Ko izdade Krajinu?

за разлику од твоје Крајине која је срамно побегла. О њој је овде реч и њеној бруци.
Čime su mogli da se odbrane, majke ti, kad su bili razoružani?
Kako su se mogli boriti protiv NATO i Amerikanaca, života ti?

Iza Oluje i Hrvata stajali su Amerikanci, njihova vojna sila. Šta nije jasno?

Ja i dalje ne kapiram te krajiske rukovodioce i njihovo ponasanje 1995. Ako je nesrecni Martic znao da Milosevic nece slati nikakvu pomoc u slucaju hrvatskog napada, onda je valjda i sam trebao da zove strance i da ih i na kolenima moli ako treba za bilo kakvu autonomiju, a ne da kao telac ne radi nista (sem sto se javno hvalisao da je gadjao Zagreb raketama sa kasetnim bombama) i da dan pred napad umesto da pozove narod na odsudnu odbranu, on prima neke zamlate Italijane i sa njima pregovara kako ce da se RSK i Italija razgranicuju kada zabari povrate Zadar...
Sto je neko lepo rekao "Kakvi su nas vodili, dobro smo mi jos i prosli".

a ti stranci bi priskocili u pomoc...:roll:

Pitanje je da li bi, ali svakako ti nece pomoci ako ih sam ne zoves, a prethodno si ih nadmeno odyebao i otresao ko sline kada su dosli da ti donesu predlog za Z4...
prijedlog Z4, vec smo spomenuli...

stranci su imali jedan cilj, zavadi pa vladaj..na ovaj nacin hrvati se uvijek osjecaju duzni amerima..ameri ih drze ko u malom dzepu..sa druge strane, su rasturili srbe..tako da i srbe imaju u svom kolonijalnom dzepu...to sto neko u hrvatskoj misli da ulaskom u nato i eu, i dalje imaju svoj identitet je za vic...nista nemaju..sve ima brisel....zato i pune irsku, kanadu, australiju, njemacku..

Што нисте хтели населили КиМ 1995.?!!
Што сте их пустили да уђу у Србију, зашто нисте остали досљедни и затворили границу или је то све било у склопу унапријед договореног плана са неким страним факторима?

To sam pomenuo ne u kontekstu prihvatanja toga, vec na nacin na koji je odbijeno da se o tome cak i razmatra i razgovara.
Ne mozes ti da odyebes na keca strane diplomate koji ti dolaze na noge, a onda posle kada zagusti da se nadas i premisljas da li ce nesto da ti pomognu.
Martić je bio arogantna seljačina koja je uvijek ponižavala sve strane pregovarače i diplomate. Tako da se od njega nije moglo bolje ni očekivati.

prijedlog Z4, vec smo spomenuli...

stranci su imali jedan cilj, zavadi pa vladaj..na ovaj nacin hrvati se uvijek osjecaju duzni amerima..ameri ih drze ko u malom dzepu..sa druge strane, su rasturili srbe..tako da i srbe imaju u svom kolonijalnom dzepu...to sto neko u hrvatskoj misli da ulaskom u nato i eu, i dalje imaju svoj identitet je za vic...nista nemaju..sve ima brisel....zato i pune irsku, kanadu, australiju, njemacku..
Јасно је да су странци имали циљ, да су Хрвати имали циљ...
Шта је ко постигао, то оставимо њима.
Овде се поставља питање јесу ли Срби имали циљ?

Јасно је да су странци имали циљ, да су Хрвати имали циљ...
Шта је ко постигао, то оставимо њима.
Овде се поставља питање јесу ли Срби имали циљ?
Jesu ali je za taj cilj bilo potrebno mobilisati 100 000 onih koji bi otišli u Krajinu i branili je od agresora.Ne 100 ili 200 nego 100 000.

Ja i dalje ne kapiram te krajiske rukovodioce i njihovo ponasanje 1995. Ako je nesrecni Martic znao da Milosevic nece slati nikakvu pomoc u slucaju hrvatskog napada, onda je valjda i sam trebao da zove strance i da ih i na kolenima moli ako treba za bilo kakvu autonomiju, a ne da kao telac ne radi nista (sem sto se javno hvalisao da je gadjao Zagreb raketama sa kasetnim bombama) i da dan pred napad umesto da pozove narod na odsudnu odbranu, on prima neke zamlate Italijane i sa njima pregovara kako ce da se RSK i Italija razgranicuju kada zabari povrate Zadar...
Sto je neko lepo rekao "Kakvi su nas vodili, dobro smo mi jos i prosli".
BUDALA!!! Kasetnim bombama na civile. Sedam mrtvih dvesto ranjenih.

To sam pomenuo ne u kontekstu prihvatanja toga, vec na nacin na koji je odbijeno da se o tome cak i razmatra i razgovara.
Ne mozes ti da odyebes na keca strane diplomate koji ti dolaze na noge, a onda posle kada zagusti da se nadas i premisljas da li ce nesto da ti pomognu.
joj..to furaju hrvatski bivsi politicari gdje kazu da je cak franjo prihvatio taj plan da srbi u RSK dobiju vecu autonomiju nego RS..:roll: tito dragi...

pa onaj kutlijerev plan su prihvatili srbi, pa sta bilo..muslimani odbili, i ameri stali na njihovu stranu..sto ce reci da taj kutlijerev plan i nikad nije bio stvarna opcija...tako i taj famozni Z4 je samo bio onako radi forme, vise ko neka vrsta americke propagande..nije im bilo u cilju da RSK dobije autonomiju unutar hr..nit je tudjmanu to bilo u cilju..

Бомбардовање није борба? Нешто ново да научим.
А капитулирали нисмо. Како се зове онај документ који је потписан на крају рата, Капитулација Србије или некако другачије?
Није битно како се зове неки документ, већ какво је реално стање на терену, а то треба питати Србе са Косова и Метохије.

Back