Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Petre,ne mozemo napraviti program koji ce svako moci da radi...kao sto je receno,tesko je napraviti program kojeg ce se svi SLEPO pridrzavati..osim toga,vremenom misici se naviknu na iste vezbe i napredak prestaje...i nece svaka vezba na svakog isto da deluje...

Air Canadu radim iz razloga sto su u nju ukljucene vezbe za gornji deo tela koji mi je jaaaaaako slab...Znam da odmor izmedju vezbi/serija nije adekvatan kao i raspored nekih vezbi,ali sta da radim,lakse mi je da radim to nego bilo koje druge vezbe...jer ja da sam u mogucnosti platio bih kondicionog trenera koji ce me uputiti na pravi put i pokazati sta,kako,gde i ne bi se cimao da citam temu 20 puta ispocetka,posle koje opet ne znam sam da sastavim program sebi,radim uzalud kojekakve programe iako sam svestan da mi od istih skok nece napredovati ...

Ako samo hoces da ojacas telo kreni na plvanje i radi vezbe snage (sa ili bez tegova),od plivanja ces sigurno ojacati,razvice ti se ramena,grudni misici,ledja....A ako hoces da radis nesto za skok uporedo sa tim radi vezbe za ekplozivnost.Plivanje je sjajno,veruj mi treniram skoro godinu dana (sa izuzetkom par zimskih mesci) i mogu ti reci da sam se dosta razvio a da ne govorim o tome da sam znacajno unapredio svoju vestinu stilova...

E moj Petre... ako mene pitas, procitaj temu jos jedno 60 puta... celu... nazalost nisi ni svestan gde i koliko gresis...

Razume ja tebe da je to nezahvalan posao,pricao si i sta su radili tebi kad si ti pisao programe ali po kom programu ja da treniram ako ne zelim da radim komercijalne programe zbog velikog rizika povrede a ne znam ni jednog kondicionog trenera u blizini koji bi mogao da me testira i napise program za mene?

Trener koji trenira moj klub je jako dobar...mlad,88 godiste ,cini mi se da nije jos zavrsio dif...koga god je trenirao(bila to tehnika,sut, pogotovo skok) ce reci sve pozitivno o njemu ... dzabe sve to kad nisi u mogucnosti da ga "unajmis" ...

Mada u mom gradu ima( Petre ti si verovatno cuo za Dvorsku bastu u Sremskim Karlovcima) "Dvorska basta" gde imaju jako lepi tereni(odbojku,kosarku,fudbal,mali fudbal) i 2 odlicne staze za trcanje..tu radi jedan covek kao strazar koji ima oko 38-40 god ,koji se dugo bavio profesionalnom kosarkom i dosta iskustva ima sa poznatim trenerima i igracima... Nedavno sam video da trenira nekog momka... i nije mi jasno kako on tvrdi da odmor izmedju sprinta na 60m treba da bude oko 20sekundi,a za to vreme koliko je ovde receno atp energija(koja nam omogucava explozivne kontrakcije misica) "ne stigne" da se obnovi za tako kratko vreme ...to me malo buni posto Zverka kaze da za svakih 10m sprinta sledi 1 min odmora,znaci na 60 metara to je 6 minuta...

Kao sto rekoh,nisam u mogucnosti nikako da platim kond trenera,a kamoli jos da idem na plivanje...iovako ne mogu da sastavim kraj sa krajem..

Koliko sam ja shvatio tu vezbu treba trcati manje deonice,prakticno samo par metara nakon toga pauza 5-6 sec i tako oko 4-5 ponavljanja.Tad sledi odmor od 60 sec. i onda opet serija od 4-5 ponavljanja.Ako zelis kupi caspois Men's Health U martovskom broju imas pred kraj par vezbi sa medicinkama koje kombinuju snagu i explozivnost,ima zanimljivih textova preporucio bih ti da pogledas.

ja zelim veliki odraz poslao sam vam nitro mejl zelim taj program imam 15 god i 6 mjeseci, zainteresovala me je kosarka i poceo sam igrati kosarku prije pola godine visok sam 1.78 m zakucati nemogu obruc mogu dohvatiti nekako vrhovima prstiju ali da zakucam to jos ni u snu, citao sam dosta foruma i pronalazio neke savjete pa sam i ovaj cito i sad kada tako govorite da se moze povecati odraz to me je privuklo moj odraz je nekih 40 cm i zelio bih to povecati jedno 30 bi mi bilo tamam tako da bi mi bio odraz nekih 70 cm i jos cu valjda rasti, mozes li mi pomoci nitro sa tim programom da njeg pocnem poslao sam vam mejl sa Biznis62.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back