Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koby Bryant posto si nov clan na forumu moram da ti skrenem paznju na pravilo da prve postove koje ovde napises mora moderator da ti odobri i da budes strpljiv dok se to ne desi.. Vidim da si otvorio 4 iste teme vezane za odraz iako slicna tema postoji a to nov clan ne bi trebao da radi. Procitaj pravila da bi znao kako da upotrebljavas ovaj forum http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&id=223&lang=sl
 
Pozdrav ljudi


Imam 12 godina, bavim se kosarkom 1,5 godinu,visok sam 176cm i trenutno mogu da dodirnem oko 5cm iznad table
Zanima me kako bih još malo mogao da povećam svoj odraz i da li je to uopšte potrebno pošto je uglavnom svima smješno zašto se sada brinem o tome
Našao sam pravu verziju Air Alert III Programa, i nakon urađena 2 treninga osjetio sam bol u koljenima dok me je jako bolilo kad bih se sagnuo u stav ili čučanj
Mene interesuje vaše mišljenje i savjet nekog programa za jačanje mišića

Vezbaj sut i tehniku,od odraza sa 12 godina nemas koristi
Ako hoces da jacas misice,pitaj trenera da ti pokaze neke vezbe a mozes portaziti i na jutjubu.
I nemoj raditi Air Alert...
 
Dobar dan, nov sam na vasem forumu i nadam se da cete moci da mi pomognete. Zivim u Smederevu treniram Kosarku visok sam 175 cm , tezak 60 kg. Zanima me da li mozete da mi pomognete kako da postanem pokretljivi da se lakse krecem nemam stomak sa misicima stojim solidno. Kada sam se vratio sa kampa bio sam hitar kao vetar i mogo sam mnogo vise da skocim nekih 10 cm i brzi sam bio ali evo 11 dana kako sam kuci sve slabije i slabije i sve sam manje pokretan. Kada sam se vratio sa kampa bio elasticniji skocniji brzi pokretljivi sad to sve mnogo slabije. Pomozite :help: . Nadam se da sam pogodio temu.
 
Pošto je ova tema za sve i svašta imam jedno pitanje... Jel ima neko iskustva sa igranjem basketa sa sočivima? Kolika mogućnost je da ispadnu tokom igre ili da se dobije neka infekcija zbog znojenja? Ja nosim naočare, nije to neka ogromna dioptrija, ali mi smeta jer igram basket bez naočara. Sočiva nisam nikad nosio pa nemam iskustva... Zahvalan sam na odgovoru ;)
 
Pošto je ova tema za sve i svašta imam jedno pitanje... Jel ima neko iskustva sa igranjem basketa sa sočivima? Kolika mogućnost je da ispadnu tokom igre ili da se dobije neka infekcija zbog znojenja? Ja nosim naočare, nije to neka ogromna dioptrija, ali mi smeta jer igram basket bez naočara. Sočiva nisam nikad nosio pa nemam iskustva... Zahvalan sam na odgovoru ;)

Ne vidis kos sa linije za tri poena pa moras da zakucavas? :cool: Ne bi trebalo da bude problema sa socivima. Kad Djokovic moze da igra tenis 5 sati bez prestanka sa socivima sto ne bi ti mogao da igras kosarku.
 
Da li bi neko mogao, da mi pomogne? Zanima me da li je moguce da popraviti brzinu sprinta (maksimumnu brzinu) imam 14 godina, citao sam da je u mom uzrastu moguce, ako je moguce, ako je moguce kazite mi neku vezbu.

Ubrzanje da li je to povezano sa eksplozivnoscu, ako nije kako se to popravlja, pojacava?

Eksplozivnost od cega zavisi misicne mase, da li ima veze sa definicijom?
Hvala unapred!
 
Air Alert ce te samo upropastiti... iscitaj malo temu jako detaljno je pisano. Program koji je doneo milion povreda a jedva koji napredak. Skocnost se trenira kad si odmoran a ne kad si umoran. Koliko sad mozes da skocis? Inace napredak u skoku uopste nije lak! Tako da ti savetujem da od sutra krenes da radis, ali pametno! Ovo ti kazem iz velikog islustva.
 
Da li bi me neko mogao posavetovati oko neke vrste straha(pritiska) koji imam na utakmicama.Kad god je utakmica neizvesna i ja stanem na liniju slobodnih bacanja uvek omasim oba,drhti mi ruka.Isto i kada sam u igri kad god dobijem loptu nikad ne krecem sam na kos ili sutiram nego uvek bacam loptu drugima.Na primer kad na treningu sutiram sve mi ulazi a jednostavno kad dodje utakmica ruka mi se ukoci i uvek omasim suteve.Imam 15 godina inace.
 
Počni da šutiraš i da pogađaš, ili nemoj više da igraš takmičarski, prosto. Ne razmišlja se uopšte ni o prošlom promašaju, a kamoli onom koji se nije ni desio.
Za slobodna bacanja ne brini, normalno je da se stegneš ako nisi profi, zato što imaš vremena da razmišljaš o potencijalnom promašaju. A za vreme igre, misliš o igri i onome što si naučio na treningu, ne razmišljaš o drugim stvarima.
Trebao bi trenera da pitaš, a ne na forumu.
 
Pozdrav, imam 20 godina.. Aktivno sam se bavio kosarkom do pre godinu ipo dana.. tada sam imao tezak udes i od tad je sve rekreacija.. Posto nisam upucen u programe u poslednje vreme, da li bi neko moga da mi kaze neki dobar program za skok, explozivnost, brzinu.. celo telo u prevodu.. Da napomenem, radio sa razne programe, krenuvsi od Air Alert uz pomoc kog sam krenuo da zakucavam(nisam ga zavrsio do kraja), potom Air Alert 3(nije mi prijao, prestao sam oko 8-me nedelje).. Medjutim, pre mozda 2 ipo godine, radio sam program, koji je jednom recju neverovatan, najbolji koji sam video do sada.. Zove se Air Canada 2006.. Jel cuo neko za taj program i sta misli o njemu.. Takodje imam 6 nedelja tog programa, a koliko se ne varam mislim da ima 8.. Takodje sam cuo da ima Air Canada +100cm.. za naprednije, koji zavrse prvi program.. U svakom slucaju, zelim da cuje, vase mmisljenje, koji ste dugo u ovome.. Hvala unapred..
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top