- Poruka
- 9.593
i dalje problemi da se otkucaju reči kako treba
ništa se nisi promenio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i dalje problemi da se otkucaju reči kako treba
ništa se nisi promenio
vidim, sve ti neprijatno kad pričaš o tuđim pišamaneprijatna tema, do toga je
pa to je anatomija, nista van okvira naukevidim, sve ti neprijatno kad pričaš o tuđim pišama
Šta je to mizoginija i mogu li mizopgini da razmišljaju sa jednom glavom istovremeno ma št a to značilo? Pitam sa Admina.sudeći po vrlo rasprostranjenoj mizoginiji na forumu, rekla bih da srbende imaju najmanju pišu i da su zbog toga jako frustrirani

Slovenke obožavaju da se ebu sa Srbima,takodje Bosanke i Hrvatice tako da ...najverovatnije si najpotentniji sa najevećim u regionu.Pa slusaj, ako srbi vec imaju najmanji iq, logicno bi bilo da imaju makar najvece penise
Ma idi sve se one iebu samo sa onima koji imaju kesha.Slovenke obožavaju da se ebu sa Srbima,takodje Bosanke i Hrvatice tako da ...najverovatnije si najpotentniji sa najevećim u regionu.
SkromanSamo cu reci da je tvoj dildo malo veci od mog penisa![]()
Pa to. Ako smo vec glupi, nek smo makar qratiSlovenke obožavaju da se ebu sa Srbima,takodje Bosanke i Hrvatice tako da ...najverovatnije si najpotentniji sa najevećim u regionu.
Tvoja iskustva su usko strucna, ogranicena na drumski saobracajMa idi sve se one iebu samo sa onima koji imaju kesha.
Ne znam ko ima najveci, ja sam mesan pola Srbija pola Bosna, ispao sam prototip i hvala prirodi na tome.Misli se na penis, u proseku.
Pošto znate da sam ja ljubiteljica sodomogomorskoga lezbo seksa, ne razumem se puno u materiju ali ne zanimaju me statistike.
Zanima me, šta vi mislite, koja nacija/narod ima najveći u našem regionu i zašto? Da li je to srazmerno ili obrnuto proporcionalno kvocijentu inteligencije?
Hrvati se nesto ne javljaju, izgleda da su oni vise intelektualni tipoviNe znam ko ima najveci, ja sam mesan pola Srbija pola Bosna, ispao sam prototip i hvala prirodi na tome.![]()
Ne znam kakvi su tipovi, znam da su im zene vrh, nekad je to sve sevalo tamo. Ljut sam malo na ove mladje generacije po BG, NS..itd.. dok smo bas bili aktivni dolazile su nam na vikend provode, kakva su to vremena bila, cujem da se to dosta promenilo u zadnjih nekoliko godina..Hrvati se nesto ne javljaju, izgleda da su oni vise intelektualni tipovi
Kod mene Bog izgleda se zaebo totalnoPa to. Ako smo vec glupi, nek smo makar qrati

TehničariHrvati se nesto ne javljaju, izgleda da su oni vise intelektualni tipovi
Ali u vazduhoplovnom moduTvoja iskustva su usko strucna, ogranicena na drumski saobracaj