Trener koji trenira moj klub je jako dobar...mlad,88 godiste ,cini mi se da nije jos zavrsio dif...koga god je trenirao(bila to tehnika,sut, pogotovo skok) ce reci sve pozitivno o njemu ... dzabe sve to kad nisi u mogucnosti da ga "unajmis" ...
Mada u mom gradu ima( Petre ti si verovatno cuo za Dvorsku bastu u Sremskim Karlovcima) "Dvorska basta" gde imaju jako lepi tereni(odbojku,kosarku,fudbal,mali fudbal) i 2 odlicne staze za trcanje..tu radi jedan covek kao strazar koji ima oko 38-40 god ,koji se dugo bavio profesionalnom kosarkom i dosta iskustva ima sa poznatim trenerima i igracima... Nedavno sam video da trenira nekog momka... i nije mi jasno kako on tvrdi da odmor izmedju sprinta na 60m treba da bude oko 20sekundi,a za to vreme koliko je ovde receno atp energija(koja nam omogucava explozivne kontrakcije misica) "ne stigne" da se obnovi za tako kratko vreme ...to me malo buni posto Zverka kaze da za svakih 10m sprinta sledi 1 min odmora,znaci na 60 metara to je 6 minuta...
Kao sto rekoh,nisam u mogucnosti nikako da platim kond trenera,a kamoli jos da idem na plivanje...iovako ne mogu da sastavim kraj sa krajem..