- Poruka
- 35.232
Kuku majko moja, ti nisi video ženu u skorije vreme sudeći po ovom ''iskustvu''To je prava stvar! Posle se malo razgazi i kada rodi opet bude fino. Ove što su rađale redovno se uhvatim za krevet ili natkasnu da ne upadnem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuku majko moja, ti nisi video ženu u skorije vreme sudeći po ovom ''iskustvu''To je prava stvar! Posle se malo razgazi i kada rodi opet bude fino. Ove što su rađale redovno se uhvatim za krevet ili natkasnu da ne upadnem![]()
Može, al zabranjeno ovde da kačim slikuMože li neko da mi kaže da li postoji alat kojim se to meri? Hvala![]()
xixixixixDakle, da bi mere bile precizne i alatka treba biti ''baždarena''Može, al zabranjeno ovde da kačim slikuxixixixix
eto moderatorka ti je dozvolila da postavis xD lenjir u rukeDakle, da bi mere bile precizne i alatka treba biti ''baždarena''![]()
Nisam fan, uvek je lepše kad viri, leptirica tzv raširenih krilaSalu na stranu ta jedna je imala bas bas, slatku, kao beba, nista ne viri napolje, bebii![]()
haha meni svejedno, al generalno je redjeNisam fan, uvek je lepše kad viri, leptirica tzv raširenih krila![]()
Kažu doktori 50/50haha meni svejedno, al generalno je redje
Sta znam, iz mog iskustva 85/15 , zavisi od naroda do naroda doduše rekao bih.Kažu doktori 50/50
Što bi rekao Čarli u "Dva i po muškarca" kada kupuje tampone za devojku, "da li postoji neki veličina kondoma/tampon conversion chart?"Može li neko da mi kaže da li postoji alat kojim se to meri? Hvala![]()
Baš tako malen, a?To je prava stvar! Posle se malo razgazi i kada rodi opet bude fino. Ove što su rađale redovno se uhvatim za krevet ili natkasnu da ne upadnem![]()
I mora da bude iste dužine za obeDakle, da bi mere bile precizne i alatka treba biti ''baždarena''![]()
Voleo bi da ga žvakneš šupkom i odmeriš?Baš tako malen, a?![]()
Ma zezam seVoleo bi da ga žvakneš šupkom i odmeriš?![]()
a kako se meri ta velicina...............ocu veceras da izmerim pa da znam kako.Visoka žena mala pica, niska žena velika pica. Zašto je to tako nemam pojma.
Šubleroma kako se meri ta velicina...............ocu veceras da izmerim pa da znam kako.
Pomično kljunasto merilo(aka.šubler, aka.nonijus)?Može li neko da mi kaže da li postoji alat kojim se to meri? Hvala![]()
Ja sam sad pokušao da izgovorim ovu reč, baš sam se potrudio.Pomično kljunasto merilo(aka.šubler, aka.nonijus)?
Dodatna "kvaka" je u tome da kvantna mehanika tvrdi da ništa ne postoji (ili da postoji, ali u nekom drugom obliku) sve dok se ne percipira - tj. ne premeri?
Iz toga bi se moglo zavesti da je svka široka ili uska, sve dok ne dođe do merenja?
Tu u pitanje onaK dolazi i lična percepcija?
Teška tema...
Pratiću je sa velikom zaintersovanošću...