salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 7.865
Lisica bio general i u Banja Luci i ti znao bolje od njega ozbiljnoLisica je tad bio penzionisan,nije imo uvid u situaciju na terenu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lisica bio general i u Banja Luci i ti znao bolje od njega ozbiljnoLisica je tad bio penzionisan,nije imo uvid u situaciju na terenu.
Dobro radi kako misliš da je najbolje.Никоме, осим народним злотворима, попут Милошевића нпр.
Car Dušan je nosio titulu “car Srba i Grka.”Da se ja pitam, još bi bili u granicama Dušanovog carstva, al se ne pitam.
P.S . Ja nisam pokrenula temu al ok..
Lisica nije bio nikakav general,i penzionisan je 1994.Lisica bio general i u Banja Luci i ti znao bolje od njega ozbiljno![]()
Mladic imao bolji kontakt sa tobom nego sa Lisicom iizvjestavao teLisica nije bio nikakav general,i penzionisan je 1994.
Normalno da je.Nedavno je napunio 4 arene.Dino Merlin punio hale po BG.
Ne,imo je kontakt s tobom.Mladic imao bolji kontakt sa tobom nego sa Lisicom iizvjestavao te![]()
Значи, да закључимо, Балашевић никада није изјавио нешто лоше о Крајини и Крајишницима, али га ти баш и не љубиш превише. Легитимно.Не бих више о томе, знаш како се каже, о покојнику све најлепше, ако те интересује можеш сазнати и сам.
Ne baš uvijek i svud.Imo je i problema s alkoholom.Лисица је био лисица.
Па није Дино карактер као Балашевић да држи ријеч, сем тога свако воли доћи међу своје.Dino Merlin punio hale po BG.
Balašević je javno reko da neće nikad zapjevat u Banja Luci dok ne bude oslobođena.Значи, да закључимо, Балашевић никада није изјавио нешто лоше о Крајини и Крајишницима, али га ти баш и не љубиш превише. Легитимно.
Имао је онај стих ”Је.бо те воз који те до’но!”, али то је било још у СФРЈ. Па га је јавно питао онај један Личанин, комуниста, шта је њему лично лоше донео воз. А Балашевић одговорио: ”Како шта? Ташту!”
Да га не браним ја, умео је и сам да се одбрани, па ћу га само цитирати:
”Неки који ме не воле замерају ми да су све моје песме исте. И мени су све оне Ајнштајнове формуле исте.”![]()
А први Српско-Турски рат, који је Србија повела у јуну 1876, нако доласка хиљада руских добровољаца, је такође случајност и незаинтересованост?Па то ти је сасвим нормална и уобичајена појава код Србаља, поготово кад су у питању Срби са маргина, још је то са њим и добро, чак и санкције значе неку заинтересованост за судбину тог народа, примјера ради, Обреновић је сазнао за устанак у Босни тек након више од годину дана трајања истог и то од телала који стиже из Стамбола града другом половином 1876..![]()
AV koji će otići kad se pojavi odgovarajuća lista (bez Druge Srbije) za je tebe veće zlo od Tuđmana i Pavelića?Ови данашњи студенти су се сами и голоруки супротставили много већем злу
Ti ovde propovedaš obrenovićevske ideologije, sad ti ni oni ne valjaju?А први Српско-Турски рат, који је Србија повела у јуну 1876, нако доласка хиљада руских добровољаца, је такође случајност незаинтересованост?
Кад, где, цитирај, линкуј?Balašević je javno reko da neće nikad zapjevat u Banja Luci dok ne bude oslobođena.
Znači dok ne bude slobodna od srpskog agresora.
Nije laž.Probaću iskopat link.Кад, где, цитирај, линкуј?
Није довољно само слагати и измислити![]()
Не, напротив, ја њему не поричем квалитет ни као аутора ни као извођача, кажем ти само се запитај зашто никад није дошао у Бањалуку, а рецимо Хари Варешановић је био одмах након завршетка сукоба и дочекан је са одушевљењем од стране Бањалучана.Значи, да закључимо, Балашевић никада није изјавио нешто лоше о Крајини и Крајишницима, али га ти баш и не љубиш превише. Легитимно.
Имао је онај стих ”Је.бо те воз који те до’но!”, али то је било још у СФРЈ. Па га је јавно питао онај један Личанин, комуниста, шта је њему лично лоше донео воз. А Балашевић одговорио: ”Како шта? Ташту!”
Да га не браним ја, умео је и сам да се одбрани, па ћу га само цитирати:
”Неки који ме не воле замерају ми да су све моје песме исте. И мени су све оне Ајнштајнове формуле исте.”![]()
Туђман и Павелић нису никад владали Србијом, па нису добили прилику да је ”усреће” као АВ, који је поверену шансу искористио максимално!AV koji će otići kad se pojavi odgovarajuća lista (bez Druge Srbije) za je tebe veće zlo od Tuđmana i Pavelića?
Ništa nemam protiv Crnogoraca koji nisu miloogorci. Pomislio sam da si jedan od njih, došlo mi onako.Nisam, mada bi mi bilo drago. Zašto da ne?
Можда некоме није одговарало да Балашевић дође у Бања Луку?Не, напротив, ја њему не поричем квалитет ни као аутора ни као извођача, кажем ти само се запитај зашто никад није дошао у Бањалуку, а рецимо Хари Варешановић је био одмах након завршетка сукоба и дочекан је са одушевљењем од стране Бањалучана.
Устанак је почео у прољеће 1875., али добро, разумљиво је то, тад није било модерне технологије, па је требало чекати годину и више на вијести из Стамбола.А први Српско-Турски рат, који је Србија повела у јуну 1876, нако доласка хиљада руских добровољаца, је такође случајност и незаинтересованост?
Bas mu cudi izgleda da su pogrijesiliLisica nije bio nikakav general,i penzionisan je 1994.
Izjavio je da će doći pjevat u Banja Luku kad na koncert dođu svi oni što su bili na zadnjem koncertu pred rat.Можда некоме није одговарало да Балашевић дође у Бања Луку?
У сваком случају, показали смо да је нетачна твоја тврдња да је изјавио нешто против Крајине и Крајишника.![]()