Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, ae ima li ovde neka dobra dusa koja bi meni dala taj program air alert?
Moze da mi posalje na PP, da ostavi link za download, da posalje na mail (alexxxajames@yahoo.com), ili me kontaktira na MSN (danilrecords@hotmail.com).

BiJo bih vam mLogo zahFalan... :)

Aj pa uzdravlje.....

Moze da mi posalje na PP, da ostavi link za download, da posalje na mail (alexxxajames@yahoo.com), ili me kontaktira na MSN (danilrecords@hotmail.com).

BiJo bih vam mLogo zahFalan... :)

Aj pa uzdravlje.....
zeko budalo jedna :lol: imam ja air alert, mada ga nisam radio, poslacu ti :lol:
al ne znam sta ce ti, ti nikad neces moci da zakucas :-D mozes samo da me mrzis :mrgreen: i ako te bas zanima, citaj pocetak teme, videces komentare na aa, pa ti vidi dal ti se svidja..
Zvercina:
Verujem da ces biti mnogo zahvalan... prosto ces se odreci svojih kolena u znak zahvalnosti :-D:-D:-D
:lol::-D:lol:

BiJo bih vam mLogo zahFalan...

Aj pa uzdravlje.....
Shto ne potrazish malo na google:??? Ima ga svuda... :p Ako prelistash temu od pochetka naci ces i linkove koje smo postavili za njega... :lol:

'vako, ne mogu da citiram:

@paceru

Da si ti meni zdrav i ziv, ja mogu da zakucam (doduse sa rukomentaskom loptom), a za komentare znam, ali kad mi kolena nisu otpala od nekih drugih vezbi, od ovog sigurno nece. To budi siguran ;)

@Air Stefan

Pa nisam lud valjda da listam 72 stranice za link, a i sto bih googlao kad vis' moj techa to ima :)
Inace mrzi me da trazim. Sto da se mucim kad imam na gotovo :p

@Zvercina

Ja bre imam meNtalna kolena. Da ih tuces i papirnom palicom, nece nista biti...

vako, ne mogu da citiram:

@paceru

Da si ti meni zdrav i ziv, ja mogu da zakucam (doduse sa rukomentaskom loptom), a za komentare znam, ali kad mi kolena nisu otpala od nekih drugih vezbi, od ovog sigurno nece. To budi siguran

@Air Stefan

Pa nisam lud valjda da listam 72 stranice za link, a i sto bih googlao kad vis' moj techa to ima
Inace mrzi me da trazim. Sto da se mucim kad imam na gotovo

@Zvercina

Ja bre imam meNtalna kolena. Da ih tuces i papirnom palicom, nece nista biti...
Pa sto onda pitash, ako ga ima tvoj techa... :??? :mrgreen:

pa znas sta, to je figurativno receno, ali pazi ovako, ja mogu da nabijem toliki ortaz da kada skocim, skocim na toliku visinu da mogu sa nje da poginem, jer sam ja spajdermen. Salim se. Ajde sada stvarno ko ima ovaj djavo neka postavi link ili mi posalje na gore navedene adrese, cisto da vidim dal' valja.

Njah, procitao, shFatiJo da ovo moze da se radi na malom prostoru. Vidim i ja da je AC bolji, ali postoji jedan problem, a to je trenutno vreme, pa ne mogu da trcim napolju trenutno. Jedino na treningu 3 puta nedeljno. BTW svi linkovi za AAIII su istekli, pa nih moliJo nekog da mi postavi na AAIII na srpskom, ako je dobar ;)

postavio sam link za download na prosloj strani zar je toliko tesko....

Da, postavio si link za animaciju "You are an idiot"

@Alexxxa2
Polako, sad imas metalna kolena... ali AA ti je kao neki most ka mishelinkama...

A znate li vi zasto vas otkidaju kolena od AA, a od AC ne? Kad radite AC, vi imate ono pripremno trcanje od x kilometara, a ovde ne. Pre AA, treba vrlo, vrlo dobro da se zagrejes. Svaki misic na kojem radis moras vrlo dobro da zagrejes, i AA je odlican za zimski period, kada nisi u mogucnosti da trcis napolju. Mada AC jeste uistinu mnogo mnogo bolji, ja sam sinoc poceo AA, ali pre toga sa vrlo dobrim zagrevanjem kako mi je rekao calov drug da treba da radim (koji je inace prof. fizickog). Javicu vam za mesec-dva da li su mi otpala kolena ;)

Na srpskom:??? Ne verujem da cesh ga ovde naci, al evo ti na engleskom: http://www.austinhoops.org/files/Air_Alert_III.pdf

Nasao sam sinoc na hrvatskom jeziku. Svejedno hvala na trudu ;)

U mamu ti.... :D

E, radio je taj calov drug AA3, i kaze da je posle samo ponavljao 8 nedelju, i tako odrzavao odraz. Mada ako hoces, mozes i na leto da probas i AC. Ja sam visok 184cm, kada podignem ruku, negde oko 228cm, znaci moj odraz je vec, po matematici, negde oko 75cm. Mada kazem, nikada nisam meriJo. :D

Inace, svi koji rade bili koji program vebi, moraju dobro da se pridrzavaju programa. U programu AA3 pise da pre pocetka vezbanja dobro istegnuti i zagrejati svaki misic. U pauzi izmedju serija obavezno masirati misice na kojima se radi. I posle zavrsetka vezbi, obavezno se istegnuti, da se "odgreju" misici. To sve mora da se radi da bi se sprecili ti "misteriozni" bolovi u kolenu.

Svi vi koji kukate za probleme u kolenima, ne radite program kako pise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back