Ko би могао на мегдан Трампу 2020.

elizabeth-warren-twitter-donald-trump-4le.jpg

Warren_tweet_1468778016608.jpg

Warren_tweet_468778560248.jpg

Warren_tweet_1458617838152.jpg

:worth::worth::worth:

GO GET HIM ELIZABETH WARREN!!!!

Sanders će imati skoro 80 godina 2020 :hahaha: Tako da levičarski parazit koji je predložio njega ne mora da brine.

Elizabet Voren je bednica koja je se pozvala na to da je indijanskog porekla ne bi li dobila mesto na Hardvardu :hahaha:
warren-harvard-575x400.jpg

:super:
Koga će da ulovi Liz Voren zvana Pocahontas :hahaha: Jel to ona što je vašem Berniju uterala sa leđa da se još nije oporavio :lol:

To nije tacno uopste, ona je sacekala da Berni Sanders izgubi svaku sansu za dovoljan broj delegata da bi podrzala Hilari, a i on je sam izjavljivao da bi voleo da je Hilari izbere za potpredsednicu, da ima uticaj na Hilarinu politiku kao progresivka.

Danas oboje predvode Demokrate u Senatu i zajedno su izdejstvovali da Minority Leader u Senatu, umesto Nensi Pelosi, bude progresivac, Chuck Schumer, a svo troje vode bitku da DNC chair bude isto progresivac, Keith Ellison, koji bi prakticno bio i predsednik stranke i to bi znacilo i poptunu dominaciju progresivnog krila kod demokrata.

https://www.bostonglobe.com/metro/2...rals-senate/vjyyHGz38b5ct4w1FIFp4N/story.html

Vidi, znam da ce te sledeca cinjenica duboko razocarati, zato bolje uzmi secer i vodu unapred.

Bas takav kakav je dobio je vecinu glasova belih zena u USA.
Ona pedofilna nakazna lezbaca ne moze da shvati da je vise zena glasalo za prostaka i cepanicu kakvim su predstavljali Trampa nego za nju.

Ode zenska solidarnost u toalet, to je verovatno najveci i najbolniji poraz koji je Klintonka dozivela. Paralelno bi bilo da je vecina crnaca glasala protiv Obame. Zaista neshvatljivo ali i veoma, veoma bolno.

--------

- Predlazem ti da se solidarises sa Hilari, pobegni negde u mrak, sklupcaj se u fetusni polozaj i lizi svoje rane kao svaka povredjena zverka.
- Posle toga sedi ispred ogledala, uzmi cetku za kosu, cesljaj se dugo i polako i ponavljaj glasno "Ti si najlepsa na svet, tebe svi vole, ti si obozavano bice".
- Izmedju seansi cesljanja i samomotivisanja redovno uzimaj Deprazepam, 4 x dnevno, sa duplim vinjakom i puno vode, voda je veoma vazna.
- Za jedno mesec dana terapije stvar krece da se lomi, ili ces se obesis ili nastavljas dalje
- Ako nastavis dalje smanji Deprazepam na 2 x dnevno a pojacaj vinjak
- I da vidis cuda za pet do deset godina trebalo bi da ti bude bolje

UPOZORENJE: Nikako nemoj da se shebes da pratis izbore 2020 inace sve ode u majcinu.

Kazu da je Hilari krenula sa terapijom, Jaguarka takodje, ne znam sta ti cekas.
Javljaj nam kako napredujes.

Ima tu svega , npr. za rasistu Trampa je glasalo 33% Latno-Amerikanaca , to su desni konzervativci koji su toliko zalupani da ispadaju i retardirani , čim glasaju za rasistu ..
A svega 8% Afro-Amerikanaca , osvješteniji jer trpe zbog rasističkog nasilja ..

Glasali su i oni iz pasivnijih krajeva , zbog nedostatka posla i perspektive , znači i nije to neki izbor , više ih nevolja i očaj natjerali ..

Nego, kako li Tramp rješava onu svoju žutu kosicu , jel to presađeno ili se tracka preparatima za rast kose ?

Ko po tvom mišljenju ima ljepšu frizuru , Džonson ili Tramp ? :)
Screen-Shot-2016-02-28-at-14.51.52.png

Nije mislio da je išla na Harvard kao učenica već način na koji je dobila profesorsko mesto usled diversity programa, i suludog idiotizma da Amerikanci dozvoljavaju neprijateljima da im uče decu.

To nije tacno uopste, ona je sacekala da Berni Sanders izgubi svaku sansu za dovoljan broj delegata da bi podrzala Hilari, a i on je sam izjavljivao da bi voleo da je Hilari izbere za potpredsednicu, da ima uticaj na Hilarinu politiku kao progresivka.

Celo regresivno krilo DNC-a je čekalo da se svrsta na Bernijevu stranu od kada su počeli izbori, ali ona nije to uradila. Zato što je kao i ostale pojave iz DNC-a, oportunistički šljam koji nema nikakvog respekta prema svojim idealima. Kao uostalom i senilni penzos Sanders koji sada uživa u svojoj minimalističkoj kući od 800.000$ koju je dobio nakon što se prikačio na Hilary Train :hahaha:

Zapamtite ovo ime, to je za regresivnu ekipu poput Young Turksa, onog Secular Talka i slične idiote koji obitavaju na internetu najveća uvreda nazvati Schumera progreisvnim :hahaha: Trenutno u DNC ja imam veću reputaciju nego on.

A ovo je tek komično -
Dakle Musliman, još gore zastranio u socijalizam od senilnog psihopate Bernija.
Ako vam je cilj apsolutna kohezija republikanaca, well done.

