Ko bi sve bio protiv podele BiH?

БиХ је већ подељена на два ентитета, а један ентитет је подељен унутар себе на кантоне / жупаније а уз то после рата има и један дистрикт које је засебан у односу на два ентитета :mrgreen:
ee.. daleko je to još od KONAČNOG REŠENJA.... inače im ne bi udarala pena na usta radi Dodika.... itd...

ee.. daleko je to još od KONAČNOG REŠENJA.... inače im ne bi udarala pena na usta radi Dodika.... itd...
Додик је фолирант као и сви политичари у свету а поготово код нас на Балкану, да ли је коначно решење ја мислим да је довољно и праведно да ли ће Хрвати добити свој ентитет то ме не интересује а и њих јер имају етнички чисте кантоне у Херцеговини где су само они а наслањају се на Далмацију тако да су де факто једна целина јер сви имају двојне пасоше тј нису странци у НДХ, што се Бошњи тиче неће добити унитарну Босну / Бошњакистан и некакво "друго полувреме" што се нас Срба тиче Република Српска је гарант опстанка и битисања Српског народа у Босни у Херцеговини а не зависност Република Српска неђе ни покушати да прогласи нити би је добила, тако да је мислим да је "дејтонско уређење" БиХ то то отприлике.

Ee.. ima još vizionarskih poruka Bore Čorbe..LEGENDE!!!! ali ispranim mozgovima to nije stizalo do ganglija!!! :rotf:
Данас нема млека
Данас нема хлеба
Зато једи говна
Можда тако треба

Неће те претући
Само добар буди
Данас нема никог
Данас нема људи
Данас нема сунца
Данас нема неба
Ни сам себе немаш
Али тако треба
Данас само стока
Гледа испод ока
Одвали ти пендрек
И баци у јембек

Ја немам снаге, немам појма, немам ништа
Па зато одо' ја у вечна ловишта
И боље одо' ја у чамов сандук дрвен
Него да сам црвен
Данас нема струје
Данас нема воде
Не сме да се чује
Нема ни слободе
Шиптари се коте
***** те, животе
Код њих има беба

Али тако треба
Данас нема лове
Штампају се нове
Данас нема части
Али има власти
Мени није јасно
Ко ме тако сјеба
Липсавам к'о пас
Али тако треба
Јер данас нема млека
Данас нема хлеба
Зато једи говна
Можда тако треба
Мени није јасно
Ко ме тако сјеба
Липсавам к'о пас

Али тако треба

Gde si nasao Boru ? Koji je pljuvao Slovence na sva usta ( Zbog cega je onima sa Alpa stalo do mog pravoslavnog skalpa, Slovenija moja dezela jednog dana jebacice jezela, Slovenci ce biti Nemci, dok bude konja i para, bice i konjisara...), a onda ode da zivi u tu Sloveniju....

?? Od kud ti ideja da bi nakon podele ostao nekakav Bošnjakistan?? :super: Sećamo se da su se mnogi, koji su se izjašnjavali kao JUGOSLOVENI, 90-tih trebali da se REIZJASNE šta su, pa čak i GDE će da ŽIVE..rasele se ili pobegnu glavom bez obzira u široki svet!!???:super:
NACRTANO za one sa IQ manjim od broja cipela: Tzv. 'bošnjaci' bi trebali da se izjasne u kojoj POLOVINI BiH žele da žive: SRPSKOJ, ili HRVATSKOJ!! ENDE!!!
Hej liliputanac, da ti kažem nešto.

Takvi kao ti su crtali mape 90tih pa su završili ili 2m pod zemljom ili u Hagu.

Drugo, ja živim u RSu a nisam srbin. Većina Srba ovdje samo želi mir i stabilno društvo. To danas i imaju. Ne zanima ih velika Srbija nego stabilna Bosna, jer sta to njima Srbija nudi, osim problema? Nista.

Zato zabij si svoje radikalne ideje u pakšu

A dok se ne probude, lepo je sve otpevao Bora Čorba:
Riblja Corba: Tu nema Boga, nema pravde

Zora rudi, dan se svetli
javljaju se prvi petli
na pocinak kuci leti
vestica na svojoj metli

Zivi bili, zivi bili
imbecili i debili
blago tebi, blago meni
unistice nas kreteni

Ref.
Tu nema boga, nema pravde
i zato odlazim odavde
i nas ce k'o nase oceve
zbog visih ciljeva nabiti na koceve

Ko god hoce ovde moze
da hara i pustosi
sve kilavi Radovani
i nejaki Urosi

Dobar covek svako vece
zarije mi noz duboko
za veceru usi sece
za dorucak vadi oko

Bora pljuvao Milosevica, a izdizao Vucica do neba....

Додик је фолирант као и сви политичари у свету а поготово код нас на Балкану, да ли је коначно решење ја мислим да је довољно и праведно да ли ће Хрвати добити свој ентитет то ме не интересује а и њих јер имају етнички чисте кантоне у Херцеговини где су само они а наслањају се на Далмацију тако да су де факто једна целина јер сви имају двојне пасоше тј нису странци у НДХ, што се Бошњи тиче неће добити унитарну Босну / Бошњакистан и некакво "друго полувреме" што се нас Срба тиче Република Српска је гарант опстанка и битисања Српског народа у Босни у Херцеговини а не зависност Република Српска неђе ни покушати да прогласи нити би је добила, тако да је мислим да је "дејтонско уређење" БиХ то то отприлике.
Još bolje! A zamisli da umesto Dodika dođe neki malo karakterniji, markantni, karizmatični političar, koji je u stanju da mobilizuje narod!!?? A fali samo da neko potpali šibicu....

inače im ne bi udarala pena na usta radi Dodika.... itd...
да ли знаш да је Додик лично гласао да Брчко изађе из Републике Српске, постане засебан дистрикт у сваком смислу у односу на Републику Српску и Федерацију и као такво (засебан дистрикт) уђе у устав БиХ.

