ko cesce pravi greske - muskarci ili zene

... upoznam nekog tipa i sa njim pocnem strava da se kapiram, postanemo best frendovi. ono, glupiramo se stalno idemo na zurke, bla bla bla... kad eto na jednoj zurci oboje popijemo vishe i smuvamo se na jedno veche! posle toga on vise nece da me vidi, oce da se druzimo ali nece da me vidi. pitam ga sta nije ok, pravi se lud. pricam sa masom muskih prijatelja u cemu je problem i kasnije skapiram u odnosu sa njim da se kod njega javlja ljubomora.

znaci - nece da mi bude pytos, decko,... nece da prekine sa mnom kontakt i najludje od svega NECE DA RASCISTIMO STA KO OD NAS DVOJE OSECA I KAKVA NAM JE PERSPEKTIVA ZA DRUZENJE...

sad smo nesto totalno bez veze.. poznanici koji se u prolazu izljube i razmene poneku rec...

ovo je bila moja prica, masa mojih drugarica ima identicne price...

zasto je tesko iscupati od njih neke tako banalne informacije...? :(

Gugleta:
malecka:
kasnije skapiram u odnosu sa njim da se kod njega javlja ljubomora.

Ljubomora??? Kakva ljubomora?

-najgluplja moguca...! ja ga tretiram kao druga pricam mu da sam na moru upoznala neke likove /nisam se spetljala sa njima, samo smo ortakinja i ja visile kod njih i sluzale muziku... ozbiljno!/ i on prsne... i obrnuto, prica mi o nekoj devojci pokusavajuci da me napravi ljubomornom - necu citirati njegove reci mozda se prepozna :lol: :lol: :lol:

u medjuvremenu se sredio sto se tice toga, ali jednostavno vishe nismo ortaci... i to samo zato sto je on mislio necim sto se ne zove mozak...! :evil:

Back