Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakvo zagrevanje kakvo istezanje,razmislite malo svojom glavom kakve veze ima sto skokica sa odrazom kada ces ti u igri da izvedes vise od pet sest skokova za redom sve sto se radi sa Air Alertom je izdrzljivost a i po meni pliometrija je bitna za odraz al bez snage u nogama nema nista od toga,znaci neka kombinacija vezbe snage i pliometrije sa malim i ekslozivnim brojem ponavljanja je najbolji sad pronadjite vezbe koje vam odgovaraju i trudite se a takodje i genetika je jako bitna neko je rodjen da leti neko ne i to je tako nazalost

Vako raja tak sam se uclanio na ovo i neznam dje ide ova poruka ali...

Imam 14 godina, 8 raz, i treniram kosarku 1g i 2 mj. i imam mal odraz (prema vama).
Visok sam 1,85 i odraz iz mjesta mi je 54 cm, i mogo sam prije dirnut obruc sad ne mogu neznam sto (bug na serveru). Zato ako neko od vas ima koje vjezbe recite mi, a usput imam Air Alert III, ne nosam tegove zato jer mislim da cu ostat mal. recite mi zato neke vjezbe za odraz ali njihove nazive. Visina: 185 ; Tezina: 65; Pozicija: vazi kako posto imam dnevno u zrinjskom 3 treninga. Molim odgovorite sto prija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back