ЧедниChad Zainteresovan član Poruka 500 juče u 17:50 - Ko ima najveći u regionu? #126 Ganfajter: tebi je bas moj khuratz preokupacija ? Kliknite za proširenje... Daaaa, očaran sam
Ganfajter Stara legenda VIP Poruka 86.221 juče u 17:51 - Ko ima najveći u regionu? #127 ЧедниChad: Daaaa, očaran sam Kliknite za proširenje... ae bre buudalo na ignor
ljubota Veoma poznat Poruka 12.420 juče u 18:10 - Ko ima najveći u regionu? #128 ЧедниChad: Daaaa, očaran sam Kliknite za proširenje... Krompirko??? Poslednja izmena: juče u 18:17
ЧедниChad Zainteresovan član Poruka 500 juče u 18:16 - Ko ima najveći u regionu? #129 Ganfajter: ae bre buudalo na ignor Kliknite za proširenje... Nemoj da se ljutiš čiko, biće bolje nekad, probaj da radiš na sebi, možda pomogne
Ganfajter: ae bre buudalo na ignor Kliknite za proširenje... Nemoj da se ljutiš čiko, biće bolje nekad, probaj da radiš na sebi, možda pomogne
ЧедниChad Zainteresovan član Poruka 500 juče u 18:16 - Ko ima najveći u regionu? #130 ljubota: K Krompirko??? Kliknite za proširenje... Potejto potato