AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
haha , dobra fora 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
30-40 min hmmm.. 20-ak minuta je dovoljno mozda i previse :???:Kada bih sa tegovima od 1kg trcao svaki dan oko 30 do 40min bili bi skodilo.Mozda je pitanje glupo
zeko budalo jednaE, ae ima li ovde neka dobra dusa koja bi meni dala taj program air alert?
Moze da mi posalje na PP, da ostavi link za download, da posalje na mail (alexxxajames@yahoo.com), ili me kontaktira na MSN (danilrecords@hotmail.com).
BiJo bih vam mLogo zahFalan...
Aj pa uzdravlje.....
Zvercina:Verujem da ces biti mnogo zahvalan... prosto ces se odreci svojih kolena u znak zahvalnosti :-D:-D:-D
Shto ne potrazish malo na google:??? Ima ga svuda...E, ae ima li ovde neka dobra dusa koja bi meni dala taj program air alert?
Moze da mi posalje na PP, da ostavi link za download, da posalje na mail (alexxxajames@yahoo.com), ili me kontaktira na MSN (danilrecords@hotmail.com).
BiJo bih vam mLogo zahFalan...
Aj pa uzdravlje.....
Pa sto onda pitash, ako ga ima tvoj techa... :???vako, ne mogu da citiram:
@paceru
Da si ti meni zdrav i ziv, ja mogu da zakucam (doduse sa rukomentaskom loptom), a za komentare znam, ali kad mi kolena nisu otpala od nekih drugih vezbi, od ovog sigurno nece. To budi siguran
@Air Stefan
Pa nisam lud valjda da listam 72 stranice za link, a i sto bih googlao kad vis' moj techa to ima
Inace mrzi me da trazim. Sto da se mucim kad imam na gotovo
@Zvercina
Ja bre imam meNtalna kolena. Da ih tuces i papirnom palicom, nece nista biti...
postavio sam link za download na prosloj strani zar je toliko tesko....
@Alexxxa2
Polako, sad imas metalna kolena... ali AA ti je kao neki most ka mishelinkama...
Na srpskom:??? Ne verujem da cesh ga ovde naci, al evo ti na engleskom: http://www.austinhoops.org/files/Air_Alert_III.pdf