Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi bi vi da skacete ko nba zvezde a da radite neki program od 5-6 nedelja, pa sta mislite dal su radili tako vrhunski igraci???
Oni po svaki dan vezbaju do iznemoglosti sa profesionalnim trenerima i tako godinama, a "super" supstance sto uzimaju i da se ne prica.....

P.S. A jel ima neko da ima da AA3, mrzi me da listam celu temu......:):):)

Svi bi vi da skacete ko nba zvezde a da radite neki program od 5-6 nedelja, pa sta mislite dal su radili tako vrhunski igraci???
Oni po svaki dan vezbaju do iznemoglosti sa profesionalnim trenerima i tako godinama, a "super" supstance sto uzimaju i da se ne prica.....

P.S. A jel ima neko da ima da AA3, mrzi me da listam celu temu......:):):)

http://www.sendspace.com/file/dzz980

BTW air alert traje 15 nedelja, a posle toga se ponavlja 8 nedelja.
Naravno uzima se u obzir trcanje, cucnjevi i cesto vezbanje. Ne moze ti to odradis AA3 jednom i zavrsio si. To mora stalno da se vezba. Naravno uz AA3 idu i trbusnjaci....

Jebte ljudi, ja mislim da sa kojim god programom radite isti vam je *****... Mislim kako je otvorena ova tema:??? Tako shto je neko reko nekome kako se kune u taj program(Air Alert), i kako o njemu pishe sve dobro... Pa o svakom programu pishe sve dobro, mislim koji god program da radite u njegovom uvodu, pisace vam neshto poput ovoga:
Zadnjih 11 godina TMT Sports je prodavao najpopularniji skakački program na tržištu, Air Alert II: The Complete Vertical Jump Program. Iako je Air Alert II postao najomiljeniji u svijetu mi smo radili da bismo ga poboljšali. Air Alert III je poboljšani Air Alert. Promijenili smo broj setova i ponavljanja i što je najvažnije broj dana u tjednu za izvršavanje programa, što pomaže u cjelokupnom oporavljanju mišića i snage. Dodali smo jednu novu vježbu, Squat Hops(skokovi u čučnju) koji puno pridodaju vertikalnom skoku.
I kad to neko od nas prochita, odmah ce doci na forum i reci taj program je najbolji...
Mislim koje god vjezbe da redovno radite, bez ikakvog programa, mogu da posluze... :lol:

I onda meni nije jasno, kako ljudi ne citaju izmedju redova... prvo svrha svega toga je samo da se zarade novci, i da vas odvale od treninga i onda se svi istripuju jaoj kako sam trenirao... usled toga dodje i do povrede, i onda svi kazu jaoj ja nisam napredovao ne zato sto je program los nego sam se povredio. Iduca stvar je, veoma je jasno napisana, ali ljudi kao da ne citaju. Kaze u ovom novom programu smo tipa ,kao sto je gore napisano, povecali pauzu koja je neophodna... u sustini on lepo kaze, prethodni program je sranje jer nije imao pauze (koje su toliko potrebne prilikom treninga explozivnosti)... zatim kad izadje novi serijal, nece reci... a prethodni program je bio zivo *****.. jer je faililo, to, to i to...i nabrajanju nikad kraja, nego ce reci, jaoj sta smo uradili, pravo naucno otkrice, prava senzacija sta smo u vom programu udarili, za to su zasluzni i naucnici NASA-e, to je prosto neverovatno kako smo otkrovenje postigli dodali: smo skokove iz polucucnja (mislim koji debilitet, isto tako i ovde samo u blazoj formi). Zasto to nije uradjeno odmah? Ali jbg ovde to ljudi ne mogu da shate.

Nego niste mi odgovorili, sta mislite o AC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back