- Poruka
- 90.185
koji deo?Ваљда се шалиш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji deo?Ваљда се шалиш?
slađa mi je ova desno
Još od starih egipćana je smatrano da su mačke nebeska bića poslata da nas posmatraju i čuvajuMačka je najbolje stvorenje od postanka planete!
Prelpa je pametnica vidi se !
ne diraj mi macke.Nova medicinska istraživanja sugerišu da bi posedovanje mačke moglo udvostručiti rizik od razvoja šizofrenije.
Da bi došli do tog zaključka, naučnici u Australiji su analizirali 17 studija objavljenih u poslednje 44 godine iz 11 različitih zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju.
„Naši nalazi podržavaju povezanost između izloženosti mačkama i povećanog rizika od široko definisanih poremećaja povezanih sa šizofrenijom“, napisali su autori u svojoj analizi, objavljenoj u časopisu Schizophrenia Bulletin.
„Otkrili smo da osobe koje su bile izložene mačkama imaju otprilike dvostruko veće šanse za razvoj šizofrenije“, napisao je istraživački tim iz Kvinslendskog centra za istraživanje mentalnog zdravlja.
Pogledajte prilog 1461304
ja ionako više volim kučiće, znači spasio sam se![]()
zavisi koji. Ima onih malih, slatki ko jarići ili jagnjad, takvo im i runo, ne linjaju se...ne diraj mi macke.
Nista lepse nego da ti macka spava u krilu dok gledas TV. Mirisu, lepe su ...............a da ti ne vredjam dzukca, smrde bre, otrov.
Imam povremeno, moja je skitnica koju ne drži mestoMa jel imaš mačku u kući?
Molim te, blagovremeno me obavesti.Imam povremeno, moja je skitnica koju ne drži mestoal zato imam i psa koji živi u kući, ako naletim na neki članak da sam psihotične zbog njega, postaviću ovde
![]()
Dokle da se brukas više ovakvim temama..Nova medicinska istraživanja sugerišu da bi posedovanje mačke moglo udvostručiti rizik od razvoja šizofrenije.
Da bi došli do tog zaključka, naučnici u Australiji su analizirali 17 studija objavljenih u poslednje 44 godine iz 11 različitih zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju.
„Naši nalazi podržavaju povezanost između izloženosti mačkama i povećanog rizika od široko definisanih poremećaja povezanih sa šizofrenijom“, napisali su autori u svojoj analizi, objavljenoj u časopisu Schizophrenia Bulletin.
„Otkrili smo da osobe koje su bile izložene mačkama imaju otprilike dvostruko veće šanse za razvoj šizofrenije“, napisao je istraživački tim iz Kvinslendskog centra za istraživanje mentalnog zdravlja.
Pogledajte prilog 1461304
ja ionako više volim kučiće, znači spasio sam se![]()
Ma to rekle neke žene....a ti im veruješ..Vidim, pun forum šizofreničara![]()
šta ću kad sam slab na njihMa to rekle neke žene....a ti im veruješ..![]()
Mačkomrsci i njihova propaganda.Ideja da bi vlasništvo nad mačkama moglo biti povezano sa rizikom od šizofrenije nije nova i prvi put je predložena u studiji iz 1995. Taj izveštaj sugeriše da bi uzrok mogla biti izloženost parazitu zvanom Tokoplasma gondii.
Veruje se da parazit ulazi u telo osobe kroz ugriz mačke ili kontakt sa njenim telesnim tečnostima ili izmetom. Takođe se može progutati kroz kontaminiranu vodu ili nedovoljno kuvano meso.
Taj veruje u sve što pročita u Informeru ili čuje na TV Pink/HepiMa to rekle neke žene....a ti im veruješ..![]()
Joj kakva je to roza njuškica slatkaNakon terapije, znaci bolesti su svedeni na minimum.
Pogledajte prilog 1467220