Ko izdade Krajinu?

Устанак је почео у прољеће 1875., али добро, разумљиво је то, тад није било модерне технологије, па је требало чекати годину и више на вијести из Стамбола.
Чекај, ти тврдиш да Обреновић није знао да је у Херцеговини подигнут устанак, а да је у међувремену СЛУЧАЈНО мобилисао и наоружао војску, сакупио добровољце из Русије и повео рат са надмоћном Турском војском, онако из хира, да би тек после тога сазнао за устанак? Тако му дунуло? :mrgreen:

Можда некоме није одговарало да Балашевић дође у Бања Луку? :think:
У сваком случају, показали смо да је нетачна твоја тврдња да је изјавио нешто против Крајине и Крајишника. ;)
А зашто за име Бога некоме не би одговарало да дође у Бањалуку ако је све отворено и транспарентно, онако безвезе без неког разлога? Индекси, Јосипа Лисац су такође били одмах након рата, био на концертима супер атмосфера, само нашег Хеј Словени нигдје нема. :mrgreen:

А зашто за име Бога некоме не би одговарало да дође у Бањалуку ако је све отворено и транспарентно, онако безвезе без неког разлога? Индекси, Јосипа Лисац су такође били одмах након рата, био на концертима супер атмосфера, само нашег Хеј Словени нигдје нема. :mrgreen:
Не знам? Реци ми ти ако имаш неку проверљиву информацију, мимо рекла-казала.
У међувремену, и даље чекамо да чујемо изјаву Балашевића против Крајине и Крајишника, која је свима позната, а нико за њу не зна :mrgreen:

Balašević uopšte nije pjevo,nego ubrzano govorio.Ja nikad nisam razumio njegovu publiku. :mrgreen:

Da zvali su ga.Ali mu je smetalo što u Banja Luci nema više Hrvata i muslimana u onom broju od prije rata,dok mu se druge strane baš ni malo nije smetalo što nema Srba u Sarajevu i Hrvatskoj.Nije mu džaba nadimak bio panonski seronja.
Као што већ рекох, занимале би ме проверљиве информације, мимо рекла-казала и навијачких порука из дечијег лексикона ;)
У међувремену, и даље чекамо да чујемо изјаву Балашевића против Крајине и Крајишника, која је свима позната, а нико за њу не зна :mrgreen:
А и није му ”надимак” био ”панонски сероња” него ”панонски гов.нар”, да би се римовало са ”панонски морнар” :mrgreen:
Ни то ниси савладао :mrgreen:

Као што већ рекох, занимале би ме проверљиве информације, мимо рекла-казала и навијачких порука из дечијег лексикона ;)
Mislim da je sad prekasno da ga pitamo šta je mislio.:rotf:

Чекај, ти тврдиш да Обреновић није знао да је у Херцеговини подигнут устанак, а да је у међувремену СЛУЧАЈНО мобилисао и наоружао војску, сакупио добровољце из Русије и повео рат са надмоћном Турском војском, онако из хира, да би тек после тога сазнао за устанак? Тако му дунуло? :mrgreen:
:hahaha: ма да сигурно тврдим да није знао :hahaha:, знао је он добро, само се правио мртав док се није договорио са Хабсбурзима и продао нас, занимљиво је како историја има тај обичај да се понавља.;)

Balašević uopšte nije pjevo,nego ubrzano govorio.Ja nikad nisam razumio njegovu publiku. :mrgreen:
Већ сам објаснио, али пошто више волиш да пишеш него да читаш, морам да ти поново цитирам Балашевића ;)
”Неки који ме не воле замерају ми да су све моје песме исте. И мени су све оне Ајнштајнове формуле исте.” :mrgreen:

:hahaha: ма да сигурно тврдим да није знао :hahaha:, знао је он добро, само се правио мртав док се није договорио са Хабсбурзима и продао нас, занимљиво је како историја има тај обичај да се понавља.;)
Продао вас тако што је повео рат против вишеструко надмоћнијег Турског царства да би помогао устанак у Босни?
Занимљиво је шта ти називаш продајом?

Mnogi civili su otišli, jer su očekivali napad. Ali je u Banja Luku i okolinu došlo puno srpskih vojnika sa tehnikom. Tvrd bio to oras bi za Hrvate, vrv. bi polomili zube na njemu.
Ne bi ni bilo nikakve bitke za Banjaluku, jer su Hrvati ratovali velikim manevrima. Oni bi to sve zaokružili u jednom naletu.
Posle Oluje pretrpismo još dve Oluje u Bosni, a pre Oluje kad zbrojimo sve borbe 1995 je isto kao da smo pretrpeli Oluju pre Oluje.
Oluja su dakle zapravo četiri Oluje 1995.
Hrvati su sa 150 000 vojnika uništili ili isterali 200 000 srpskih vojnika iz zapadne Bosne i krajine, uz samo hiljadu poginulih na hrvatskoj strani...
Što više mislim o tome to me sve više obuzima strah

Da zvali su ga.Ali mu je smetalo što u Banja Luci nema više Hrvata i muslimana u onom broju od prije rata,dok mu se druge strane baš ni malo nije smetalo što nema Srba u Sarajevu i Hrvatskoj.Nije mu džaba nadimak bio panonski seronja.
Па не баш, :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:, поручено му је да је на једном метку исписано његово име.

Back