Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zezam se naravno, neces se leba najesti od AA i slicnih komercijalnih programa.
Ja sam u ovoj temi davno davno, sad ima i vise godina, detaljno pisao kako se trenira skocnost, jer mi je to profesija, time se bavim i od toga zivim, pola foruma me je ismevalo.... medjutim desilo se ono sto sam im tada rekao, proci ce silno vreme, ulozicete veliki trud, u skoku necete napredovati ili cete napredovati jako malo, i gotovo sigurno cete biti povredjeni. Dobijao sam odgovore, da nemam pojma, da sam ovo ili ono... cak i neke pretnje na pp ako se dobro secam, od kojekakvih dilera programa, ok razumem i to sukob interesa :) Proslo je kao sto rekoh vise godina, rezultat je ono sto sam rekao, izgubljeno JAKO DRAGOCENO vreme, povrede... a od napredovanja u skoku ni mrvica...
Ja pricah ljudima, ali mi neveruju... par njih sa foruma su mi poverovali... jedan vrlo skoro... i vec se pohvalio da ide na bolje... a jedan, i on je ovde cesto jedan leti... (ali dobro on je bilde:P) ;)

Zaboravih da ti odgovorim na pp, rpfox, programe rada ne pisem ovde forumasima, evo zasto:
Mene pisanje svakog programa kosta vremena, meni je moje vreme dragoceno, SVAKI PUT kad sam se prevario (ranije, vise se ne dam prevariti hhehe) da nekome odavde napisem program, na moje pitanje nakon nekog vremena, da li skok napreduje, dobijao sam sledece odgovore...
1. Brate program ti je kuvac
2. Brate, znas mrzi me da radim...
3. Pa ja bih trenirao ali ovo ali ono
4. Ma ja nisam ni planirao da treniram, nego mi treba da prodajem ostalim kosarkasima...
itd itd....
Prvo, to sto radim ne smatram da je kuvac, jer je svako od sportista sa kojim sam radio, jako dobro napredovao... a to sto vas mrzi da radite (koliko se god vi busali u grudi da ste jake volje) to je vas problem, i na to ne zelim da gubim ni minut... a da bilo je i onih, kojima napisem program, pa vec sledecom porukom oteraju u kuvac :) Tako da sami sebe zatrpavatre, i to je takodje jedan od razloga zasto ni javno ne pisem detaljnko kako trenirati pomenutu skocnost...

Zaboravih da ti odgovorim na pp, rpfox, programe rada ne pisem ovde forumasima, evo zasto:
Mene pisanje svakog programa kosta vremena, meni je moje vreme dragoceno, SVAKI PUT kad sam se prevario (ranije, vise se ne dam prevariti hhehe) da nekome odavde napisem program, na moje pitanje nakon nekog vremena, da li skok napreduje, dobijao sam sledece odgovore...
1. Brate program ti je kuvac
2. Brate, znas mrzi me da radim...
3. Pa ja bih trenirao ali ovo ali ono
4. Ma ja nisam ni planirao da treniram, nego mi treba da prodajem ostalim kosarkasima...
itd itd....
Prvo, to sto radim ne smatram da je kuvac, jer je svako od sportista sa kojim sam radio, jako dobro napredovao... a to sto vas mrzi da radite (koliko se god vi busali u grudi da ste jake volje) to je vas problem, i na to ne zelim da gubim ni minut... a da bilo je i onih, kojima napisem program, pa vec sledecom porukom oteraju u kuvac :) Tako da sami sebe zatrpavatre, i to je takodje jedan od razloga zasto ni javno ne pisem detaljnko kako trenirati pomenutu skocnost...
Ovo pod 4 je najace :D ***,tuzno je sto ima tak puno ljudi koji ne znaju da postiju tudji trud.

Brt ko je od vas postovao MVP u video zapisu,nmg da se setim a mrzi me da trazim?Uglavnom poenta je da su svi isti.Znaci ne treba vam 4 dela samo 1 downloadujte i eto.

Nego Zvercina da te pitam nesto,ako ti nije problem da odgovoris.Kol'ko bi vremenski trebao da radim trening (da se razumemo,ne pitam 1 trening nego treninge uopste(mesec dana,dva meseca))?Pls odgovori po tvom strucnom misljenju.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back