Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svidja mi se taj program zato sto ima 8 nedelja da se radi a ne 15... Mene posle nekog vremena vezbe smore pa onda mi se ni ne vezba..Evo npr. Air Alert III sam do jaja radio prve 3-4 nedelje pa me smorilo kad pomislim (u jbt. josh 12 nedelji) i onda mi se izgubi zelja za vezbanjem.. A ovaj program za koji znam da treba samo 8 nedelji cu da radim koliko mogu.. Jedino sto ce me smoriti da trchim 4 km. Meni nije problem da istrchim za 20ak minuta 4 km. samo sto me nervira sto moram da rachunam koliko sam pretrchao.

Doc Elevator:
doduse mislim da je to jer sam radio od proslog petka neke slicne vezbe za odraz, samo bez vijace i sklekova i nisam radio ovolike serije, ali uspevam da izdrzim

u petak kad mi bude bilo nedelju dana od pocetka vezbanja idem da proverim odraz :)

Sto se tice rezultata.
Da bi misic poceo da "rad"i tj. raste, da jaca , njemu treba jedan vremenski period da se prilagodi uslovima(naporima)-to pocinje od otprlike 3-4 nedelje.
A za prve nedelje misic moze da se navikne (sto se tice samih pokreta, da postane elasticniji, pokretniji) i da se time pokazu rezultati(a to zavisi i od vaseh trenutnog stanja).

iguman stefan:
Ja radim, ali ne znam da preskacem konopac... :(

Pa sta cekas?? Nauci!!!

harvester:
jel moze sedmi dan da se iskoristi za malo dobrog basketa?

Za malo basketa moze ali lagano, bez velikih napora za noge prvenstveno!

_ILIJA__:
hahahahahha. pa wax znachi treba 8 nedjelja da sjedis kuci i samo da radis taj program..??? dobar vic...
ja treba sad 2 mjeseca nista da ne radim da bi odradio taj program :?: :?:

O cemu ti pricas???!!!!!!!!!!
Ko sedi kuci, kako nista da ne radis za 2 meseca???!!!!(jel citas ti sta je pisano??)
Tebe niko ne tera da radis ovaj program??ali tako ti isto niko ne daje za pravo da prozivas ljude na forumu!!!!!

brate ja mislim da je trchanje i najvazniji deo treninga u prvoj nedelji... Trchanjem se pokrecu svi mishici u telu choveka tako da je to zagrevanje eXtra a bez zagrejanih mishica nemozes dobro da vezbash.. To npr. nema u AA3.. Nekazem ja da je AA3 losh,nego mislim da bi mogli da dodaju trchanje i naravno da rasparchaju onolika ponavljanja u vishe serija sa manje ponavljanja zato sto nece to da rade oni koji vec imaju jake noge vec oni koji imaju slabe.

brate ja mislim da je trchanje i najvazniji deo treninga u prvoj nedelji... Trchanjem se pokrecu svi mishici u telu choveka tako da je to zagrevanje eXtra a bez zagrejanih mishica nemozes dobro da vezbash.. To npr. nema u AA3.. Nekazem ja da je AA3 losh,nego mislim da bi mogli da dodaju trchanje i naravno da rasparchaju onolika ponavljanja u vishe serija sa manje ponavljanja zato sto nece to da rade oni koji vec imaju jake noge vec oni koji imaju slabe.

=WaxMan=:
O cemu ti pricas???!!!!!!!!!!
Ko sedi kuci, kako nista da ne radis za 2 meseca???!!!!(jel citas ti sta je pisano??)
Tebe niko ne tera da radis ovaj program??ali tako ti isto niko ne daje za pravo da prozivas ljude na forumu!!!!!

el moze sedmi dan da se iskoristi za malo dobrog basketa?

Za malo basketa moze ali lagano, bez velikih napora za noge prvenstveno

Zaebavas ti to mene ????
ja tebe ne prozivam , nego ti si napisao ovaj program , i pises kako treba da se radi .. meni se program ne svidja ,bolje su mi vjezbu u aa 3 i >>> .

Grunt:
During the days that you are not doing Air Alert III, it is important that you help your
legs get used to normal jumping situations. Air Alert III will increase your vertical, but
you will need to train your legs to actual jumping situations. On your days off from Air
Alert III, go out and play. And, practice jumping aggressively when you play. This helps
to develop muscle memory.

P.S. ti sebi programiras svoje trcanje , igru itd. .

_ILIJA__:
el moze sedmi dan da se iskoristi za malo dobrog basketa?

Za malo basketa moze ali lagano, bez velikih napora za noge prvenstveno

Zaebavas ti to mene ????
ja tebe ne prozivam , nego ti si napisao ovaj program , i pises kako treba da se radi .. meni se program ne svidja ,bolje su mi vjezbu u aa 3 i >>> .

ILIJA:

1.Svi strucnjaci u oblasti sporta, kondicije preporucuju tzv. aktivni odmor.
To nije klasican odmor kao sto je strogo mirovanje, lezanje vec odmor kao lagano trckaranje, lagani pokreti a za to je dobar LAGANI basket.

2.Ja postavljam ovde program onakav kakav jeste u originalu , a samo pokusavam da pomognem ljudima koji ne mogu npr. da rade punu seriju sklekova i slicno.

3.Ja nisam napisao da ti konkretno mene prozivas vec ljude na forumu(kao i sto si napisao), a to pise npr. u postu : "_ILIJA_:ma veze vi nemate ,kad dodje odje neki strucnjak nek se javi",

4.Tebi ako se ne svidja AIR CANADA ti nemoj da ga radis, svako ima pravo na svoje misljenje, svoj odabir

I vi ljudi, ocete li da radite ovaj program ili sta?

Stalno nesto pitate nesto. Jel moze bez trcanja(za trcanje vam ne treba ni atletski stadion ni fudbalski teren- potrebna je samo dobra volja i lepo vreme napolju), jel moze bez vijace(jedna od osnovnih vezbi), jel moze bez ovoga , jel moze bez onoga.

ILI nemojte zabusavati, ili nemojte raditi program. Program je napravljen za ljude koji hoce da rade i da uz adekvatan trening dobiju zeljene rezultate a vi samo hocete da se skrati trening da bude manje vezbi, a da vam odraz,jacina nogu ili sta vec raste.

I odgovorite mi svi da bi znao da li uopste da zavrsim kucanje ove druge nedelje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back