Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.251
Ma jašta su.Gine se svaki dan.Ови данашњи студенти су се сами и голоруки супротставили много већем злу![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jašta su.Gine se svaki dan.Ови данашњи студенти су се сами и голоруки супротставили много већем злу![]()
Mi smo hibridi, rekoh ti već. Čekali smo da nas oslobodite udobno smešteni ispred streljačkih vodova nacista. Al to se ne važi, jer nisu ustaše li balije.Pa gdje su vama bile studentske brigade u ratu?
Није он мој земљак већ твој са југа Србије, једино ако и њих не одбацујете што ме искрено и не би много зачудило, у том случају нека буде мој земљак, немам ништа против, човјек има развијену националну свијест, која ипак превазилази интересе мјесне заједнице.Šumadinci ne postoje, sada mi je objasnio jedan tvoj zemljak
mi smo hibridi austorugarske a vis te isključivo i jedino pravi Srbi
onda ne čudi što mi cenimo neke druge vrednosti je li da?
![]()
Tako je.Zato Hrvati polako nestaju iz BiH.
Није зло само кад се гине. И у Крајини су гинули. Па их је снашло веће зло од тога.Ma jašta su.Gine se svaki dan.
Taj iz daleke merike je samo potvrdio.Није он мој земљак већ твој са југа Србије, једино ако и њих не одбацујете што ме искрено и не би много зачудило, у том случају нека буде мој земљак, немам ништа против, човјек има развијену националну свијест, која ипак превазилази интересе мјесне заједнице.![]()
Ниси ми одговорио на питање, да ли ти је жао што је Крајина издана, или што су због те издаје избјегли у Србију?Samo 13 strana???
Hajde ljudi, pick up the pace, mozete vi to!
Je li bio Obzerver na temi, ili tek treba da krene u blickrig?![]()
A je li u pitanje može da uđe i podatak da su te iste Srbe terali na Kosovo i zabranjivali im ulazak u BG? Istom tipu pitanje možete postaviti zašto.Ниси ми одговорио на питање, да ли ти је жао што је Крајина издана, или што су због те издаје избјегли у Србију?
Da se ja pitam, još bi bili u granicama Dušanovog carstva, al se ne pitam.@Lagerta je li i tebi krivo sto smo ostali bez Krajine kao pokretacu teme
Мислиш 38 - ица зна и такве детаље, па може, али мене првенствено занима повод за његов жал који га је навео на отварање овако емотивне теме.A je li u pitanje može da uđe i podatak da su te iste Srbe terali na Kosovo i zabranjivali im ulazak u BG? Istom tipu pitanje možete postaviti zašto.
Nije nikad ni bila vaša e da bi ostali bez nje.@Lagerta je li i tebi krivo sto smo ostali bez Krajine kao pokretacu teme
Nije ni Banja Luka pa eto jeNije nikad ni bila vaša e da bi ostali bez nje.
Или је више тај осјећај изражен у ријечима Балашевића након доласка избјеглица из Крајине.@Lagerta je li i tebi krivo sto smo ostali bez Krajine kao pokretacu teme
Dvoumim se, jako tesko pitanjeНиси ми одговорио на питање, да ли ти је жао што је Крајина издана, или што су због те издаје избјегли у Србију?
Подели то са нама?Или је више тај осјећај изражен у ријечима Балашевића након доласка избјеглица из Крајине.![]()
Јеси ли и ти Шумадинац?Kako je nastala, tako je i nestala. Kakva bre krajina? Samozvana, nakaradna teritorija, koja je sačinjavala obode, tzv. velike Srbije. Nećeš da se integrišeš u republiku Hrvatsku. Ok, onda ćeš da dobiješ, po pi.ki. Tako je trebalo da bude i u BiH, ali ne daju da se muslimani šire. To su činjenice. Velika Srbija je najveća podvala srpskom narodu. E jesmo naseli, ko plavuša na vranca.
Srbija je uvek primala izbeglice, nešto čudno? Šta misliš, zašto?Или је више тај осјећај изражен у ријечима Балашевића након доласка избјеглица из Крајине.![]()
Što pitaš?Јеси ли и ти Шумадинац?
Svi smo mi hibridi, samo su neki "čisti"Јеси ли и ти Шумадинац?
Karadžić nije imo nikakvog izbora.Kad je Milošević uveo sankcije Republici Srpskoj 1.8.1994.Karadžić se moro okrenut saradnji sa Hrvatima inače ne bi bilo ni Republike Srpske.
Hrvatska je od 1994 isporučivala preko Hrvata u BiH gorivo Republici Srpskoj,a zauzvrat su Srbi iz Republike Srpske u bljesku i oluji mirovali.Bez goriva se tehnika ne kreće, zaboravi odbranu.Tu se Srbima iz Republike Srpske nema šta zamjerit jer su morali spašavat svoju kožu,da ne ode i Republika Srpska ko Krajina.
Jer sam ja iz Šumadije pa insinuira na sličnosti u razmišljanju..Što pitaš?