Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pogodio siTo sam i ja posle pitao sam sebe, posle sam razmisljao da li je Andric uopste bio u Skandinaviji.

Crnjanski je u pitanju.
Ajde sada ti postavi pitanje, al da ne bude bas lako kao ono prvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogodio siTo sam i ja posle pitao sam sebe, posle sam razmisljao da li je Andric uopste bio u Skandinaviji.
Pogodio si
Crnjanski je u pitanju.
Ajde sada ti postavi pitanje, al da ne bude bas lako kao ono prvo.
Malo teze
Za njega je Maksim Gorki rekao da je ''djavolski talentovan'', Solzenjicin je rekao za njega da nema pojma...
U njegovom najboljem romanu glavni junaci se zovu Griska i Aksinja....
Dobio je i nobelovu nagradu...
Njegovo je detinjstvo obelezio deda pukovnik. Decak ga obozava. No i pisac u decaku kasnije
ce nastaviti da ga voli i napisace sta?![]()
Je l' to onaj isti koga su babine priče inspirisale da napiše nešto drugo?![]()
Ako su zvezde ljudožderske koje su boje marke i čiji je lik na njima?
Zbunila si me.
Mislila sam da se vrtis oko Zila Verna, ali sad vise nisam sigurna.
Imala sam neki osećaj za filing da ćeš da se upecaš na ovo pitanje.
Nije Vern. U pitanju je pismo jedne ljubavnice i izvesni "Stelarni kanibalizam".
A pisac je ovdašnji.
Ž ni se pa.
Koji period je u pitanju? Neki nadrealizam, zenitizam..?
Ma mislila sam, ali bi bilo prelako.
Zato nisam rekla.
Ma mislila sam, ali bi bilo prelako.
Zato nisam rekla.
Znači slučaj Nihil sapientiae odiosius acumine nimio.
Usput, kojoj i čijoj priči je ova latinska izreka moto?
Nisam imala pojma, mislila sam da su u pitanju dojtche marke![]()
Mnogo sam se uželelea ovog kviza ali nemam vremena da dolazim svaki put kad poželim.
Ni da smišljam zapetljana pitanja ne mogu.
Ipak, evo jednog lakšeg: osoba koja je rođena nadanašnji dan bila je supružnik jednog od troje dece jednog Nobelovca.
On, Nobelovac, malo liči na Tomasa Mana, obojica su dobili nagrade u razmaku od 10 godina, a sem toga im je zajednička [B]poročnost[/B] u porodici.
I kakve veze Hitler ima sa svim ovim?
Mnogo sam se uželelea ovog kviza ali nemam vremena da dolazim svaki put kad poželim.
Ni da smišljam zapetljana pitanja ne mogu.
Ipak, evo jednog lakšeg: osoba koja je rođena nadanašnji dan bila je supružnik jednog od troje dece jednog Nobelovca.
On, Nobelovac, malo liči na Tomasa Mana, obojica su dobili nagrade u razmaku od 10 godina, a sem toga im je zajednička poročnost u porodici.
I kakve veze Hitler ima sa svim ovim?
Hehehehe, pa Hajne je moj pesnikJawohl.
Judžin O Nil liči na Tomasa mana, a rođendan je Čarliju Čaplinu.
Ovo Rahelino Ich wiess nicht (i ovde se uvek u glavi nastavi was soll es bedeuten, samo od sebe)![]()
Ajde nesto laHko
Njegova treca zena odmah je dala za novine izjavu da je puska slucajno opalila.
Ali, odavno smo do Cehova naucili da u cetvrtom cinu puska nikada sama ne opali.
Onaj koji je nsianio u druge, na kraju ce nisaniti u sebe. jer je to zapravo bila prava meta
kojoj je citavog zivota i tezio.
I koji je taj?![]()
Pa bre, pitanje je cija je to zena, cija je puska iili samo kako se zove mrtav covek.I šta sad bi? Opali puška slučajno i nigde nikog. Ni odgovora ni pitanja.![]()