Drugo, ja živim u RSu a nisam srbin. Većina Srba ovdje samo želi mir i stabilno društvo. To danas i imaju. Ne zanima ih velika Srbija nego stabilna Bosna, jer sta to njima Srbija nudi, osim problema? Nista.

Ali, neke od tih mapa su i OSTVARENE!!! A JA za početak imam i korekcije, u TRI koraka:

bih.png

bih1.png

bih2.png

Da.. dok OPET neki srpski svat ne bude ubijen na ulici, pred crkvom....

Bora pljuvao Milosevica, a izdizao Vucica do neba....
I šta se čudiš?? Pa i Milošević.. i Tito.. šta misliš koliko bi dana trpili da se studenti prošetavaju po celoj Srbiji!!?? Nakon nekoliko dana, digao bi sve razne službe.. pa neke od tih studenata ni rođene majke ne bi prepoznale.. SIKTER bre... Obrađeno u jednom filmu.. raspitaj ako te zanima ISTINA.. u šta sumnjam.. takvi isprani mozgovi imaju svoj zatucani pravac... :rotf:

да ли знаш да је Додик лично гласао да Брчко изађе из Републике Српске, постане засебан дистрикт у сваком смислу у односу на Републику Српску и Федерацију и као такво (засебан дистрикт) уђе у устав БиХ.
A zašto im je i uz tu izdajničku politiku bio trn u oku???

Drugo, ja živim u RSu a nisam srbin. Većina Srba ovdje samo želi mir i stabilno društvo. To danas i imaju. Ne zanima ih velika Srbija nego stabilna Bosna, jer sta to njima
"добри *****" пише ти на профилу да живиш у Немачкој, а да засита живиш тамо где си написао написао би пуно име Република Српска, али не само ти пиши РС из Немачке и кењај даље а да ниси Србин то се одмах види :hahaha: :hahaha: :hahaha:

1762035440349.png

Da.. dok OPET neki srpski svat ne bude ubijen na ulici, pred crkvom....
Srpski, bosanski, rvatski
Ali, neke od tih mapa su i OSTVARENE!!! A JA za početak imam i korekcije, u TRI koraka:

Ti neki umjetnik, voliš crtati ha?

prava slika tvog budućeg društva je ovo.
Pogledajte prilog 1810443

Uostalom veća sam ja budala što petljam s degenerikom.
Sve nacionalne pripadnosti, krdni mentalitet sam prevazišao davno.
Zvati sebe srbin, bošnjak ili bilo koje drugo krdo je odraz duhovne zakržljalosti i odvojenosti od boga.

Neš više čut od mene.

Brišem i tebe i forum

Prilozi

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    47,6 KB · Pregleda: 1
Ne preteruj! Samo korigujem dogovor Cvetković- Maček! Srbima pripada manje-više POLA Bosne, ostalo ide Hrvatima.... A SAO Krajina je naučna fantastika.< dok se ne reši pitanje Bosne i Kosovo.. a onda ćermo da se dogovorimo za dalje!!! :rotf:
Molim ? Sta kaze Baja Mali Knindza - U Krajini Pravoslavne svece niko nikad ugasiti nece, dok je Srba i Krajine bice, jos radjaju majke Jugovice, NE DAMO TI TUDJAMNE NI METRA OTADZBINE NASEG KRALJA Petra

Molim ? Sta kaze Baja Mali Knindza - U Krajini Pravoslavne svece niko nikad ugasiti nece, dok je Srba i Krajine bice, jos radjaju majke Jugovice, NE DAMO TI TUDJAMNE NI METRA OTADZBINE NASEG KRALJA Petra
Ti očigledno nemaš pojma o ratovanju i vojnim strategijama!!??? Dok se ne reši pitanje Bosne.. tj ZALEĐA SAO Krajine, ona je nebranjiva obzirom na ukupnu dužinu granice prema ostalom delu Hrvatske i prema Bosni..... A kako izgleda kao glista, površina je MALA, i u odnosu na dužinu granice i broja vojno spsobnih koji su u stanju da brane nekih 2000 km granice....

Ti očigledno nemaš pojma o ratovanju i vojnim strategijama!!??? Dok se ne reši pitanje Bosne.. tj ZALEĐA SAO Krajine, ona je nebranjiva obzirom na ukupnu dužinu granice prema ostalom delu Hrvatske i prema Bosni..... A kako izgleda kao glista, površina je MALA, i u odnosu na dužinu granice i broja vojno spsobnih koji su u stanju da brane nekih 2000 km granice....
Vidim da si ti ekspert nad ekspertima i da resavas svetska politicka pitanja na forumu i da ti ideo odlicno, tako da utices svojim pisanjem odje na dogadjaje u svetu.

Back