Književni kviz

Prvo, kocka nema stranice već strane. ;) Trouglovi zemlje su jednakokrako-pravougli za razliku od ostalih, jednakostraničnih. Ako nije to, onda se predajem.

Sokrata prepuštam filozofima.
Свака част: добар си математичар! :)
Одговор је тачан, наравно. Али требало је да мало сачекаш, да видиш колико ти ученици знају математику.

Moji učenici nisu na Krsti. Ne postizavaju od učenja...:rotf:
Мислиш? Прате они тебе овде, буди без бриге.
Prvo, kocka nema stranice već strane. ;)
Добро, само немој за сличне ствари да дајеш кечеве, минусе или шта већ.. да ученика вучеш за уво.

Ако имаш питање, постави, ако не, онда да сачекамо одговор и на друго питање. Помоћ: перната је животиња, спада у птице.

Moram da se iskljucim, cak i ako sam pogodila, necu postaviti pitanje. Ja nisam poklonik tzv. "suve" filozofije, ja sam vise za onu "prizemnu", ali, desava se cudo:
Kad ostavim post na Filozofiji, obavezno dobijem repku, evo danas, samo jedan, dve reputacije, ne znam u cemu je štos:)))
:bye:

Мислиш? Прате они тебе овде, буди без бриге.

Добро, само немој за сличне ствари да дајеш кечеве, минусе или шта већ.. да ученика вучеш за уво.

Ако имаш питање, постави, ако не, онда да сачекамо одговор и на друго питањe.
Ceniš da me prate? :sad2: Ne verujem, izleteo bi se neko...:lol: Inače, retko dajem kečeve, samo kad baš moram... Evo, nikoga nisam oborila. Malo li je? ;)

I nemam pitanje. :) Sačekaćemo Bilju...

Brigo moja predji na drugoga:lol:

Lako, kao i uvek, jednostavno, dakle:
Spada medju znacajne sprske pisce ali je optuzen je da je plagijator.
Kojeg pisca je navodno "pokrao"?
Navesti bar jedno knjizevno delo (namerno cu preskociti zanr) koje je napisao navodni "kradljivac"!

Ako si mislila na Tvrdicu...:think:
Ovaj ima nadimak ali pomalo smesan, a navodno je pokrao sina(takodje pisca) poznatog francuskog pisca i sta je sve bio...
Njegove drame su zaista bile hitovi u pozoristu...
Umro je....

- - - - - - - - - -

I Marin Držić je bio optužen za plagijat ali on teško da je "manje" poznat i navodna žrtva plagiranja nije bio Francuz.
Znači, otpada. :think:

Ne, ovaj je ziveo i pisao u Beogradu...

Prezime mu je često kod Roma, skoro najčešce...
Jos malo pomoci: Ko je citao "Sinovi i ljubavnici" neka odbije ljubavnike:)
Istoricar knjizevnosti (ja nekim cudom imam nesto od njega)), diplomata, umro je desetak godina pre mog rodjenja:zcepanje:
Boze oprosti, ne smejem se sto je umro nego sto mi pade na pamet da treba da pitate mene kad sam rodjena:(

Poslednja izmena:
Super što je lako pitanje.
rolleyes_girl2.gif

Back