Ko izdade Krajinu?

Подели то са нама?
Зар не знаш, шта мислиш зашто никад послије рата деведесетих није дошао у Бањалуку иако јој је посветио и једну пјесму, а у Хрватској је био редован са одржавањем свирки!?

Зар не знаш, шта мислиш зашто никад послије рата деведесетих није дошао у Бањалуку иако јој је посветио и једну пјесму, а у Хрватској је био редован са одржавањем свирки!?
Je li i on iz Šumadije 🤣 mora da mu neka baba bila, garant 🤣

Не знам, а видим да и други овде не знају. Отвори нам очи.

Дакле, морамо да замеримо Милошевићу што је увео санкције Српској, а последица тога је и ентичко чишћење Срба у Крајини?

Шта год да је радио, све је погрешно радио, и дугорочно ужасно за државу и народ.

Идем следеће недеље у Пожаревац, да му се попишам на гроб.
Ja ne znam za ni jedan primjer u istoriji da predsjednik jednog naroda u sred rata uvodi sankcije sopstvenom narodu.
Ako je to po tebi ispravno i nije pogrešno onda ok.

Pitanje na početku posta.
Ако тај део ниси лепо разумео, или ниси желео да разумеш,

могао си да наставиш да читаш, и да видиш да сам написао да идем да му се попишам на гроб због свега што је урадио народу и држави, па и то што је увео санкције Српској, и то што је Крајина пала због њега.

Ниси успео да стигнеш до последње реченице?

Drezdenski kongres KPJ
Upravo to, komunisti:
643814E7-1868-4519-BC1D-CE0A6CC21A9C.jpeg

Ti si stvarno tupan žešći.
18 i 19.9.95. Hrvati poraženi na rijeci Uni Novi Grad, Kozarska Dubica,i Kostajnica.
27.9.-30.9.95.muslimani odbačeni u kontri VRS zapadno od Novog Grada do Otoke,i južno od Novog Grada do Krupe.
Tvoj zaključak na to je da je sve bilo prazno i spakovano!?
Vidi se da si Salko. :mrgreen:
Bas se vidi, visi sta Srpski heroj Slavko Lisica kaze i necu se vise javljati vjeruj sta hoces , davno bilo i potpuno nebitno danas.

https://share.google/DL6yDuFSYggf8TgxZ

Ако тај део ниси лепо разумео, или ниси желео да разумеш,

могао си да наставиш да читаш, и да видиш да сам написао да идем да му се попишам на гроб због свега што је урадио народу и држави, па и то што је увео санкције Српској, и то што је Крајина пала због њега.

Ниси успео да стигнеш до последње реченице?
Ne,nego nisam bio siguran jesi ozbiljan,ili je sarkazam u pitanju.
PS ne treba pišat nikom po grobu,nije hrišćanski,a i neće promjenit istoriju.

Ja ne znam za ni jedan primjer u istoriji da predsjednik jednog naroda u sred rata uvodi sankcije sopstvenom narodu.
Ako je to po tebi ispravno i nije pogrešno onda ok.
Па то ти је сасвим нормална и уобичајена појава код Србаља, поготово кад су у питању Срби са маргина, још је то са њим и добро, чак и санкције значе неку заинтересованост за судбину тог народа, примјера ради, Обреновић је сазнао за устанак у Босни тек након више од годину дана трајања истог и то од телала који стиже из Стамбола града другом половином 1876.. :mrgreen:

Kako je nastala, tako je i nestala. Kakva bre krajina? Samozvana, nakaradna teritorija, koja je sačinjavala obode, tzv. velike Srbije. Nećeš da se integrišeš u republiku Hrvatsku. Ok, onda ćeš da dobiješ, po pi.ki. Tako je trebalo da bude i u BiH, ali ne daju da se muslimani šire. To su činjenice. Velika Srbija je najveća podvala srpskom narodu. E jesmo naseli, ko plavuša na vranca.
75F7E24D-5455-47DF-8272-9E0F811F75EA.jpeg

Back