gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Sigurna si da ga imaš?
Nisam razmišljala o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurna si da ga imaš?
Nisam razmišljala o tome.
Kada muškarci dođu u godine da im srce postane vodič, a ženama u tim godinama ono prestane da bude vodič igra je krajnje rizična, ulog se mora pojačati, iako su emocije glavni deo uložene mase treba imati još aduta. Mislim da šansa ipak postoji, treba igrati, neko možda i dobije.![]()
Razmisli.
Da bi se razlikovala))
Ti se već razlikuješ, baš si ono.. *special*)
Možda... a neko možda izgubi sve... pa i sebe.
Dovoljno iskustva imam da mogu da tvrdim da će emocije biti poslednje što ću uzeti u obzir pri ovakvim odlukama (kao da će ih biti više, ebo te)... ali ne bih ni bez njih razmatrala korak dalje. Ono što je bitnije u celoj priči je postojanost, a teško da su emocije nepodložne promenama, ili vremenu. Znači, prvo neka sigurnost, stabilnost, pa emocije dođu kao šlag na tortu.
Isto tako, ne bih se udala za nakoga sa kim nema strasti, to je faktor br.2, posle sigurnosti (svake vrste).
Da, tako rezonuju žene u ovim našim godinama, i ja to naučih na teži način. Ko nađe postojanost - časti.![]()
Ne bi verovala koliko puta sam slušao tu priču o sigurnosti, možda smo i nas dvoje već pričali o tome, ali i dalje ne znam šta to konkretno znači, kad se izuzme stabilnost emocija koja je po mnogima neostvarljiva. Vuče ka materijalizmu, međutim nijedna žena s kojom sam se toga dotakao nije to potvrdila, valjda ružno zvuči kad se to tresne, ali dotiče se i te materijalne sfere. Sigurnost ženi, i porodici, može da pruži samo ostvaren muškarac s kojim je egzistencija osigurana, to je neki minimum na listi zahteva, i logično je, traži se muškarac koji može ženi da omogući bar onoliko da ne bude u bedi, bez neizvesne budućnosti u tom aspektu života. Onda sledi nadogradnja u vidu emocija, naravno i seksualnosti.
Ne zaboravi da si rekla zbogom... xxaxaxxx))
Tačno tako... neću da cepam, jer nemam zamerki.![]()
pogledaj ispod svog nicka![]()
Aha... postoji razlog, ali samo jedan... luxuziram se malo.![]()
Zar je moguce da ljudi kad dodju u neke godine izgube sve snove, nade, sve ono lepo, nezno, nevino, decije, mastu, cistotu, veru u ljubav..
Nikad necu odrasti![]()
Zar je moguce da ljudi kad dodju u neke godine izgube sve snove, nade, sve ono lepo, nezno, nevino, decije, mastu, cistotu, veru u ljubav..
Nikad necu odrasti![]()
Nema tu pravila, ako sreću pronađeš na vreme nestaće je kad tad, ne traje večno, ako zakasniš s traženjem pitanje je da li ćeš je kasnije uopšte naći.
Nema tu pravila, ako sreću pronađeš na vreme nestaće je kad tad, ne traje večno, ako zakasniš s traženjem pitanje je da li ćeš je kasnije uopšte naći.
Naći ćeš je, nebitne su godine, ali je možda ne prepoznaš...
Sećam se da sam ti nekada kukao kako mi u šezdesetoj, ako je tek tada nađem, neće ni trebati, ali značiće mi i tad, pogotovo tad. Ništa nije tužnije od samoće u starosti. Prepoznavanje jeste teško, ali teže je sreću zaslužiti, u smislu osvojiti je i zadržati.
Eh, Dacho ja verujem da sreca nije neka potrosna roba da nestane sama od sebe..covek sam kroji svoju srecu, optimizmom, stavovima, radom na sebi, radom na ispunjenju svojih snova, sagledavanjam zivota sa vedrije strane i td..
Mozda sam naivna, ali ja tako mislim..
Ja sam usamljena sa 30 i kusur, samoća u 60-im je pi*kin dim...![]()