Ko izdade Krajinu?

Iz tebe prosto vrišti : ja sam dr nauka za vas
:mrgreen:
GxEDVvwXcAI6PX9.jpeg

Hteli smo tuđe.
Hrvati su nas najurili, jer smo se borili jako slabo za tuđe.
Vidi se da smo krivci, jer posle smo se i odrekli priče o srpskoj krajini i danas je više ne guramo kao kosovo.
Pa što smo se odrekli ako smo u pravu bili?
Dakle po našem ponašanju vidi se da smo svesni da smo krivci.
I jednostavno nema tu šta posebno da se priča.

Upašću u teoriju zavera da su u stvari pojedini ovde sa ciljem da se što više zamrzimo međusobno ovakvim pisanjem...ja zaista nisam bila nikada u prilici da ovako nešto čujem da govore Srbi iz Srpske o Srbima u Srbiji. Da ne smeš pomenuti greške koje smatram greškama celog srpskog naroda a ne samo pojedinih. Ako pomenem da se ginulo i u Srbiji ali da više nećemo mržnju, odmah mi na nos nabiju Jasenovac i balije. Neka bude da je greška do mene, hibridne Šumadinke, što reče poznati "stručnjak" za krvna zrnca i procenat vlažnosti Novog Zelanda

Како и на који начин, прелистај форум и види како твоји Шумадинци много више готиве Хрвате и Бошњаке него Србе са лијеве стране Дрине.

Ко вас пушта да кажете овакве ствари и тако да кажете и вређате?

Јел ти примаш плату да ово чиниш у туђој кући и да ти се не откаже гостопримство?

Upašću u teoriju zavera da su u stvari pojedini ovde sa ciljem da se što više zamrzimo međusobno ovakvim pisanjem...ja zaista nisam bila nikada u prilici da ovako nešto čujem da govore Srbi iz Srpske o Srbima u Srbiji. Da ne smeš pomenuti greške koje smatram greškama celog srpskog naroda a ne samo pojedinih. Ako pomenem da se ginulo i u Srbiji ali da više nećemo mržnju, odmah mi na nos nabiju Jasenovac i balije. Neka bude da je greška do mene, hibridne Šumadinke, što reče poznati "stručnjak" za krvna zrnca i procenat vlažnosti Novog Zelanda
Otvarač teme je iz Srbije,nije Prekodrinac.
Pitaj njega koji mu je cilj.

Како и на који начин, прелистај форум и види како твоји Шумадинци много више готиве Хрвате и Бошњаке него Србе са лијеве стране Дрине.
Problem sa Šumadincima je što značajan procenat njih mrzi Srbe iz Bosne, Krajine i sa Kosova, a obožava Hrvate. Niđe među Srbima nema toliko autošovinizma kao u Šumadiji. Po tom pitanju je Šumadija gora čak i od Beograda koji je velegrad, sve metropole imaju puno anacionalnih i liberalno-globalistički orijentisanih ljudi.

Problem sa Šumadincima je što veliki procenat njih mrzi Srbe, Bosne,Krajine i sa Kosova, a obožava Hrvate. Niđe među Srbima nema toliko autošovinizma kao u Šumadiji. Po tom pitanju je Šumadija gora čak i od Beograda koji je velegrad, sve metropole imaju puno anacionalnih i liberalno-globalistički orijentisanih ljudi.
Ko bre mrzi i što?? Mrzimo loše i zle ljude nevezano odakle su. Dođi malo do Šumadije pa da ti pokažemo.

Balašević uopšte nije pjevo,nego ubrzano govorio.Ja nikad nisam razumio njegovu publiku. :mrgreen:
Znaš, zašto ga nisi razumeo? Zato što nemaš sluha. Zato što su njegovi tekstovi za tebe, matematička formula. Viša dimenzija, koja je za tebe nedodirljiva i nedostižna. To su tekstovi koji imaju stilski vrednost, koja je za tebe, nepoznata X. Zato što tebi više leže Baje Knindže i Goci Bendovi, koji ne pevaju, nego arlauču i zavijaju, kao vukovi sa Dinare i Velebita.

Back