Nema veze, citam da mnogim ljudima pomaze, ako nije probelm da mi neko pusti na mail..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali ne preporucujem ti AANasao sam program, samo pitanje, prilikom neparnih nedelja, radi se ponedeljak, sreda, petak, a tokom parnih samo utarak i cetvrtak..??
Ovo pod 4 je najaceZaboravih da ti odgovorim na pp, rpfox, programe rada ne pisem ovde forumasima, evo zasto:
Mene pisanje svakog programa kosta vremena, meni je moje vreme dragoceno, SVAKI PUT kad sam se prevario (ranije, vise se ne dam prevariti hhehe) da nekome odavde napisem program, na moje pitanje nakon nekog vremena, da li skok napreduje, dobijao sam sledece odgovore...
1. Brate program ti je kuvac
2. Brate, znas mrzi me da radim...
3. Pa ja bih trenirao ali ovo ali ono
4. Ma ja nisam ni planirao da treniram, nego mi treba da prodajem ostalim kosarkasima...
itd itd....
Prvo, to sto radim ne smatram da je kuvac, jer je svako od sportista sa kojim sam radio, jako dobro napredovao... a to sto vas mrzi da radite (koliko se god vi busali u grudi da ste jake volje) to je vas problem, i na to ne zelim da gubim ni minut... a da bilo je i onih, kojima napisem program, pa vec sledecom porukom oteraju u kuvacTako da sami sebe zatrpavatre, i to je takodje jedan od razloga zasto ni javno ne pisem detaljnko kako trenirati pomenutu skocnost...