Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.978
I prošle zime se smrzavala Evropa ?А зима будет большая...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I prošle zime se smrzavala Evropa ?А зима будет большая...
![]()
Прошлу годину.. гас био око 35 дин... Заборавио сам. Сад ће бити скупљи јер муљају...неће бити наплаћивано по кубику већ по киловат часу.10 000 din gas?
putine rasiri im butineAko neko zagreva stan preko ove temperature rizikuje do 3 godine zatvora kao i kazne do 5000 evra!
prvo ce da se jedu bube, cvrcci vestacko meso. a posle toga ce se ljudi pojesti medjusobnoSledeca odluka moze biti da se narodu ogranici da jede maksimum jedanput dnevno.
Pa da još mi treba taj proces.30 godina robije.
Švajcarska nije članica EU.Kako god, cilj mi je da vidimo koliko "EU put nema alternativu". Ili?
Švajcarska nije članica EU.
Šta je pitanje Alter?Ево, @franak ће да потврди да је десета отворена тема на ову тему лаж.
Није вам доста 9 постојећих тема, него сте морали још једну о томе како се Швајцарци и Немци муче, а нама је супер.
Je l istina da vas trpaju ove zime u zatvor ako pojacate temperaturu iznad 19 celzijusovih stepeni?Šta je pitanje Alter?
Ja imam podno parno grejanje.Je l istina da vas trpaju ove zime u zatvor ako pojacate temperaturu iznad 19 celzijusovih stepeni?
Prijatelju ti si CARJa imam podno parno grejanje.
Idi do vraga, al me nasmijaBrz fact checker potvrdjuje da je laz u pitanju, tj. spominjano je ali nije legalizovano.
Sta se kliberis ko p.cka na nove gace?Ajoj, fakt čeker!... Ajoj, majko mila!...![]()
Prijatelju i ovde se štedi ali što je đžabe zašto bi štedeo.Prijatelju ti si CAR
Kliberim se tebi, fakt čekeruSta se kliberis ko p.cka na nove gace?
Takoe prijatelju.Prijatelju i ovde se štedi ali što je đžabe zašto bi štedeo.