio, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vrijeme primiti sa zvijeri. |
| Otkrivenje 17,13 | Ovi jednu volju imaju, i silu i oblast svoju daće zvijeri. |
| Otkrivenje 17,17 | Jer je Bog dao u srca njihova da učine volju njegovu, i da učine volju jednu, i da dadu carstvo svoje zvijeri, dok se svrše riječi Božije. |
| Otkrivenje 17,16 | I deset rogova, što si vidio na zvijeri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njezino poješće i sažeći će je ognjem. |
| Otkrivenje 13,11 | I vidjeh drugu zvijer gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha. |
| Otkrivenje 13,12 | I svu vlast prve zvijeri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zvijeri kojoj se iscijeli rana smrtna. |
| Otkrivenje 13,13 | I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima. |
| Otkrivenje 13,14 | I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa. |
čini mi se da je kodna reč za Vatikan u ovom tekstu k.urva a ne zverKo ce na kraju unistiti antihrista kada shvate da su prevareni sta kaze Jovan?
Prvo ce Evropski narodi vladati sa Antihristom kratko.
Otkrivenje 17,12 I deset rogova, koje si vidio, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vrijeme primiti sa zvijeri. Otkrivenje 17,13 Ovi jednu volju imaju, i silu i oblast svoju daće zvijeri.
Otkrivenje 17,17 Jer je Bog dao u srca njihova da učine volju njegovu, i da učine volju jednu, i da dadu carstvo svoje zvijeri, dok se svrše riječi Božije.
Ali na kraju ce oni sami unistiti Atikan.
Prvo ce kratko vladati sa njima.
Otkrivenje 17,16 I deset rogova, što si vidio na zvijeri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njezino poješće i sažeći će je ognjem.
I jedno i drugo.čini mi se da je kodna reč za Vatikan u ovom tekstu k.urva a ne zver
| Otkrivenje 17,3 | I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova. |
| Otkrivenje 17,11 | I zvijer koja bješe i nije, i ona je osmi, i jest od sedmorice i u propast ide |
| Otkrivenje 17,8 | Zvijer koju si vidio bješe i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nijesu u knjigu života od postanja svijeta, kad vidi zvijer koja bješe, i nije, i doći će opet. |