Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ma zaneo se covek malo, zna da ti je 1992 i godina rodjenja.Ma, kaži da si namerno, da vidiš da l' pažljivo čitamo poruke...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zaneo se covek malo, zna da ti je 1992 i godina rodjenja.Ma, kaži da si namerno, da vidiš da l' pažljivo čitamo poruke...![]()
Meni je sutra rođendan. Pronađite mi bar jednog književnika koji je rođen na sutrašnji dan.![]()
Srećan rođendan!
P.S. Sve što vredi rođeno je u februaru.![]()
I ja imam takvo iskustvo , ali samo sa muskarcima. Sve koje znam ( ono, otac,muz, brat , neka bivsa velika ljubav) svi su vodoilije.
Rada je prva zenska, a eto i ona fina i krotka osoba![]()
Jesi ti fina, al nisam sigurna da si i krotkaI ja sam fina, rođena u februaru i žensko sam.![]()
I ja imam takvo iskustvo , ali samo sa muskarcima. Sve koje znam ( ono, otac,muz, brat , neka bivsa velika ljubav) svi su vodoilije.
Rada je prva zenska, a eto i ona fina i krotka osoba![]()
Ja nemam takvo iskustvo sa muskarcima, ali sa zenama da. MIslim sve najgore o muskarcima vodolijama. Kad- tad, zabodu noz u ledja.![]()
Пошто ми ништа интересантно не пада на ум, ако може умјесто питања неколико скривалица, унутар реченице треба пронаћи име писца.
Те пруге те само чине дебљим.
Јово је фан Партизана, а Ристо фан Звезде.
Желите да спасимо ваше душе?
Сваке недјеље код баке, ролате смо добијали за дезерт.
Драга, са сјетом почех ово писмо да ти пишем...
Сјеменке сунцокрета стављао је у фишек спиралног облика.
Кад спавам, обично легнем на бок, овог пута ћу на леђа.
Од давних времена су миш и мачка љути непријатељи.
Читам најновији роман Ведране Рудан, кажу да је добар.
Први пут сам са батом ишао на јутрење, не са оцем.
Jesam li ja jedina ovde koja ne razume ovo pitanje?
Citati, anagarami, kriptogrami... ?
Ma dabogda Vedrana Rudan pisala sledeci roman o njemu![]()
A-a, ako kuneš, kuni kako treba; kakva Vedrana - Marko Vidojković.![]()
Mogli bismo, u čast Jana Bažika, da proširimo naziv teme u: Književni kviz i enigmatika.
Sunce li vam detinje!![]()
Ahahah, a i bilo mi je čudno da je Man, previše, ali sam sve na blic, jer me mrzelo da zurim, pošto sam zurila i u fejs.![]()
Aj jedna mala lagana zagonetkica, pa da spavam, ne da mi se da razmišljam: Irci ga čekaju, a kod Srba je došao. Ko je on?
Godo...