hahahahah e vala si me bas nasmejao... heheheh... snickers 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj srat,cuj to ,kolko znam i ti si radio oboje,i kolko si narasto od kako si radio ove programeDoc Elevator:Air Canada i Air Alert su jos jedna zavera americke vlade, samo da bi drpali pare i smanjivali rast onima koji ga koriste...
ako hocesh da narastesh, dovoljno ti je da se svako jutro i naveche istezesh... i naravno pijesh dosta mleka...nemoj srat,cuj to ,kolko znam i ti si radio oboje,i kolko si narasto od kako si radio ove programe
Slusaj,nema to ''moras da se istezes'' itd,zdrava hrana ti je jedan od mogucih uslova,ali visina je ono sta ti Bog da,koliko hipofiza izluci hormona rasta toliko ces porasti!Visina zavisi od skeleta,ne mozes sad ti da ''istezes'' kosti,one rastu deobom celija kostanog tkiva...-Air Stefan-:ako hocesh da narastesh, dovoljno ti je da se svako jutro i naveche istezesh... i naravno pijesh dosta mleka...![]()
![]()
onda sam ja pogresno shvatiopacer:koliko ja znam istezanjem se ne moze dobiti mLogo - 1-2 cm..
.
e,ako nije problem,aj mi posalji te vezbe
boba.1@nadlanu.com
after all, jel djole_sami jos ziv...??
svi zu mu zahvalni sto je poslao one dvije nedjelje,,,