Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi verujte mi ovaj program nije dobar da se radi sem ako nemate citav tim kondicionih trenera oko sebe. Dzabe cete trositi suvise snage na njega a necete postici zeljene rezultate.
Iz iskustva znam da ovaj program povecava stvarno odraz ali samo za 10 do 15 cm maksimum i to ako ste savrsene atletske gradje. Iskreno ne verujem da iko od vas je u fizickom stanju da odradi ovaj program do kraja

Ova tema traje vec sto godina... svi rade neke cudotvorne programe koji obecavaju 90+cm skoka... a koliko ja vidim ovde se barata samo sa ciframa 2 do 5 cm.... pa me sad zanima ima li neko da je osetio cudotvorne dobrobiti tih AA i slicnih programa... dakle ima li neko ko zakucava sa penala... ko dodiruje glavom obruc i sl.?

Ova tema traje vec sto godina... svi rade neke cudotvorne programe koji obecavaju 90+cm skoka... a koliko ja vidim ovde se barata samo sa ciframa 2 do 5 cm.... pa me sad zanima ima li neko da je osetio cudotvorne dobrobiti tih AA i slicnih programa... dakle ima li neko ko zakucava sa penala... ko dodiruje glavom obruc i sl.?

Stvaaarno brate...
Ali najveća odvala je air canada :hahaha:

naravno da si upravu svi oni nabrojani programi su njesra......nego reci mi sta mislis o kratkom cucnju(1/4) sa velikim kilazama-da li je korisna vezba za odraz.....radim i cucanj do 90 stepeni al ne istim danom....kada razmislim malo bolje i pogledam kosarkase koji imaju veliki odraz niko se nespusta puno pre skoka evenualno ako skaces iz mesta u vis pa onda se i spustis malo vise al iz zaleta se jako malo spuste u kolenima......

Kobe prošlo je mesec i po od tvog "obećanja" :lol:
aj stavi neki video :D

ama imam ja video nego pokusavam ja pravom al nema tu veze odraz trebaju mi sake narasti a video imam.

e poosto idem u teretanu jeli bolje da uradim jedan ili 2 cucnja 5-6 serija sa maximalnom tezinom ili vise puta bez tezine ili s malim kilazama.
inace iz punog cucnja mogu 120 kg 1 put drugi put ne smijem do kraja idem od 90 stepeni.

evo ja cu nesto da napisem........proslo je tacno godinu dana od kada sam poceo da treniram ozbiljno odraz pravio sam krace i duze pauze sto zbog povreda ili sa namerom uglavnom mogu reci da mi je odraz napredovao oko 5 cm sa jedne noge iz zaleta i nekih 10 iz naskoka iz mesta isto nekih 5 cm....medjutim bilo je tu jedno dva do tri meseca pogresnog vezbanja i menjao sam dosta metode....trenutno sam u fazi da vezbam na primer utorkom cucnjeve do 90 stepeni(ekspozivne trenutno sa 125kg) iskorak sa 50kg i listove ili zadnju lozu na masini...onda sredom pliometrija-pocinjem ponovo da je radim posle 4 meseca(razne vrste skokova uglavnom se trudim da svaki bude maksimalan i da ponavljanja budu oko 6) i petkom opet sa tegovima radim kratke cucnjeve(cetvrtina cucnja)sa 190kg i cucnjeve duboke na jednoj nozi trenutno sa 10 kg i kod vezba sa opterecenjem radim od 6 do 8 ponavljanja u zavisnosti koliko mogu eksplozivno da ih odradim.............ostalim danima vezbam ostatak tela u teretani izmedju ostalog i mrtvo dizanje to sam zaboravio da napomenem mada priznajem da sam ga malo zapostavio poslednja dva meseca to radim cetvrtkom kilaza oko 120 kg........sto se tice ishrane mrzi me da pisem al poslednje dve godine pazim izuzetno sta jedem odnosno hranim se zdravo da ne duzim iimam mali procenat masti trenutno imam 77 kg na 180cm dohvat ruke u patikama 236cm i konacni cilj mi je da radim cucnjeve nekih sest ponavljanja 140 kg do leta i ako nebudem povecao odraz za jos nekih 5 cm u zivotu vise necu ni da pomislim na odraz a kamoli da ga vezbam..........sutra cu testirati koliki mi je trenutno odraz pa cu napisati

izmerio sam i bukvalno katastrofa mada nisam zagrejan u potpunosti i juce sam odradio jak trening za noge ali to su finese uglavnom iz zaleta sa jedne noge oko 87cm i a iz naskoka oko 85 merio sam tako sto ivica plafona u teretani ima 290cm pa sam stavio karton duzine 24 cm i skokovima pokusao da ga udarim glavom,,,,jedino je zeznuto sto nekad dostignem maksimalnu visinu pre udarca glavom jel nemogu da ocenim ali to je to uglavnom drug se popeo na kocku pa je gledao..........visok sam 180cm...........bio sam ubedjen ranije da mi je veci odraz ali izgleda da ovo surova realnost sta da se radi boricu se jos do leta pa sta bude bolje da vezbam jos jace nego da kukam.......i da umalo da zaboravim jedina pozitivna stvar sto mi je iz naskoka skok i sa jedne noge gotovo isti to me je obradovalo s obzirom kolika je ranije bila razlika

moguce ali mislim da ako uspem da dignem na cucnju jedno 6 puta 140kg a da pritom zadrzim istu kilazu povecace se i odraz nekoliko cm al videcemo,hocu jos 5 cm odraza toliko mi realno fali da zakucavam lagano na 305 tako da sada sam tako blizu a tako daleko ne odustajem nikad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back