Ko greje stan preko 18C stepeni ide na robiju na zapadu i placa kaznu i do 5000 evra pride!

1662580118340361.jpg

Šta?

Nema nikog iz Švicarske ili EU ko će mi reći: ma budalo, to nije tačno, NARAVNO da možemo stavot termometar na koliko hoćemo? Švicarska (ili koja god EU) je civilizovana zemlja, nikad ne bi slala ljude u zavor jer su odvrnuli grijanje previše. To se dešava samo u Severnoj Koreji, Rusiji i Srbiji. Iz koje smo, ove zadnje, srećom pobegli.

?

Švajcarska nije članica EU.
:roll:

Razumeo si pitanje. To je bio blesav odgovor, izvini. Jedan koji izbegava odgovor uopšte. Pa šta što nije formalna članica EU, kad se u svemu ponaša kao da jeste? TO nije bilo pitanje, inače.

Ali, man'mo se toga. Jel ima bilo koga iz tijeh krajeva ko mi razumom i logično može opravdati prednosti takve jedne državne odluke? Mislim, prednosti po njene građane - o kojim bi prvima i jedinima trebalo da misli, obzirom da zato i postoji, jelda. AKO je informacija tačna, ponavljam.

Ево, @franak ће да потврди да је десета отворена тема на ову тему лаж.

Није вам доста 9 постојећих тема, него сте морали још једну о томе како се Швајцарци и Немци муче, а нама је супер.
Šta je pitanje Alter?

Back