Po kriterijumima univerzitera - sigurno ne po stranačkoj pripadnosti
Pa sta da ti kazem, odlican mi je time manadzment
Smislen odgovor na AFD propagandu?
Nemoguce.
A, ne,ne necemo tako, kao sto sam napisao puno toga si napisao o sebi sto je kontradiktorno, cak si tvrdio da si bio dezurni oficir u doba BoTe, zatim da radis neki posao otprilike u IT-u da ne nabrajam nadalje i ko ga sve radi.
Ako si se sa tim karakteristikama kvalifikovao za "rad na univeruitetu", koji ne zelis definisati, sto je u moje vreme bilo nemoguce, najverovatnije i sada, to je gore od stranackog zaposljavanja, mislim na kvalitet i buducnost skolstva.
Nesto nije u redu, ili sam ja suvise glup, ili ste vi suvise pametni, VISPRENI receno vasim jezikom.
Inzenjer koji vodi samo jedan proizvodni pogon nema vremena za dodatne aktivnosti, napisati samo uputstvo za rad radnicima i obuciti ih iziskuje vreme i napor, da ne spominjemo pracenje procesa i odgovornost za kvalitet proizvoda.
Pokretanje pogona, usvajanje novih tehnologija je prica za sebe koja pokrece pitanje koliko vremena je potrebno za proucavanje dokumentacije, projekta, pisanje dodatnih projekata koji su uslovljeni buducim kvalitetom rada, organizovanje propratnih sluzbi odrzavanja, provere kvaliteta (laboratorija) itd.
Nadgledati postavljanja postrojenja jedna od bitnijih etapa da se proces slucajno ne bi "ukrstio", sto otezava kasniju proizvodnju.
Da bi to postigao onaj ko vodi posao najcesce radi od 5:00 nekada do 1:00, i slovima od pet ujutru do 1 posle ponoci, sutradan u pet je ponovo na poslu.
Obicno se radi timski koji takode trpi opterecenje, glavno onaj ko vodi posao i odgovara za njega.
Samoproglaseni, ili medu vama provikani strucnjaci koji su stekli "pravo potpisa" neka i dalje uzivaju u svom statusu, ali nemojte nama prodavati maglu.
Uputiti decu koja su zavrsila neke ELITNE srednje skole u infinitezimalni racun je sizifovski posao, mora se poceti skoro od nule, zato su se na fakultetima dosetili pa vam vrte 100 tipskih zadataka, toliko o kvalitetu istih iz koje proizilazi i pitanje o "radu" na njemu koje pokrece i pitanje vremena pripreme.
Ocekivano smislenog odgovora nema, ali cete zato zajedno sa arapima i inima glasti za politicku opciju koja vam je pruzila i pruza "blagostanje".
Naravno ne mozes i ne zelis shvatiti da time unistavate drustvo koje vas je primilo samim time i svoju buducnost.
Na forumu se skoro svi prikazuju u laznom svetlu, ali i tu treba imati mere.
Ako ti je lakse verujem ti, kao sto sam vec napisao nista licno nemam protiv nikoga, prijavio sam se posto sam pojedince uhvatio u lazi, dotle cu ostati pitanje je vremena i da li ga vredi trositi zajedno sa energijom.
Podrazumeva se da ga nemam dovoljno.