Pa bre, pitanje je cija je to zena, cija je puska iili samo kako se zove mrtav covek.
Putovao je puno, sa sobom je uvek imao samo tri stvari: pusku, udicu i pisacu masinu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bre, pitanje je cija je to zena, cija je puska iili samo kako se zove mrtav covek.
Putovao je puno, sa sobom je uvek imao samo tri stvari: pusku, udicu i pisacu masinu![]()
Mislila sam da mene pitas jer ti je nejasnoPa nisam te pitala šta si pitala, nego se pitam što niko ne odgovara, a pitanje lako.
Mislila sam da mene pitas jer ti je nejasno
Al se ti i ja lepo zabavljamo![]()
Fino Euridika, ajde sada ti da postavis pitanje.Hemingvej
Prust i istoimeni junak, Marsel.
Napisao je pohvalu, posvetio je prijatelju čijim je imenom, a ne ličnošću bio inspirisan.
Pa taj verski objekat je na svakoj crkvi ovog sveta, cak ga ima i na nekim palatama ili skoro pa na svakoj u Firenci, recimo.
Ja i ne znam kako se to cudoviste zove na srpskom.
Da nije Igo? Zvonar Bogorodičine crkve u Parizu.
Pa ti si genijeDa nije Igo? Zvonar Bogorodičine crkve u Parizu.
O , pa u USA je bilo svasta nesto zabranjeno. Cak i americki Nobelovci,. Stejnbek, Sinkler Lusi.Nekoliko primeraka tog romana Hemingvej je prošvercovao u SAD, gde je bila zabranjena, dok se u Evropi slobodno prodavala...
Onda mora da je DzojsNe, u pitanju je evropski pisac.
- - - - - - - - - -
Njegov roman je u samom vrhu najnečitanijih knjiga za koju su svi čuli..... Da, neverovatno je kakve sve liste postoje...