Mator je, za vreme sledecih izbora imace vec 79 godina.

ali je dobra dusa. Mozda odluci da uvede univerazalno zdrastvo i penzije na nivou cele planete. I to bi ameri mogli bez problema da plate. Samo nastampaju dolara i problemi reseni. Problem je sto rotshildu ne odgovra puno dolara u opticaju jer ce izgubiti bogastvo. A vec je dovoljno bogat, a nece da daje pare sirotinji koju je opljackao

Ima tu svega , npr. za rasistu Trampa je glasalo 33% Latno-Amerikanaca , to su desni konzervativci koji su toliko zalupani da ispadaju i retardirani , čim glasaju za rasistu ..
A svega 8% Afro-Amerikanaca , osvješteniji jer trpe zbog rasističkog nasilja ..

Glasali su i oni iz pasivnijih krajeva , zbog nedostatka posla i perspektive , znači i nije to neki izbor , više ih nevolja i očaj natjerali ..

Nego, kako li Tramp rješava onu svoju žutu kosicu , jel to presađeno ili se tracka preparatima za rast kose ?

Ko po tvom mišljenju ima ljepšu frizuru , Džonson ili Tramp ? :)
Screen-Shot-2016-02-28-at-14.51.52.png

Primetio sam ja da se sve više ložiš na Trampa, šta da ti kažem stani u red možda ti se i posreći.

Nemoj da se ljutiš ali u meni nemaš sagovornika za diskusiju o Trampovoj kosici, normalni muškarci obično ne diskutuju o kosicama i frizuricama drugih muškaraca, niti ovako razuzdanim niti frizurama u nagoveštaju kakve, silom prilika, imaju recimo Berluskoni i Putin :hahaha:

Ne zaboravi na terapiju koju sam ti preporučio i vodi računa da se ne predoziraš...

Primetio sam ja da se sve više ložiš na Trampa, šta da ti kažem stani u red možda ti se i posreći.

Nemoj da se ljutiš ali u meni nemaš sagovornika za diskusiju o Trampovoj kosici, normalni muškarci obično ne diskutuju o kosicama i frizuricama drugih muškaraca, niti ovako razuzdanim niti frizurama u nagoveštaju kakve, silom prilika, imaju recimo Berluskoni i Putin :hahaha:

Ne zaboravi na terapiju koju sam ti preporučio i vodi računa da se ne predoziraš...

Da je meni ponudio da vidim jel mu kosa prava ja bih se toliko naložila da bi mi u ruci ostao dobar pramen kose :)
Berluskoni i Putin su takođe dva kompleksaša koji idu na zateznje da prikriju godine, Berluskoni je Putinu preporučio svog plastičara :)

Da je meni ponudio da vidim jel mu kosa prava ja bih se toliko naložila da bi mi u ruci ostao dobar pramen kose :)
...

Ložiš se na grubosti, sadizam i te fore, OK ko sam ja da sudim, ukusi su različiti mada mislim da ćeš za takve stvari pre naći partnere kod Klintonovih, oni su poznati po perverzijama bez ograničenja.

Tramp ti je više klasika, loži se na rasne lepotice, menja žene i pravi decu, Berluskoni ista priča a i Putin. Vole ljudi lepe žene i da vidiš čuda to im niko ne zamera, ni žene ni muškarci.

Prvo , ne zna se hoće li 2016. biti predsjednik , a drugo i sve da bude, ne zna se hoće li 2020. god. biti predsjednik Amerike , imaju oni impeachment
....... ,

Prvi deo tačan, relativno tačan, drugi naklapanje..jedino ako ga početkom decembra ne ubiju, ne ni to, naravno..nego, ako elektori povuku podršku jer jer babac osvojio 150-200hiljda glasova.

Koliko je to izvesno? Ne znam je l rade uopšte kladionice na takvo nešto..a bila bi baš fora :lol:

Ložiš se na grubosti, sadizam i te fore, OK ko sam ja da sudim, ukusi su različiti mada mislim da ćeš za takve stvari pre naći partnere kod Klintonovih, oni su poznati po perverzijama bez ograničenja.

Tramp ti je više klasika, loži se na rasne lepotice, menja žene i pravi decu, Berluskoni ista priča a i Putin. Vole ljudi lepe žene i da vidiš čuda to im niko ne zamera, ni žene ni muškarci.

Da , mnogo se ložim , šteta što nisu gnjide da ih zgnječim :)
Tramp , Berluskoni i Putin su ljubitelji sponzoruša, sponzoruše im idu uz komplekse .. uspješna sponzoruša završava karijeru sponzoruše udajom za imućnog sponzora ..

Poslednja izmena:
Prvi deo tačan, relativno tačan, drugi naklapanje..jedino ako ga početkom decembra ne ubiju, ne ni to, naravno..nego, ako elektori povuku podršku jer jer babac osvojio 150-200hiljda glasova.

Koliko je to izvesno? Ne znam je l rade uopšte kladionice na takvo nešto..a bila bi baš fora :lol:

Može još svašta biti, bahato stvorenje naviklo da mu novac otvara sva vrata ..

'Trump is lazy and has no idea what being president entails. He didn't even have the grace to look scared when he went to the Oval Office. Obama, who is certainly one of the smarter presidents I've had in my lifetime, looked scared [when he first went to the Oval Office] because no one knows what they're in for until they get there.'
http://www.papermag.com/fran-lebowitz-donald-trump-presidency-2089972907.html

- - - - - - - - - -

Mozda Misel Obama....:think:

Veliš , idući put i žena i crnkinja :)

Back