Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I onda meni nije jasno, kako ljudi ne citaju izmedju redova... prvo svrha svega toga je samo da se zarade novci, i da vas odvale od treninga i onda se svi istripuju jaoj kako sam trenirao... usled toga dodje i do povrede, i onda svi kazu jaoj ja nisam napredovao ne zato sto je program los nego sam se povredio. Iduca stvar je, veoma je jasno napisana, ali ljudi kao da ne citaju. Kaze u ovom novom programu smo tipa ,kao sto je gore napisano, povecali pauzu koja je neophodna... u sustini on lepo kaze, prethodni program je sranje jer nije imao pauze (koje su toliko potrebne prilikom treninga explozivnosti)... zatim kad izadje novi serijal, nece reci... a prethodni program je bio zivo *****.. jer je faililo, to, to i to...i nabrajanju nikad kraja, nego ce reci, jaoj sta smo uradili, pravo naucno otkrice, prava senzacija sta smo u vom programu udarili, za to su zasluzni i naucnici NASA-e, to je prosto neverovatno kako smo otkrovenje postigli dodali: smo skokove iz polucucnja (mislim koji debilitet, isto tako i ovde samo u blazoj formi). Zasto to nije uradjeno odmah? Ali jbg ovde to ljudi ne mogu da shate.

Nego niste mi odgovorili, sta mislite o AC?
Program ko program, odnosno i nije bash... :mrgreen:
Drugachije od ostalih programa za povecanje skoka, jer obuhvata i gornji deo tela, trbusnjake, ramena... Ali u shustini, sve su to vezbe, manje vishe iste, kao kada se odluchite da sami vezbate, a niste nikada chuli za program...
Na pochetku zagrijavanje, trchanje, trbushnjaci, sklekovi, trchanje uz stepenice i josh dosta drugih vezbi, sve vezbe iste funkcije, samo shto su u AC obavljaju na drugi nachin.
Ima i josh neshto... Mislim da je ovaj program prenatrpan, radi se skoro svakim danom, a i broj ponavljanja je preteran, barem za moje godine...(ovo je moje misljenje)!!! :lol:

ne znam al kad pomenu snikers... jedno vrijeme mi je bio mnogo bolji od marsa , a poslije mi mars bio ljepsi [ kikiriki mi se smucio ] , i onda sam jedno vrijeme samo bucao mars al mi brzo dosadi pa sam se opet vratio na snikers..
kako zanimljiva prica , ali da nijesam jeo snikers i mars ne bi imao metar odraz , tako da ovo nije off

O_o 0_o
smorih se

ne znam al kad pomenu snikers... jedno vrijeme mi je bio mnogo bolji od marsa , a poslije mi mars bio ljepsi [ kikiriki mi se smucio ] , i onda sam jedno vrijeme samo bucao mars al mi brzo dosadi pa sam se opet vratio na snikers..
kako zanimljiva prica , ali da nijesam jeo snikers i mars ne bi imao metar odraz , tako da ovo nije off

O_o 0_o
smorih se

zanimljiva konstatacija,
tu veoma kljucnu ulogu ima ta karakeristicna boja i aroma....

p.s sta ti mislis Zvercina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back