Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz delija,

Nisam radio air canada. Planirao sam da ga radim preko leta,ali sam se ipak bio opredelio za program koji sam ja sastavio ( iako je bio OCAJAN u svakom smislu ) . Skok mi se kolko - tolko popravio vezbajuci tehniku skoka. Znaci odes na teren i skaces sto je vise moguce na obruc i korigujes tehniku skoka.Gledas da li ti vise odgovara veci ili manji zalet,gledas da ti zadnji kored bude sto brzi,zatim tu je i zamah rukama itd..Nego u zadnje vreme nisam bas zadovoljan skokom,iz nepoznatog razloga sam poceo da skacem sa slabim zaletom. I dalje pokusavam da saznam kako mi postoje tolike varijacije u skoku( jedan dan hvatam 3.05 sa vise od pola sake ,drugi dan ga jedva dohvatim ) . Voljan sam da radim nesto za odraz kako bi ga povecao,ako ne to bar da ga odrzim. Delija da li skaces sa 2 noge ili sa 1? Koliko si visok? Da li mozes obruc da dodirnes? Kod mene je situacija recimo da sa 2 noge jedva mogu tablu da pipnem. Poz svima.

Zverka bio bi zamoljen da odgovoris na par ovih pitanja :) poz svima.

Sry sto nsm odgovorio dosad,nsm ulazio na forum.Visok sam oko 1.90m-nsm tacno siguran koliko.Vise skacem sa 1 noge nego sa 2.Mogu da dotaknem obruc (sad ne znam tacno s kolikim delom sake zato sto u mestu de zivim ima vise koseva koji nisu pravih visina,a na onaj koji je prave visine nsm skako odavno).Kod skoka sa 2 noge mi se desava da vise odem napred nego u vis.Takodje sam citao da je bitno da ti predzadnji skok bude sto duze jer ti to omogucava da budes nize i u boljoj poziciji da skocis.Takodje ti savetujem da se pre skakanja,igranja basketa ili cega vec dobro istegnes jer time omogucavas misicima da brze i jace stvore kontrakciju.Meni pomogne.Za postovanje videa stvarno nez.Pozz

Poslednja izmena:
pa naravno da neces raditi 30 skokova u jednoj seriji,radices 15 pa ces da smanjujes ponavljanja vremenom,a uzgred izdrzljivost je kad skocis 5000 puta 10 cm od patosa,a expl.kad skocis 5 ili 10 puta najjace sto mozes,i ako stvarno zelite da popravite skok morate da radite cucnjeve na jednoj nozi ili cucnjeve i plus sa tim da radite skokove,evo ja sam za malo vise od mesc dana dobio vec 7cm,toliko od mene pozzz

Fico pazi ja sam pre godinu dana radio air alert i slicne komercijalne programe i sve do pre nekoliko meseci sam to radio,nije bilo opipljivih rezultata nisam ni obruc mogao da pipnem,a visok sam oko 183cm,kada sam krenuo da idem na youtube i google i trazim neke vezbe napredak se video,naravno svega tog ne bi bilo da nisam zatrazio strucnu pomoc od jednog lika ovde sa foruma,kada mi je on objasnio neke stvari meni je krenulo nabolje i evo sad mogu da povucem obruc,tako da glupo mi je da ti kazem koje vezbe da radis kad ih ima mali milion i nece te iste vezbe raditi i na tebi i na meni,eto toliko od mene pozzz

Moguce da ce mo da ih vidimo i ranije ali ne onakve kakve ti mislis :D Prvenstveno mislim na povredu moj ti je savet da ne radis te i slicne komercijaln programe,vec ako poznjes nekog ko se razume u to(kon.trener,neko sa DIFA) neka te testiraju i onda naprave program za tebe jer univerzalni program koji svima daje iste rezultate NE POSTOJI.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back