Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.716
Rusell - Verstappen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkad PSG ima prostorije u Novom Sadu?
Ti si odmah batalio avov režim, zbog ovoga...Koliko je realno da on bude na listi sa ljudima koje su sugerisali u razgovoru s Piculom?
Naravno da kapira, ali njemu nije bitno da nešto ima smisla, nego da odradi ono što treba za Pusilipsa poslodavca.Ne znam da li kapiras da je Picula potpuno nebitan
kad je to bilo problem kod nas ..Mi smo jos Jugoslavija.Zar nije crnogorski građanin?![]()
debeo ili ne , to je mozda bitno za tvoje erotske poglede i fantazmozgarije, za buvaru ni najmanje.Jel to od pre? Čini mi se da se u poslednje vreme udebljao. Šteta![]()
Za AV-a je miss Universum.Jel to od pre? Čini mi se da se u poslednje vreme udebljao. Šteta![]()
SNS funkcioneri uglavnom nisu ni to zavrsili regularno.Sportisti koji su zavrsili srednju školu
Biće oni koje budu odredili gospođica Sofija Brajer i njen rotarijanski tata.
Pogledajte prilog 1727909
Slušala sam ga, pametan je. Priča racionalno, ima zdravorazumske i nelicemerne stavove ( s obzirom da je teolog, a ja sam prema njihovim narativima skeptična i kritična )Vukasin Milicevic
Изгубио је изборе од Томе, шефа погребног одељења ЈКП, иако је на својој страни имао медије, функционерску кампању и велику предност из првог круга.Za AV-a je miss Universum.
Natprosečna osoba zato što joj je deda bio to i to?Ma, nebitno.
Ako vec istrazujes, istrazi ko je bio deka bivse rektorke.
Ko ima takvog deku nece se brukati za sacicu zlatnika.
Muka mi je od onih cije su nepismene babe gledale u dzigericu, a ocevi iz sela dosli na studije da se laktaju i izlaktaju sve oko sebe preko partijskih knjizica.
Prosecna sposobnost uz preambicioznu prirodu je recept za propast drustva.
Propast!
Nama profesori na najtezem fakultetu postaju sefovi katedri (i to velikih katedri) sa prosecnom ocenom 8, 6. Zasto su ti ljudi uopste dobili priliku naustrb drugih?
Nije ni cudo sto siste u slusalicu kao inspektori.
Bog zna koga mozemo sve naci na tim fakultetima samo malo da pretalaskamo biografije.
Sa tim mora da se stane jer se ipak jasno vidi da najbolji odlaze.
Prosek gleda da izvuce korist, veze napreduju, a pamet odlazi!
Jedanput da stavimo na celo drzave nadprosecne osobe pa da vidimo kuda plovi brod.
Jel to od pre? Čini mi se da se u poslednje vreme udebljao. Šteta![]()
Za AV-a je miss Universum.
Izgubio od šefa pogrebnog odkeljenja JKP, i to uz kandidaturu za treći mandat od dva moguća, a ljudi još mantraju i o vladavinama prava…Изгубио је изборе од Томе, шефа погребног одељења ЈКП, иако је на својој страни имао медије, функционерску кампању и велику предност из првог круга.
netoćno!Umrla je 5. avgusta 2020.
Đoka Vlah ulazi sam u Skupštinu, kao predstavnik vlaške zajednice sa kojom inače nema dodirnih tačaka, samo da za ostale na listi nađe par manjih zajednica koju bi mogao da predstavljaju, i eto njima cenzusa od 1% i Skupštinskih klupa.Листа није потпуна без Динка Грухоњића, оне професорке "Дабрице" (што је тврдила да су Срби криви за изумирање даброва), ротаријанке Брајер, Брајана Брковића, Балше Божовића, Биљане Србљановић, Мирјане Карановић, неког са "Пешчаника".
Ту би могли да убаце и репортера са терена Шаровића, и Ђоку Вукадиновића који стално храбрио блокадерску листу најновијим истраживањима јавног мњења по којем опозиција има 40% а СНС 30%.
Samo provereni UDBAsi (da rovare iznutra)
Znaci @Jugoslav Čvarak , @Тихи @Slavenska , @Stojkov Menidjer i @Casual Observer
Na celu liste naravno veciti apsolvent Ljuban Karan
...