Зар не знаш, шта мислиш зашто никад послије рата деведесетих није дошао у Бањалуку иако јој је посветио и једну пјесму, а у Хрватској је био редован са одржавањем свирки!?Подели то са нама?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар не знаш, шта мислиш зашто никад послије рата деведесетих није дошао у Бањалуку иако јој је посветио и једну пјесму, а у Хрватској је био редован са одржавањем свирки!?Подели то са нама?
Je li i on iz ŠumadijeЗар не знаш, шта мислиш зашто никад послије рата деведесетих није дошао у Бањалуку иако јој је посветио и једну пјесму, а у Хрватској је био редован са одржавањем свирки!?
Онако, питам за другарицу.Što pitaš?
Не знам, а видим да и други овде не знају. Отвори нам очи.Зар не знаш, шта мислиш зашто никад послије рата деведесетих није дошао у Бањалуку иако јој је посветио и једну пјесму, а у Хрватској је био редован са одржавањем свирки!?
ŽivelaОнако, питам за другарицу.![]()
Ja ne znam za ni jedan primjer u istoriji da predsjednik jednog naroda u sred rata uvodi sankcije sopstvenom narodu.Дакле, морамо да замеримо Милошевићу што је увео санкције Српској, а последица тога је и ентичко чишћење Срба у Крајини?
Шта год да је радио, све је погрешно радио, и дугорочно ужасно за државу и народ.
Идем следеће недеље у Пожаревац, да му се попишам на гроб.
Ja ne znam za ni jedan primjer u istoriji da predsjednik jednog naroda u sred rata uvodi sankcije sopstvenom narodu.
Ako je to po tebi ispravno i nije pogrešno onda ok.
Znači opet bez Krajine.Da se ja pitam, još bi bili u granicama Dušanovog carstva, al se ne pitam.
P.S . Ja nisam pokrenula temu al ok..
Он је претеча, идеолошки Шумадинац.Je li i on iz Šumadijemora da mu neka baba bila, garant
![]()
Jugosloveni i komunisti, a naslednici im nastavljaju.Sloba Milosevic
Pitanje na početku posta.У ком делу мог поста има нешто што личи да звучи као да је то исправно?
Цитирај тај део мог поста.
Ni tad vam niko nije branio da budete u takvoj Srbiji....Znači opet bez Krajine.![]()
Не бих више о томе, знаш како се каже, о покојнику све најлепше, ако те интересује можеш сазнати и сам.Не знам, а видим да и други овде не знају. Отвори нам очи.
Balašević nije htjeo pjevat za srpske agresore i okupatore zapadno od Drine.Не бих више о томе, знаш како се каже, о покојнику све најлепше, ако те интересује можеш сазнати и сам.
Ако тај део ниси лепо разумео, или ниси желео да разумеш,Pitanje na početku posta.
Dino Merlin punio hale po BG.Balašević nije htjeo pjevat za srpske agresore i okupatore zapadno od Drine.
Bas se vidi, visi sta Srpski heroj Slavko Lisica kaze i necu se vise javljati vjeruj sta hoces , davno bilo i potpuno nebitno danas.Ti si stvarno tupan žešći.
18 i 19.9.95. Hrvati poraženi na rijeci Uni Novi Grad, Kozarska Dubica,i Kostajnica.
27.9.-30.9.95.muslimani odbačeni u kontri VRS zapadno od Novog Grada do Otoke,i južno od Novog Grada do Krupe.
Tvoj zaključak na to je da je sve bilo prazno i spakovano!?
Vidi se da si Salko.![]()
Nije mu smetala Srbija kad je punio novčanik.Dino Merlin punio hale po BG.
Ne,nego nisam bio siguran jesi ozbiljan,ili je sarkazam u pitanju.Ако тај део ниси лепо разумео, или ниси желео да разумеш,
могао си да наставиш да читаш, и да видиш да сам написао да идем да му се попишам на гроб због свега што је урадио народу и држави, па и то што је увео санкције Српској, и то што је Крајина пала због њега.
Ниси успео да стигнеш до последње реченице?
Ne,nego nisam bio siguran jesi ozbiljan,ili je sarkazam u pitanju.
PS ne treba pišat nikom po grobu,nije hrišćanski,a i neće promjenit istoriju.
Sta je haha ,jesi vidio sta kazeNe,nego nisam bio siguran jesi ozbiljan,ili je sarkazam u pitanju.
PS ne treba pišat nikom po grobu,nije hrišćanski,a i neće promjenit istoriju.
Lisica je tad bio penzionisan,nije imo uvid u situaciju na terenu.Bas se vidi, visi sta Srpski heroj Slavko Lisica kaze i necu se vise javljati vjeruj sta hoces , davno bilo i potpuno nebitno danas.
Check out this video from this search, general slavko lisica o padu Banja luke https://share.google/DL6yDuFSYggf8TgxZ
Па то ти је сасвим нормална и уобичајена појава код Србаља, поготово кад су у питању Срби са маргина, још је то са њим и добро, чак и санкције значе неку заинтересованост за судбину тог народа, примјера ради, Обреновић је сазнао за устанак у Босни тек након више од годину дана трајања истог и то од телала који стиже из Стамбола града другом половином 1876..Ja ne znam za ni jedan primjer u istoriji da predsjednik jednog naroda u sred rata uvodi sankcije sopstvenom narodu.
Ako je to po tebi ispravno i nije pogrešno onda ok.
Kako je nastala, tako je i nestala. Kakva bre krajina? Samozvana, nakaradna teritorija, koja je sačinjavala obode, tzv. velike Srbije. Nećeš da se integrišeš u republiku Hrvatsku. Ok, onda ćeš da dobiješ, po pi.ki. Tako je trebalo da bude i u BiH, ali ne daju da se muslimani šire. To su činjenice. Velika Srbija je najveća podvala srpskom narodu. E jesmo naseli, ko plavuša na vranca.