Pre nego nemačkoljupca
Biram šizofreničara
Za drugara
Biram šizofreničara
Za drugara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja biram da i sama budem šizofreničar, ako je neophodno.Pre nego nemačkoljupca
Biram šizofreničara
Za drugara
Ali nije neophodno i ne moraš da biraš.Ma ja biram da i sama budem šizofreničar, ako je neophodno.
Mačke su krive za sve.Au bre, ne mogu da se dogovore sta je sizofrenija, a sad znaju uzrok necega sto ne znaju sta je![]()
Dobro, znači oni su šizofreni.Ko? Ja?
Nisam ja izmislio, Australijanci su krivi
Mozda su mislili na multiple personality disorder.Ma ja biram da i sama budem šizofreničar, ako je neophodno.
Možda su samo mislili da misle...Mozda su mislili na multiple personality disorder.
Ma jel imaš mačku u kući?Ali kada neko uzme silne novce da kroz 'nazovi naučna' istraživanja provuče neku glupost, koja će skupiti broj klikova je vrh nebuloze. P.S. moj post je dokaz moje šizofrenije, volim pse, mačke i ostale životinjke, tako da se dobrovoljno javljam da budem šizofrena pored ovakvih naučnika i ljudi.
kako ne znaju?Au bre, ne mogu da se dogovore sta je sizofrenija, a sad znaju uzrok necega sto ne znaju sta je![]()
Ne znaju. Meni je dijagnoza bila psihoza, a onda posle 23 godine sizofrenija, jer uopste ne licim na sizofrenikakako ne znaju?
Nova medicinska istraživanja sugerišu da bi posedovanje mačke moglo udvostručiti rizik od razvoja šizofrenije.
Da bi došli do tog zaključka, naučnici u Australiji su analizirali 17 studija objavljenih u poslednje 44 godine iz 11 različitih zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju.
„Naši nalazi podržavaju povezanost između izloženosti mačkama i povećanog rizika od široko definisanih poremećaja povezanih sa šizofrenijom“, napisali su autori u svojoj analizi, objavljenoj u časopisu Schizophrenia Bulletin.
„Otkrili smo da osobe koje su bile izložene mačkama imaju otprilike dvostruko veće šanse za razvoj šizofrenije“, napisao je istraživački tim iz Kvinslendskog centra za istraživanje mentalnog zdravlja.
Pogledajte prilog 1461304
ja ionako više volim kučiće, znači spasio sam se![]()
.Nova medicinska istraživanja sugerišu da bi posedovanje mačke moglo udvostručiti rizik od razvoja šizofrenije.
Da bi došli do tog zaključka, naučnici u Australiji su analizirali 17 studija objavljenih u poslednje 44 godine iz 11 različitih zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju.
„Naši nalazi podržavaju povezanost između izloženosti mačkama i povećanog rizika od široko definisanih poremećaja povezanih sa šizofrenijom“, napisali su autori u svojoj analizi, objavljenoj u časopisu Schizophrenia Bulletin.
„Otkrili smo da osobe koje su bile izložene mačkama imaju otprilike dvostruko veće šanse za razvoj šizofrenije“, napisao je istraživački tim iz Kvinslendskog centra za istraživanje mentalnog zdravlja.
Pogledajte prilog 1461304
ja ionako više volim kučiće, znači spasio sam se![]()
problem je u stvari fizičke prirode - parazit zvani Tokoplasma gondii..
Једини закључак који могу да изведем је да психички нестабилни људи не треба да држе мачке.
Могу кучиће јер ће им бити привржени и ако их до смрти премлате.
Мачке су компликованије и не опраштају олако будаласто понашање и то подстиче цепање личности код оваквих случајева.
Јесам те премлатио, али те ја волим је мачкама несхватљиво, као што би требало да буде и код нормалних људи.
.
Macke primecuju neke stvari koje mi ne mozemo primetiti. Dok psi fizicki cuvaju kucu, macke cuvaju od zlih duhova....Mačka je najbolje stvorenje od postanka planete!
.problem je u stvari fizičke prirode - parazit zvani Tokoplasma gondii.
još se misle za šizofreniju ali su sigurni da izaziva pobačaj kod nekih žena
To da, zena je pobacila prvo dete, dijagnoza toksoplazmoza,problem je u stvari fizičke prirode - parazit zvani Tokoplasma gondii.
ti upisa sebe u naprednu civilizaciju?To da, zena je pobacila prvo dete, dijagnoza toksoplazmoza,
a u dvoristu je bilo brdo macaka... e sad, sizofrenija
je bolest napumpanog ega usled halucinacija, koje
izaziva alternativno stanje svesti, koje je evolutivna
mutacija, ka sledecem ljudskom koraku u evoluciji...
Pazi, skoro su skapirali da se genetski prenosi, a sta je to nego mutacija?ti upisa sebe u naprednu civilizaciju?
pa ono, ima rezonaPazi, skoro su skapirali da se genetski prenosi, a sta je to nego mutacija?
Ako smo od majmuna stigli dovde, evolucija sigurno nije stala![]()
Ваљда се шалиш?problem je u stvari fizičke prirode - parazit zvani Tokoplasma gondii.